Gjenopptar

La oss spise, bestemor anmeldelse

Høykvalitets CV-skriving med oppmerksom kundeservice

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

La oss spise, bestemor

La oss spise, bestemor

samlet vurdering 4.7 Registrer deg nå

Vår oppfatning

Let's Eat, bestemor var den beste tjenesten for å skrive CV som vi har anmeldt. Selskapet produserte en CV av høyeste kvalitet som vi mottok av hver tjeneste vi testet. Tjenesten var rask og enkel, og prisene var svært rimelige.

Lære mer: Les metoden vår for å skrive CV for å se hvordan vi vurderte hvert selskap.

Spesialtilbud Få 10 % rabatt på en startpakke, akselerert eller premiumpakke fra Let's Eat, bestemor ved å bruke koden BALANCE i kassen.

 • Fordeler og ulemper
 • Viktige takeaways
Fordeler og ulemper Fordeler
 • Registreringsprosessen var enkel

 • CV-skribenten var fleksibel med tanke på kommunikasjon

 • Produserte sterke prestasjoner med kvantifiserte resultater

 • Korte avsnitt for jobbomfanget

 • Et følgebrev var en bonus

Ulemper
 • En behandlingstid som er litt lengre enn andre tjenester for CV-skriving

 • Oppsettet var tett for å produsere en én-sides CV

 • Sammendraget var langt og inneholdt noen få klisjeer

Viktige takeaways
 • Forfatteren vår ga oss det ferdige arbeidsproduktet på fristen
 • LEGs grunnlegger er en sertifisert profesjonell CV-skriver og trener sine ansatte grundig
 • Hvis du ikke er fornøyd med CV-en din, har du 30 dager på deg til å be om revisjoner
 • Forfatteren vår produserte CV av høyeste kvalitet vi har møtt
 • Forfatteren vår gjorde en god jobb med å fremheve erfaring og prestasjoner
La oss spise, bestemor

La oss spise, bestemor

samlet vurdering 4.7 Registrer deg nå innholdsfortegnelseUtvide Topp rangert for

Når du søker jobb, vet alle at du trenger en CV som skiller seg ut fra resten. Men å skrive sitt eget dokument kan være vanskelig, for ikke å snakke om tidkrevende. Dette er grunnen til at noen jobbsøkere henvender seg til proffene og bruker en tjeneste for å skrive CV. Let's Eat, bestemor (legg merke til grammatikkspillet?) er et selskap som gjør prosessen med å skrive CV enklere for jobbsøkere.

Vi bestemte oss for å sette Let's Eat, Grandma (LEG) på prøve ved å sende dem en dårlig skrevet CV for materialbehandler for å se hva slags CV-kvalitet de ville produsere. Hvordan evaluerte vi selskapet? Vi så på CV-kvalitet, men det var ikke den eneste faktoren vi evaluerte – vi vurderte også priser, enkel kommunikasjon med CV-skriveren vi ble tildelt, sertifiseringer eller legitimasjon LEGs forfattere hadde, garantier som tilbys av tjenesten, og mer. Vår generelle mening: LEG er en fremragende tjeneste for å skrive CV. Les videre for å se hele anmeldelsen vår.

Slik fungerer det: Rask match med en punktlig og fleksibel forfatter

 • Først meldte vi oss på tjenesten.

Vi registrerte oss med LEG via kredittkort og mottok et øyeblikkelig svar som ønsket oss velkommen til deres tjeneste.

 • Vi fylte deretter ut et spørreskjema.

Spørreskjemaet var ikke omfattende; det tok bare 10 minutter å fullføre. Den stilte spørsmål om bransjen som kandidaten vår jobbet i (produksjon), hvilke typer jobber de forfulgte, års erfaring de hadde og ønsket sysselsettingsnivå. Den stilte også noen spørsmål om demografi, for eksempel kandidatens alder, kjønn, husholdningsinntekt osv. I tillegg ga vi tre lenker til jobber som kandidaten vår var interessert i.

LEG-skribenter brukte denne informasjonen til å fullføre et utkast til CV som ble gjennomgått av en veileder og sendt to virkedager før vår planlagte telefonsamtale.

 • Vi avtalte en telefonsamtale med en CV-skribent og sendte inn CV-en vår.

