Karrierer

Foreta telefonsamtaler under Air Force Basic Training

Kvinnelig soldat snakker på smarttelefon

•••

Sean Murphy / Getty Images

Som rekrutt til flyvåpenet får du sjansen til å ringe hjem minst én gang i løpet av grunnleggende trening , og avhengig av hvordan du og resten av gruppen din (kjent som en 'flight') presterer, kan du også få ytterligere anropstillatelser.

Første telefonsamtale

Din første samtale hjem er de eneste obligatoriske telefonsamtalene som treningsinstruktører (TI) er pålagt for å la rekrutter foreta. Det vil mest sannsynlig skje den første lørdagen eller søndag ettermiddagen etter ankomst, men dette er ikke en hard og rask regel. Det er i utgangspunktet opp til TI. Dette vil være en veldig kort telefonsamtale, omtrent tre minutter, nok tid til å formidle e-postinformasjonen din.

Forbered familien din eller andre kjære på forhånd om denne telefonsamtalen, siden du kanskje ikke høres 'bra ut'. Denne spesielle fasen av opplæring er stressende, begge deler fysisk og psykologisk, og familiemedlemmene dine kan ta opp dette under samtalen. Uansett hvor urolig du kan føle deg, er det best å prøve å holde seg rolig når du snakker med familien din.

Du vil egentlig ikke ha tid til å fortelle dem at du er OK; du får tid til å spytte ut postadressen din, så må du gi telefonen til neste rekrutt i køen. Sørg for at du og din familie er det rustet for opplevelsen .

Patio pauser

Etter den første obligatoriske telefonsamtalen er hvor ofte du får ringe hjem et spørsmål om privilegier. Telefonene er plassert på pauseterrassen til hver hybel. Du tjener terrassepauser som en flytur ved å holde din TI glad. Hvis flyet ditt går bra, vil TI-en din gi deg flere terrassepauser. Hvis flyet ditt ikke går bra, kan TI holde tilbake pauser på terrassen. TI-er er gitt mye breddegrad i dette området.

Bortsett fra den første telefonsamtalen, vil du kun få lov til å ringe hjem i autoriserte uteplasspauser. Og unødvendig å si, vil du ikke ha tilgang til mobiltelefoner under det meste av boot camp.

Forhåndsbetalte telefonkort

Du kan være heldig og TI-en din vil gi flyreisen din en uteplasspause når ingen andre har en, eller du kan komme til terrassen og finne ut at annenhver TI i bygningen bestemte seg for å gi flyreisene sine en terrassepause samtidig. Hvor lenge du vil kunne chatte på telefonen avhenger av hvor lang uteplasspausen er, og hvor mange andre som venter på å bruke telefonen.

Mange andre engstelige mennesker kommer til å stå i kø for å bruke betalingstelefonene samtidig som deg. Hver hybelbygning har kun én uteplass, og flere fly er plassert i hver bygning. Husk at dette er betalingstelefoner, så å ta med deg et forhåndsbetalt telefonkort til grunnleggende trening kan få fart på sakene. På den måten slipper du å gå gjennom operatøren for å avtale en oppringning.