Kategori: Jobbprofiler

En fjøsleder fører tilsyn med riktig stell av hester, fører tilsyn med ansatte og vedlikeholder bygninger og eiendom. Finn ut hva som kreves for å gjøre denne jobben.
Melkebønder administrerer kyr involvert i melkeproduksjon. De fleste gårder har en stab som skal overvåkes, alt fra noen få ansatte til flere titalls.
En melkebesetning sørger for at melkebesetningen er sunn og oppfyller melkeproduksjonsmålene. Lær om kravene for å bli melkegjeter.
Meieriinspektører sørger for at melkebruk følger regelverket. Lær om denne viktige karriereveien, inkludert plikter, opplæring og utsikter.
En hundefører for oppdagelse samarbeider med en hundepartner for å finne skjulte stoffer eller eksplosive enheter. Denne oversikten handler om offiseren som holder båndet.
Hundefrisører tilbyr profesjonelle stell og badetjenester for mange raser. Lær om de nødvendige trenings- og karrierealternativene for hundefrisører.
Hundekjørere tar med hunder ut for den nødvendige treningen. Jobben kan passe godt for deg som ønsker selvstendige, fleksible arbeidsdager og elsker dyr.
Eggbønder forvalter høner som driver med eggproduksjon. De kan jobbe for store kommersielle virksomheter eller drive en selvstendig familiegård.
Entomologer studerer insekter i både felt- og laboratoriemiljøer. Lær mer om denne karrieren og avgjør om det er noe for deg.
Hestegårder kan ansette et bredt spekter av fagfolk fra avlsindustrien. Les om noen populære avlsrelaterte karrierealternativer.
En ridestallvirksomhet kan være en ganske lønnsom satsing hvis den planlegges og administreres riktig. Lær hvordan du planlegger for suksess.
Personer med talent for å jobbe med hester bør kunne identifisere noen få ønskelige jobber fra denne utviklende listen over mulige karriereveier.