LEG bruker et bestillingsskjema for sine forbrukere for å planlegge en telefonsamtale med en CV-skriver. Det er også et skjema som ber forbrukerne deres om å laste opp en CV, følgebrev og andre støttedokumenter som vil hjelpe forfatteren bedre å forstå deres profesjonelle historie. Det er veldig tydelig fra nettstedet deres trinnene deres forbrukere vil følge i prosessen med å skrive CV. Det er også tydelig at LEG ønsker å levere et dokument som vil fremheve verdien til forbrukerne deres.

 • Vi gikk på jobb med det første utkastet sammen med forfatteren.

Da skribenten vår ringte, spurte vi om kommunikasjon kunne gjennomføres via e-post. De var glade for å forplikte seg og sendte oss noen dager senere et Google-dokument med CVen vi sendte inn. Forfatteren vår hadde oppfølgingsspørsmål for nesten hver plikt og prestasjon som er oppført på CV-en vår. Det var åpenbart at de forsto de ulike typene prestasjoner, som prosessforbedring, forhandling om lavere kostnader, demonstrert lederskap og mer.

 • Vi mottok det første utkastet på syv dager.

LEG sier tydelig at et første utkast vil bli levert til forbrukerne syv dager etter kontakt med skribenten. Vi spurte forfatteren vår på et tidspunkt hvordan prosessen gikk, og de forsikret oss om at vi ville motta det første utkastet til CVen vår på den avtalte dagen. Forfatteren vår var på sporet med timingen. Noen av CV-skrivingstjenestene vi gjennomgikk var raskere med å levere utkastene sine. Men vi kan ikke utsette LEG; de var tro mot sitt ord.

Gjenoppta kvalitet: Det beste vi har sett

Når det gjelder CV-kvalitet, ser vi på noen få faktorer, inkludert design og format. Men viktigst av alt ser vi på verdien innholdet gir. En annen måte å si det på er hvor godt forfatteren kunne bruke ordene sine til å posisjonere og selge kandidaten vår.

Nærmere bestemt, for innhold, så vi etter følgende kriterier:

 • Sammendragserklæring (bør være en verdisetning på tre til fire linjer uten klisjeer)
 • ferdigheter (denne delen bør formateres godt og ferdighetene må være relevante)
 • Erfaring (den viktigste delen av CVen; det er der prestasjonene virkelig må skinne)
 • utdanning (bør stå for seg selv som en seksjon, og tradisjonelt format foretrekkes)
 • Opplæring (bør inkludere alle kursene kandidaten vår studerte)

Design og format

For å holde CV-en på én side brukte forfatteren vår 0,5 tommer for topp-, bunn-, venstre- og høyremarger. Skriftstilen og størrelsen var Calibri 11pt., som var litt liten og vanskelig å lese. Det hvite rommet var tilstrekkelig mellom kulene, så det bidro til å gjøre dokumentet litt lettere å skanne. Men CV-en hadde vært mye lettere å lese hvis den var en tosidig.

Vi eksperimenterte med CV-en ved å endre margene til én tomme rundt og utvide skriften til Calibri 12pt. Ved å gjøre dette laget vi et dokument som var på halvannen side. Hadde forfatteren vår delt opplæring og utdanning i to seksjoner, ville CV-en vært omtrent en side og tre kvarter. Vår kandidat hadde 15 års erfaring, som vi følte berettiget en to-siders CV.

Sammendrag

Sammendragserklæringen er den første delen en leser vil se; derfor bør den ikke være lengre enn tre eller fire linjer samtidig som den viser verdien en jobbkandidat kan tilføre arbeidsgivere. Forfatteren vår laget et sammendrag som var fire og 3/4 linjer langt med 11 pkt. Calibri-skrift og 0,5 tommers venstre og høyre marger. Så med større skrift og reduserte marger ville den ha lest litt lang.

Å vise en kandidats verdi oppnås med bransjesøkeord og en uttalelse eller to som viser samlet verdi. For eksempel uttalte skribenten vår: Dyktig i alle aspekter av drift, fra kjøp til ordreoppfyllelse, samtidig som regelverket overholdes. Mer til poenget og å ekskludere klisjéadepten ville ha vært: Administrer alle aspekter av driften, fra kjøp til ordreoppfyllelse, samtidig som du sørger for overholdelse av regelverk.

Det var andre klisjeer i sammendraget, men det er verdt å merke seg at det også var en vanlig forekomst i andre CV-skrivingstjenester vi gjennomgikk fordi noen av disse ordene kan være nødvendige for at en CV skal bestå et søkersporingssystem. Så det plaget oss ikke så mye at LEG gjorde dette også.

ferdigheter

Vår CV-skribent imponerte oss med ferdighetsdelen. De delte det ned til to kompetanseområder: forretningsdrift og ledelse. (Det var åpenbart at de brukte spørreskjemaet for å finne ut hvilke ferdigheter som skulle oppgis basert på stillingsannonsene vi ga, samt de foretrukne bransjene vi anga.)

