Amerikanske Militære Karrierer

Marine Corps drillinstruktør

Drillinstruktør med rekrutt

••• MILpictures av Tom Weber/The Image Bank/Getty Images

Drill-instruktører (DI-er) er legender som er betrodd med å gjøre sivile til neste generasjon amerikanske marinesoldater. De er noen av de mest profesjonelle lederne Marine Corps har å tilby, nøye utvalgt fra rekkene for å gi rekrutter den avgjørende broen mellom meg-kulturen i det moderne amerikanske samfunnet og Marine Corps-familien.

Som en spesialoppgave (også kalt en B-Billet), er drillinstruktørstillinger ikke på startnivå -- de er bare åpne for menn og kvinner som allerede har meldt seg på nytt minst én gang i Marine Corps og er trent i en Militær yrkesspesialist (MOS). Selv om det ikke er en karriere i seg selv, er det å være drillinstruktør et dristig og utfordrende mål for både potensielle og nåværende marinesoldater å huske på.

Militære retningslinjer/krav

Ingen spesiell MOS kreves for å bli drillinstruktør. EN forsyningskontorist er like kvalifisert som en infanterist , så lenge de har oppnådd rangering av minst sersjant (E-5) . Søkere er i tett konkurranse, bedømt etter kriterier fastsatt i Håndbok for spesialoppgaver inkludert vekt- og utseendestandarder, medisinske kvalifikasjoner og fysisk form (en nesten perfekt poengsum er i utgangspunktet obligatorisk).

Men de viktigste kvalifikasjonene for en vellykket tur som drillinstruktør er immaterielle, som familie og økonomisk stabilitet. Fordi jobben deres er så krevende, må DI-er være forberedt på å gi sin fulle oppmerksomhet til jobben, så tyngende gjeld eller et vaklende ekteskap er mulige avtalebrytere. Sjekklisten for DI-tjenesten bemerker også at noen som har utvist en eksplosiv personlighet eller er kjent for å 'fly av håndtaket' normalt ikke er marinen for drillinstruktørtjeneste.

Vent, hva?

Hvis bildet ditt av Drill Instructors bare kommer fra populære medier som Full metall jakke (eller helt fantastiske YouTube-videoer som denne ) kan du bli overrasket over at Marine Corps faktisk gjør det ikke ønsker uhengslede galninger som trener rekrutter. En drillinstruktørs sinne virker ekte og skremmende for en rekrutt, men det er faktisk en nøye kultivert handling. Eksempel: Som barn henvendte min svigermor en gang faren sin på borefeltet, som avbrøt den litanien han kastet på rekruttene sine for å hilse på datteren sin hyggelig med: 'Hei, kjære.' Det plutselige skiftet fra hevngjerrig marinegud til kjærlig far fikk flere rekrutter, som knapt trodde han var menneskelig, til å besvime av sjokk.

utdanning

Drillinstruktørskoler ved hver av de to Marine Corps rekruttdepotene (Parris Island, SC eller San Diego, CA) tilbyr et tre-måneders treningsprogram. Marinesoldater har ikke lov til å ta med seg ektefeller eller barn til depotet før de har fullført skolen og fått sin første oppgave som drillinstruktør. Ektefeller har tidligere blitt rådet til å behandle skoleoppgaven som en utplassering til kamp.

De Parris Island Drill Instructor School sin hjemmeside advarer studentene om å forvente en stor akademisk arbeidsbelastning og en krevende fysisk treningsplan. Welcome Aboard-heftet utstedt til innkommende studenter viser at Depot Regulations får mest akademisk vekt, og reflekterer den tunge reguleringen og tilsynet som er lagt på rekruttopplæring for å forhindre hendelser som Ribbon Creek-tragedien i 1956 eller drukningen av en rekrutt i 2005 under svømmekvalifisering. Close Order Drill (marsj) går på andreplass på ca. 100 timer, etterfulgt av emner som Combat Conditioning og, viktigst av alt, ledelse.

Selv om DI-skolen ikke er en retur til rekrutteringstrening ifølge Marine Corps nyhetstjeneste, er det en intens diett som sikrer at nyutdannede er i stand til å administrere den tilbakebrytende rutinen med rekrutteringstrening om og om igjen uten - så langt rekruttene deres kan se – viser noen tegn på svakhet.

