Kategori: Juridiske Karrierer

Har du bestemt at en karriere innen loven ikke er noe for deg? Her er noen alternative juridiske karrierer du kan vurdere hvor jusgraden din vil hjelpe.
Her er en oversikt over klagerettspraksis, inkludert en definisjon, arbeidsoppgaver, ferdigheter og utdanning som kreves for å praktisere klagerett.
Vi undersøkte de beste LSAT-forberedende kursene basert på kostnader, undervisningskvalitet, bredden på studiemateriell og mer. Denne listen hjelper deg med å finne forberedelseskurset som passer dine behov.
Vi vurderte de beste advokatsertifiseringsprogrammene basert på kostnader, format og studenterfaring. Se vår liste over de beste advokatprogrammene og hvordan de sammenlignes.
Chief court clerks, også kjent som chief deputy clerks, chief deputates eller chief clerks, er det høyeste nivået av sekretærer i rettssystemet.
Namsmenn er rettshåndhevere, som opprettholder orden og sikkerhet i rettssalen og bistår dommeren i den ryddige gjennomføringen av en rettssak.
Domstolssekretærer er ansvarlige for det administrative arbeidet som er involvert i å drive kommunale, fylkeskommunale, statlige og føderale domstolsystemer. Lære mer.
Tenker du på å våge deg og starte en frilanskarriere? Før du starter en frilansvirksomhet, bør du vurdere disse ulempene ved selvstendig næringsvirksomhet.