Her er noen av ferdighetene forfatteren vår listet opp som var relevante for kandidatens stilling som Material Management: Material- og lagerstyring, Supply Chain Management, Vendor Management, Lean Manufacturing.

Som eksempler på lederegenskaper inkluderte forfatteren vår: Opplæring og utvikling og tverrfunksjonelt samarbeid.

Vi syntes også måten de formaterte ferdighetsdelen på var imponerende. De brukte rør | å skille ferdighetene og legge til passende plass for lesbarhet.

Erfaring

Hvis ferdighetsområdet var godt skrevet, slo skribenten vår opplevelsesdelen ut av ballparken. La oss starte med jobbomfanget. For vår kandidats siste stilling skrev de følgende: Overvåket og navigerte alle forsyningskjedeoperasjoner, inkludert inventar, innkjøp, strategisk planlegging, lagerdesign og leverandøradministrasjon med et direkte team på fem for et selskap på 4 millioner dollar. Dette var den perfekte lengden og beskrev treffende kandidatens overordnede ansvar.

Enda viktigere enn jobbomfanget er prestasjonene som er plassert under det. Det er her en jobbkandidats storhet uttrykkes med kvantifiserte resultater ved å bruke tall, dollar og prosenter når det er mulig.

Forfatteren vår gjorde en eksepsjonell jobb med å stille oss spørsmål om kandidatens verdslige plikter og gjøre dem til prestasjoner. For eksempel var dette en av uttalelsene fra den opprinnelige CVen: Implementert syklustellingsprogram som resulterte i over 95 % lagernøyaktighet. Forfatteren vår spurte hvilken type program som ble brukt og hvordan det oppnådde mer enn 95 % nøyaktighet. Revisjonen av den forbedrede erklæringen var: Implementerte et program for syklustelling for å automatisere lagertellingsprosessen; økte lagernøyaktigheten med over 95 %.

Et annet eksempel på hvordan skribenten vår ga gnist til en prestasjon var å snu, Økt beholdning går fra 12 til 7,5, noe som resulterer i redusert månedlig gjennomsnitt til Økt beholdningsomsetning fra 12 til 7,5 gjennom å drive salgsstøtte og vekst samtidig som det reduserer månedlige utgifter. Igjen, dette var et resultat av at forfatteren vår rett og slett spurte hvordan denne prestasjonen ble oppnådd.

utdanning

For å spare plass og lage en én-sides CV, listet forfatteren vår utdannelsen på én linje som sådan:

Bachelor of Arts in Anthropology University of Massachusetts - Amherst

Vår preferanse er å liste utdanning på tradisjonell måte:

Bachelor of Arts i antropologi, bifag i urban romlig utvikling

University of Massachusetts, Amherst, MA

I tillegg til å liste opp kandidatens utdanning på én linje, unnlot skribenten vår å inkludere minor i romlig utvikling, noe som demonstrerer deres harde arbeid og tidsstyring mens de var på universitetet.

Opplæring

Forfatteren vår inkluderte alle kursene kandidaten vår fullførte under et anstrengende treningsprogram. Imidlertid kombinerte de opplæringsdelen med utdanning for å spare plass, men dette var ikke en avtalebryter for oss.

Resume Writer-sertifiseringer: CV-forfattere har prestisjetunge sertifikater

Historien forteller at LEGs grunnlegger, Chris Villanueva, er en sertifisert profesjonell CV-skriver (CPRW) og følte at de ansatte trengte en enda strengere opplæring enn den han fikk, så han utviklet LEG University. Dette er en åtte ukers opplæring som er obligatorisk å gjennomføre for alle forfatterne hans. Har de sertifiseringer? Vi kunne ikke si det ved å lete rundt på selskapets nettside. Andre tjenester for CV-skriving vi har anmeldt skryter av å ha sertifiserte CV-skrivere, men vi synes dette LEG-treningsprogrammet setter standarden ganske høyt.

Garantier: 60 dagers tilfredshetsgaranti

Let's Eat, Grandma's er realistisk når det gjelder å tilby en garanti. Selskapet skriver på sin nettside at de er dedikert til å gi forbrukere en givende opplevelse, men garanterer ikke intervjuer eller tilbudsbrev. Hvis en forbruker har kommunisert med en av sine forfattere i god tro – e-post eller telefon – og fortsatt ikke er fornøyd, har de muligheten til å revidere innen syv dager.

