Karrierer

Logistikkplaner (2G0X1) - Air Force Vervede jobber

Air Force vervet jobbbeskrivelser

En U.S. Air Force C-130J Super Hercules blir losset.

•••

Timm Ziegenthaler/Stocktrek Images/Getty Images

Air Force Logistics Planners er Airmen som bærer en rekke hatter. De er ansvarlige for å utvikle, evaluere, overvåke og overvåke alt som har med logistikk å gjøre. Dette inkluderer adaptiv planlegging; krigstid reserve materiell planlegging; opprette avtaler; planlegging for ekspedisjonstrening; og mottak, iscenesettelse, videre bevegelse og integrasjon (RSO&I), blant mange andre funksjoner.

Flyvere i logistikkplanleggingskarrierefeltet koordinerer for mer enn Luftforsvaret alene. De andre tjenestegrenene trenger løfteevnen til Luftforsvaret for å flytte de enorme mengdene forsyninger som trengs for å opprettholde styrker rundt om i verden.

Marinesoldater og soldater på bakken i Afghanistan trenger ammunisjon, mat, medisinsk utstyr og reparasjonsdeler. Tusenvis av tjenestemenn og tjenestekvinner trenger transport til og fra oppdrag og operasjonsområder. Logistikkplanlegging Flyvere sørger for at alle har det de trenger og at de kommer dit de skal.

Plikter og ansvar

Militær logistikk er et komplisert arbeidsfelt. Det er mennesker og utstyr over hele verden som er engasjert i en rekke aktiviteter og oppdrag. Flyvere i logistikkplanleggingsfeltet planlegger og administrerer forsyning, vedlikehold og bevegelse av styrker og eiendeler over hele kloden.

Dette er en svært inkluderende beskrivelse, siden det er hundrevis av forskjellige oppgaver som utføres av disse dyktige logistikkerne som sikrer at styrkene kommer dit de skal, med utstyret de trenger, og at de fortsetter å motta støtten de trenger for å utføre oppdragene sine. .

Mange av disse flyverne mottar spesialisert opplæring i logistikkplanleggingsteknikkens funksjonelle områder for forsyning, vedlikehold eller transport. Noen spesialiserer seg på entreprenørvirksomhet, sivilingeniør eller tjenester, mens andre tar for seg planlegging for styrkebeskyttelse, operasjoner, personell, kontroll eller medisinsk og juridisk logistikkplanlegging.

Opplæring

Først må du fullføre Air Force's Basic Military Training Lackland Air Force Base i San Antonio, Texas. Denne innledende opplæringen er nødvendig for alt ikke-tidligere servicepersonell og er det 8,5 uker lang .

Etter eksamen fra grunnleggende opplæring, vil du bli sendt til din teknologiskole ved Lackland Air Force Base (samme base som grunnleggende trening), som er 27 dager lang. Etter at du er ferdig med opplæringen vil du bli sendt til din første tjenestestasjon.

Kvalifikasjoner

Du må ha fullført videregående skole, eller fullført en GED med 15 studiepoeng for å være kvalifisert til å bli med i luftforsvaret. Du må kunne snakke tydelig, kommunisere godt med andre og kommunisere effektivt skriftlig. Du må også være mellom 17 og 39 år.

Du må være kvalifisert for en hemmelighet sikkerhetsklarering , og har en administrativ ASVAB (Armed Service Vocational Aptitude Battery) poengsum på 56.

Sivil ekvivalent

Forsyning og logistikk er en tilsvarende sivil industri for en logistikkplanleggingsflyver. Vurder den logistiske planleggingen som må gjøres for store bedrifter for å sikre at produktene deres er på rett sted til rett tid for å bli solgt. Produsenter må ha materialer på lager og klare til å bli omgjort til deres endelige produkt.

Flyselskaper må ha reparasjonsdeler, måltider, mennesker og drivstoff transportert og koordinert. Bedrifter og myndigheter trenger begge ferdighetene til erfarne logistikkere for å planlegge og koordinere bevegelser av mennesker, utstyr og materialer.