Amerikanske Militære Karrierer

Store amerikanske militærbaser og installasjoner

Finn ut hvilke stater som har flest militære installasjoner

Kart over USA med alle relevante stater hevet opp. Tittelen lyder: Stater med store militære installasjoner: California, Alaska, Colorado, Texas, Missouri, Michigan, Ohio, Kentucky, Tennessee, Alabama, Georgia, Florida, Virginia, Pennsylvania, New York

Bilde av Ran Zheng The Balance 2019

Oppdraget til Forsvarsdepartementet er å skaffe de nødvendige styrkene for å avskrekke krig og opprettholde freden. Avdelingens hovedkvarter er på den mest kjente militærbasen i verden: Pentagon i Washington, DC. Her er noen av de andre store basene over hele USA.

Alaska militærbaser

Helikopter på Alaska Icefield

Alaska Glacier Helicopter Tour Foto (c) Linda Garrison

De Hæren og luftvåpenet utgjør mer enn 75 prosent av arbeidskraften i Alaska ved Fort Wainwright, Fort Greely og Joint Base Elmendorf-Richardson. De fleste av treningsoperasjonene forbereder tjenestemedlemmer for å operere i ugjestmilde vinterklima enten på bakken eller i luften. Missilforsvar og deteksjonsoppdrag er en høy prioritet for Alaskan Soldiers and Airmen som er stasjonert der.

Clear Air Force Station er et av mange tidlige deteksjonssentre for interkontinentale ballistiske missiler (ICBM) som kommer over Stillehavet eller Nordpolen.

Kystvakten har en stor tilstedeværelse i Alaska med en rekke oppdrag langs kysten og i Beringhavet.

Naval Special Warfare Detachment Kodiak er leietaker av basen og bruker treningsområdene for Winter Warfare for Navy SEAL Training.

Alabama militærbaser

Kvinnelig soldat hjelper en annen soldat med skjorte

Sean Murphy/Getty Images

Alabama er hjemsted for bare noen få militærbaser, men de er noen av de viktigste med hensyn til hærens luftfart. Fort Rucker har det meste av hærens personell i staten og er kjent som Center of Army Aviation.

Et annet viktig test- og forskningsanlegg for hæren er Redstone Arsenal og sysselsetter mer enn 35 000 sivile, entreprenører og aktiv tjeneste. Ligger i Nord-Alabama nær Huntsville, nær NASAs Marshall Space Flight Center, mye av teknologien som oppnås fra disse kommandoene går inn i Army Missile and Rocket Programs.

Maxwell-Gunter Air Force Base huser nesten 10 000 aktive tjeneste- og reservister og Air University samt 908th Airlift Wing.

Alabamas Gulf Coast er beskyttet av Coast Guard Base Mobile Sector samt USCG Aviation Training Center dedikert til å trene piloter og flybesetninger i luftfartstaktikk og vedlikehold.

California militærbaser

U.S. Marine Corps-tjenestemenn står rundt et bord

Capt Breck Archer [Public domene fra defenseimagery.mil.], via Wikimedia Commons

California er hjemsted for flere militære installasjoner enn noen annen stat, med totalt 32. Army, Navy, Air Force, Marine Corps, Coast Guard, og National Guard/Reserve-baser er lokalisert over hele California.

Noen av Californias største baser inkluderer:

 • Naval Base San Diego: Hjem til Pacific Fleet basert på 32nd Street i sentrum av San Diego og huser mer enn 50 krigsskip og andre fartøyer. Mer enn 200 kommandoer og over 35 000 militære og sivile er ansatt ved San Diego Naval Base.
 • Marine Corps Base Camp Pendleton/Marine Corps Air Station er hjemsted for mer enn 40 000 marinesoldater og sjømenn. Basen har mer enn 17 miles med kystlinje som lar marinesoldater utføre amfibiske operasjoner. Det er nær Los Angeles.
 • Marine Corps Air Ground Combat Center Twentynine Palms er en treningsbase for levende våpen som fremmer beredskapstrening for operative styrker.
 • Edwards Air Force Base er den nest største flyvåpenbasen og hjemmet til 412th Test Wing hvor de tester og utvikler ny teknologi og utstyr.
 • Fort Irwin ligger i nærheten av Barstow og er hærens nasjonale treningssenter for manøverkrigføring på brigadenivå, og gir opplæring for bakke- og luftfartsbrigader.
 • Kystvakt: Med Californias lange kystlinje er det rundt 20 kystvaktstasjoner og flybaser over hele staten.

Colorado militærbaser

Carson Army Base er hjemsted for mer enn 25 000 medlemmer av de væpnede styrkene i Colorado Springs.

