Finne En Jobb

Lag visittkort for jobbsøkingen din

Visittkort kan tjene som verdifulle nettverksverktøy

Kvinne deler visittkort

••• Copyright Jon Feingersh / Blend Images / Getty Images

Visittkort er ikke bare for profesjonelle bedrifter. Faktisk er visittkort et utmerket nettverksverktøy for jobbsøkere i alle bransjer.

Enten du er på en jobbmesse, et karrierenettverksarrangement eller et informativt intervju, er det å gi en kontakt visittkortet ditt en fin måte for ham eller henne å følge opp med deg og lære litt mer om din profesjonelle identitet.

For dagens oppgave vil du utvikle og bestille visittkort designet spesielt for jobbsøkingen din.

Hva du skal inkludere i et visittkort

Sørg for å inkludere din grunnleggende kontaktinformasjon: fullt navn, telefonnummer og e-postadresse. Hvis du for tiden er ansatt, ta med stillingstittel og firmanavn.

Nå som du har utviklet en tilstedeværelse på LinkedIn og Twitter, bør du også inkludere din LinkedIn URL og Twitter-håndtak. Hvis du har et forretningsorientert personlig nettsted eller en online portefølje, inkluderer du også lenker til disse nettstedene.

Hvis du velger å skrive ut et tosidig visittkort, kan du inkludere ditt merkevareerklæring eller en kort liste over dine ferdigheter og/eller erfaringer. Å inkludere merkevareerklæringen din er spesielt nyttig hvis du for øyeblikket ikke har en jobb, men ønsker at kontaktene dine skal vite om arbeidserfaringen din.

Du kan også inkludere en QR kode , som kan skannes av en smarttelefon og er knyttet til en nettadresse som f.eks din personlige nettside slik at seeren enkelt kan få mer informasjon om deg.

Hold det enkelt

Pass på å ikke inkludere så mye informasjon på kortet ditt at leseren blir overveldet eller mister interessen. Sørg for å gi akkurat nok informasjon på kortet ditt til å demonstrere kvalifikasjonene dine. Du vil ha mye hvit plass igjen på visittkortet ditt.

Hvor og hvordan du skriver ut visittkortet ditt

Mens du kan skrive ut dine egne visittkort på skriveren, bør du definitivt vurdere profesjonell utskrift (med mindre skriveren har kommersielle utskriftsmuligheter).

Det finnes en rekke måter å skrive ut profesjonelle kort til en rimelig pris. For eksempel tilbyr Vistaprint hundrevis av ensidige kort for under $10. Smart Levels tilbyr tosidige kort for under $25 før frakt. Staples og Office Depot skriver også ut visittkort til en rimelig pris.

Sørg for å sjekke fraktalternativene nøye før du kjøper, for frakt kan være dyrt.

Når du har mottatt visittkortene dine, vil du være klar til å nettverke med hvem som helst, når som helst!