Plikter og ansvar

Essensen av en drillinstruktørs mange plikter fanges best opp av løftet de resiterer før de tar ansvar for en ny gruppe rekrutter (jeg husker tydelig at det føltes som roen før en tornado):

«Disse rekruttene er overlatt til min omsorg.
Jeg skal trene dem etter beste evne.
Jeg vil utvikle dem til smart disiplinerte, fysisk spreke, grunnleggende trente marinesoldater, grundig indoktrinert i kjærlighet til korps og land.
Jeg vil kreve av dem, og ved mitt eget eksempel demonstrere de høyeste standarder for personlig oppførsel, moral og faglig dyktighet.'

Drillinstruktører reiser seg foran rekruttene sine, bruker dagen på å trene dem til å bli marinesoldater, og fortsetter å jobbe godt etter at lyset er slukket. Rekrutter tar sjelden, om noen gang, DIs på vakt – jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg hvordan de klarer å spise, drikke eller sove, men det er bare så vanskelig å ta dem på fersk gjerning.

For hver tropp på rundt 60 rekrutter (noen ganger oppover 80 om sommeren), jobber drillinstruktører i et team på tre eller fire, hver med myndighet og ansvar i henhold til deres erfaring på drillfeltet:

  • De Junior drillinstruktør er den minst erfarne på laget, og har først og fremst i oppgave å perfeksjonere pelotonens (og hans egen) nærordreøvelse gjennom konstant øvelse.
  • De Erfaren DI (eller Heavy) – etter min erfaring vanligvis den mest skremmende – overvåker det meste av treningen og disiplinen til rekrutter.
  • De Senior drillinstruktør har ansvaret for pelotonen og hans underordnede DI-er. Senioren kan være like skremmende som de andre, men regnes også som mor eller far til peletonen, ofte ansvarlig for de fleste av de velvillige aspektene ved rekruttopplæring. Disse kan inkludere peptalk, belønning for en godt utført jobb, eller – la oss si – å beskytte rekruttene fra en sint Heavy som bestemmer seg for å tette alle avløpene på toalettet, oversvømme troppens bukt og få rekruttene til å redde ut vann mens du skriker unisont, Det er den titanica ! Herregud, isfjell!

I løpet av en treårig tur på drillfeltet tåler DI-er syklus etter syklus med nye rekrutter hver tredje måned, men det er noen muligheter for pusterom. De kan bli tildelt støttebataljonen for tjeneste i en av flere roller, inkludert kampsportinstruktør , klasseromsinstruktør, vannoverlevelsesinstruktør , eller rehabilitering av skadde rekrutter.

Karriereutsikter

Selv om drillinstruktører ikke har noen karrierebetegnelse som rekruttering felt, kan en vellykket turne gjøre dem kvalifisert til å gå tilbake til jobben senere i karrieren, med ekstra ansvar. Påfølgende innlegg kan omfatte:

  • Rekrutttrening: Det kreves en større kommandokjede enn juniorer, tunge og seniorer for å drive boot camp. Innenfor Rekrutttreningsregimentet fyller erfarne drillinstruktører flere overordnede stillinger i kommandokjeden, inkludert, men ikke begrenset til, Series Gunnery Sergeant (med ansvar for tre eller fire platoner), Company First Sergeant (minst seks platoner) og Regimental Sergeant Major (høyre Marine til sjefen for all rekruttopplæring).
  • Offisersopplæring: Alle kommisjonærer blir opplært av vervede drillinstruktører før de får lov til å ta ansvar for livene til vervede marinesoldater. Veteran-DI-er er valgt ut til tjeneste ved Officer Candidate School (OCS) i Quantico, VA. De kan også bli en av 65 assisterende marineoffiserinstruktører ved høyskoler rundt om i landet, hvor de trener studenter i Sjøforsvarets reserveoffisers opplæringskorps og Marine Corps Vervet igangsettingsprogram , samt tjenestegjør på OCS om sommeren.

Selv om de aldri kommer tilbake etter en første tur, har tidligere drillinstruktører en kvalifikasjon på CV-en som er verdsatt omtrent like høyt som en kampdeployering og pryder rekorden til mange senior marinesoldater på toppen av karrieren. Faktisk nesten alle de 17 Sersjantmajor i marinekorpset siden opprettelsen av den øverste vervede stillingen i 1957 var drillinstruktører i løpet av karrieren.