De gjenværende medlemmene i staten er lokalisert på følgende flyvåpenbaser: Peterson Air Force Base (også i Colorado Springs), Schriever Air Force Base og Buckley Air Force Base utgjør de nesten 10 000 Air Force-medlemmene.

Air Force Academy er en fireårig høyskole spesielt designet for å lage luftvåpenoffiserer.

Florida militærbaser

Kystvaktens båter i aksjon

Joe Raedle/Getty Images

Florida har personell fra alle grener av de væpnede tjenestene.

Viktige kommandoer i delstaten Florida inkluderer :

 • Special Operations Command nær Tampa-hovedkvarteret ligger ved MacDill Air Force Base.
 • Naval Air Station - Pensacola er sjøfartens vugge. Leietakerkommandoene inkluderer Naval Aviation Schools Command, Naval Air Technical Training Center, Marine Aviation Training Support Group 21 og 23, Blue Angels og hovedkvarteret for Naval Education Training Command, som kombinerer retning og kontroll over all marinens utdanning og trening.
 • Naval Diving and Salvage Training Center, Panama City: Alle dykkere deltar på trening ved Naval Diving and Salvage Training Center (NDSTC) her. NDSTC trener militærdykkere fra alle grener av tjenesten.
 • Kystvakten har mer enn 15 baser i Florida. Narkotikaforbud, migrantinnvandring på åpent hav og å redde liv til båtfolk i det åpne hav og vannveier mellom kysten er kystvaktens hovedoppdrag i Florida.
 • Luftforsvaret er godt representert i Florida med treningsfasiliteter og hjem for piloter, fly og bakketropper fra Air Force Special Operations.
 • Hurlburt Field er hjemmet til Air Force Special Operations Command og 1st Special Operations Wing som ligger i Florida Panhandle ikke langt fra Pensacola.
 • Eglin Air Force Base er en felles spesialoperasjonsbase som huser kommandoer som Army Special Forces 7th Group, Army Ranger Training Course og Joint/Naval Explosive Ordnance Disposal School.

Georgia militærbaser

hærens rangers

statisk linjefall - Army Rangers. gettys

Georgia har personell i forskjellige hær-, luftvåpen- og marinebaser over hele staten. Hærens baser inkluderer Fort Benning, Fort Stewart og Fort Gordon.

Luftforsvaret utgjør den nest største prosentandelen av militære medlemmer med nesten 10 000 medlemmer ved basene Moody AFB, Robins AFB og Reserve Air Base Dobbins ARB.

Kentucky militærbaser

kentucky - Fort Campbell

101 luftbåren. gettys

Hærens Fort Knox er det sjette største bysamfunnet i Kentucky.

Fort Campbell er hjemmet til 101st Airborne Division, 5th Special Forces Group, 160th Special Operations Aviation Regiment (SOAR) og en rekke andre Army Air Assault, Infantry Battalions og support team-elementer.

Kystvakten ligger i Louisville og vokter Ohio-elven og dens mange navigerbare sideelver gjennom staten.

Michigan militærbaser

US Coast Guard

Halvøya Michigan omgitt av Great Lakes krever en massiv kystvakt tilstedeværelse. Coast Guard Sector Detroit er ansvarlig for det operative og administrative tilsynet med 11 underordnede kommandoer som opererer rundt i delstaten Michigan til direkte støtte for Coast Guard-oppdrag, inkludert: søk og redning, rettshåndhevelse, hjelpemidler til navigasjon, isbryting, isredning og maritim heimevern.

Luftforsvaret er representert av Selfridge Air National Guard Base og drives av Michigan Air National Guard i Harrison Township, Michigan.

Missouri militærbaser

Whiteman AFB - Hjemmet til B2 Stealth Bomberen. Foto med tillatelse fra U.S. Air Force

I Missouri utgjør hæren flertallet av militært personell i staten ved Fort Leonard Wood. Det er også marine-, luftvåpen- og marineavdelinger som også deler fordelene med treningsoppdraget.

Luftforsvaret har Whiteman Air Force Base som er hjemmet til B-2 Stealth Bomber. Basen fungerer som B-2-utskytningspunktet for mål hvor som helst i verden.

Coast Guard Sector Base i St Louis er ansvarlig for den øvre delen av Mississippi-elven.

New York militærbaser

United States Military Academy over Hudson River

Lee Snider / Getty Images

New York er hjemmet til Army's Officer Training Program på West Point - The United States Military Academy samt hærens 10. fjelldivisjon i Fort Drum.

Kystvakten har en sterk tilstedeværelse i Hudson River rundt New York City. Kystvaktens baser er lokalisert i Buffalo, Staten Island, Montauk og New York City.