Prøver

LEG fremhever 12 CVer og følgebrev på sin nettside for ulike yrker, spesielt innen finans- og IT-feltet. De fleste av dem er pent formatert og er to sider lange, noe som fikk oss til å lure på hvorfor CV-forfatteren vår ikke hadde ønsket å skrive en for kandidaten vår.

Tilgjengelige planer og priser: Over gjennomsnittet

Du kan velge mellom tre pakker til forskjellige prisklasser:

Startpakke: $399

Akselererte pakker: $509

Premium-pakker: $649

Nye kunder oppfordres til å sjekke tilbake daglig og abonnere på selskapets nyhetsbrev for regelmessige oppdateringer i priser og pakkefunksjoner.

Vi valgte LEGs billigste pakke fordi vi ønsket en omskrivning av CV. Og vi var glade for å se at pakken vi valgte også fulgte med et følgebrev. Det er verdt å merke seg at premiumpakken kommer med den andre versjonen av CV-en din.

Startpakke: $399

 • Gjenoppta
 • Følgebrev

Akselerert pakke: $509

 • Gjenoppta
 • Følgebrev
 • LinkedIn Score, som inkluderer en ekstra telefonsamtale der forfatteren vil gi grundig tilbakemelding om kundens profil, komplett med et tilpasset gjennomgangsark med anbefalinger
 • Digital guide til kalde e-poster og takkemeldinger, en pdf med flere sider som viser beste fremgangsmåter for kontaktmeldinger og takkeetikette.

Premium-pakke: $649

 • Gjenoppta
 • Følgebrev
 • LinkedIn omskriving
 • Andre versjon av CV
 • Digital guide til kalde e-poster og takkemeldinger, en pdf med flere sider som viser beste fremgangsmåter for kontaktmeldinger og takkeetikette.

Når du kjøper Let's Eat, kommer bestemors premiumpakke med en andre versjon av CV-en din.

Konkurransen: Let's Eat, bestemor vs. iHire.com

Vi var oppriktig fornøyd med profesjonaliteten vår LEG-skribent viste gjennom hele samhandlingen vår. De var personable og så ut til å bry seg om prosessen, noe som ikke var tilfelle med iHire.com. Vi indikerte i starten at vi foretrekker å kommunisere via e-post med iHires CV-skribent i stedet for å fylle ut et åtte-siders spørreskjema, men det tok litt tid å komme i kontakt. Men med Let's Eat, bestemor, var forfatteren vår veldig fleksibel med dette.

Selv om Let's Eat, bestemor koster omtrent det samme som iHire, ga den et følgebrev sammen med en CV. Dette gjør LEG til den beste avtalen totalt sett.

Begge tjenestene gjorde en dårlig jobb med å formatere CV-en. iHire brukte Serif-font, som ikke brukes til dagens CV og elder en kandidat. I denne forbindelse produserte LEG en mer moderne én-sides CV. Begge tjenestene prøvde å presse så mye innhold på én side som mulig, men vi følte faktisk at årelang erfaring til kandidaten vår ville vært bedre som to-pager.

Og så er det innholdet: Vi følte at begge tjenestene skrev en sammendragsdel som var for lang og inneholdt flere klisjeer. Men Let's Eat, bestemor kom igjennom med delen for bedre ferdigheter. Og mens begge forfatterne stilte spørsmål som forbedret kandidatens plikter og prestasjoner, følte vi at Let's Eat, bestemor-skribenten gjorde en bedre jobb med kandidatens tidlige arbeidshistorie ved å inkludere mer relevant informasjon. Så vi gir denne til Let's Eat, bestemor.

endelig dom

God kundeservice og en høykvalitets CV

LEG var en av de beste tjenestene når det kom til pris; inkluderingen av et følgebrev var også hyggelig. Vi var fornøyd med den generelle kundeservicen, spesielt fleksibiliteten til forfatteren vår. Kvaliteten på CV-en var sterk, men den kunne vært litt bedre formatert. Men seksjonene for ferdigheter og erfaring ble skrevet ekstremt godt i forhold til andre CV-tjenester vi gjennomgikk. Basert på prisen, kundeservicen og effektiv CV-skriving, ga LEG hands-down det beste tilbudet for pengene. Hvis du leter etter en CV som vil få deg lagt merke til, prøv dem.

Registrer deg nå