Luftforsvaret bruker Stewart Air National Guard Base som en del av Military Airlift Command.

Ohio militærbaser

Wright Patterson AFB

Ohio flyvåpenbase. gettys

Wright Patterson Air Force Base er en av luftforsvarets største og viktigste installasjoner. Det er hjemmet til verdens første operative flyplass.
Oppdrag for baseenheter varierer fra anskaffelses- og logistikkledelse, til forskning og utvikling, avansert utdanning, flyoperasjoner med tung luftløft, etterretning og en lang rekke andre aktiviteter.

Ohio Coast Guard Bases patruljerer Ohio River og dens navigerbare sideelver og Great Lakes stasjonert utenfor Cleveland.

Pennsylvania militærbaser

Sjøforsvaret

marinen kirkegård. gettys

Pennsylvania har Army War College, Philadelphia Naval Shipyard og flere kystvaktbaser som er blant de mest kjente.

Carlisle Barracks er hjemmet til U.S. Army War College.

Naval Support Activity Mechanicsburg betjener omtrent 4300 sivile, militære og industripartnere som er tildelt over 40 leietakeraktiviteter eller kommandoer.

Kystvaktens sektor Delaware Bay ligger i Philadelphia, og har et ansvarsområde i tre stater som omfatter deler av Pennsylvania, New Jersey og Delaware og inkluderer de travle kommersielle havnene Philadelphia og Wilmington.

Texas militærbaser

De viktigste basene i Texas inkluderer:

Fort Hood, som ligger i nærheten av Killeen. Fort Hood er en av de største hærbasene i verden og spiller en stor rolle i både tanktrening og taktikk samt anti-tank våpenutvikling.

Fort Bliss nær El Paso, Texas er hjemmet til enheter som spesialiserer seg på luftvern- og missilforsvarsevner.

Fort Sam Houston i San Antonio regnes som et av de beste medisinske treningssentrene i verden. San Antonio Military Medical Center spiller en kritisk rolle i pasientbehandling, medisinsk utdanning og forskning, i tillegg til å ta vare på sårede tjenestemedlemmer.

Lackland er luftforsvarets eneste sted for vervet grunnleggende militærtrening for alle ikke-tidligere tjenestefly fra det vanlige flyvåpenet, Air National Guard og Air Force Reserve.

Randolph Air Force Base: Siden luftforsvaret ble dannet og krevde at piloter skulle lære å fly fly, har Randolph vært den fremste treningsplassen for flyvåpenpiloter.

Kystvakten er representert på Gulf Coast i Corpus Christi og Houston/Galveston.

Tennessee militærbaser

NSA Millington

tennessee marinebase.

Naval Support Activity (NSA) Mid-South i Millington fungerer som Navy's Human Resources Centre of Excellence.

Luftforsvaret er representert ved Arnold Air Force Base. Det er en liten base i størrelse, men stor i det viktige oppdraget med rakettforsvar og teknologitesting og utvikling.

Kystvakten patruljerer Mississippi-elven og håndterer navigasjonshjelpemidlene og utfører mange andre oppdrag fra kystvakten.

Virginia militærbaser

marine minnesmerke virginia

iwo jima minnesmerke. gettys

Nesten 100 000 aktive militærmedlemmer bor og trener i Virginia ved en rekke hær-, luftvåpen- og marine-/marinekorpsbaser. Marinenes hovedkvarter og store treningsplasser i Virginia utgjør flertallet av Marine Corps-jobbene i staten. De fleste marinesoldatene er lokalisert i Quantico og marinens personell er i Norfolk-området. Hæren er godt representert med ulike store baser og treningsfasiliteter som bl.a Fort Lee , Fort A.P. Hill, og Fort Myer - Henderson Hall. Den historiske Fort Belvoir Installation ligger også i Virginia.

Luftforsvaret har mer enn 15 000 medlemmer sentralt plassert nær Washington DC i Langley VA ved Joint Army - Air Force Base Langley-Eustis.

Marinens Atlanterhavsflåte ligger i Norfolk og er den største marinebasen i verden. Joint Expeditionary Base Little Creek - Fort Story er også lokalisert i Virginia Beach / Norfolk-området, som er hjemmet til East Coast Navy SEAL Teams, Navy Explosive Ordnance Disposal Teams og mange av marinens amfibiske skip ligger også til kai der.

Kystvakten utfører en rekke oppdrag fra hjelpemidler til navigasjon til redninger på store elver, Chesapeake Bay og Virginia's Eastern Shore på Atlanterhavet. Nesten et dusin kystvaktbaser er lokalisert over hele staten.