Karrierer

Marine Corps vervet stillingsbeskrivelser: Sikkerhetsvakt

Marine sikkerhetsvakter beskytter amerikanske ambassader

Marine i Blues

••• MTMCOINS/E+/Getty Images

En av de største grunnene til at soldater slutter seg til U.S. Marines er å delta i et eventyr. I tillegg trekkes militære rekrutter til marinesoldatene fordi de ønsker å møte og overvinne utfordringene, fysiske og mentale, ved å bli marinesoldat.

I følge United States Marine Corps kan ingen andre sedler i marinesoldatene, eller noen tjeneste, leve opp til viktigheten av Marine Security Guard-plikt.

Marine sikkerhetsvakter sørger for sikkerhet ved rundt 125 amerikanske ambassader og konsulater rundt om i verden. De er hovedansvarlige for innvendig sikkerhet ved ambassader, vanligvis i lobbyen eller hovedinngangen. Vakter er opplært til å reagere på terrorhandlinger, samt en rekke nødssituasjoner, som branner, opptøyer, demonstrasjoner og evakueringer. De er åpenbart trent på et mye høyere nivå enn noen sivil sikkerhetsvakt, men den grunnleggende rollen til marinesikkerhetsvakten er å holde freden.

Historien om Marine Security Guard-programmet

I følge Marine Corps-nettstedet startet sikkerhetsvaktprogrammet i 1948, men er forut for en lang historie med samarbeid med det amerikanske utenriksdepartementet.

«Fra heisingen av USAs flagg i Derna, Tripoli og det hemmelige oppdraget til Archibald Gillespie i California, til de 55 dagene i Peking, har de amerikanske marinesoldatene tjenestegjort mange ganger på spesielle oppdrag som kurerer, vakter for ambassader og delegasjoner, og for å beskytte amerikanske tjenestemenn i urolige områder, heter det på nettstedet.

Kvalifikasjonskrav for marine sikkerhetsvakter

For å kvalifisere som en sikkerhetsvaktstilling må en marinesoldat være i rangering av E-2 til E-8 . Marine sikkerhetsvakter må være amerikanske statsborgere, og må være kvalifisert til å motta topphemmelig sikkerhetsklarering.

Potensielle marine sikkerhetsvakter må oppnå en generell teknisk (GT) score på 90 eller høyere på

Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) test . Dette kan fraskrives under noen omstendigheter, men de med en poengsum på lavere enn 90 på GT-delen oppfordres til å ta ASVAB på nytt.

Siden de i mange tilfeller vil være det første synlige kontaktpunktet for marinesoldatene og utenlandske dignitærer og andre, må marinesoldater som ønsker å tjene som sikkerhetsvakter ikke ha noen synlige tatoveringer mens de er i uniform, og de må oppfylle Marine Corps vekt og kondisjonsstandarder.

Og siden arbeidet de gjør krever integritet og disiplin, må marine sikkerhetsvakter ikke ha noen registreringer av ikke-rettslig straff innen et år etter å ha søkt på jobben.

Marinesoldater i rangering av E-5

Marinesoldater i rangering av E-5 og under som ønsker å tjene som sikkerhetsvakter må være ugifte, uten forsørgere. De marinesoldatene som har barn, men som ikke er de primære omsorgspersonene, blir imidlertid ikke diskvalifisert umiddelbart (dvs. å betale barnebidrag eller underholdsbidrag er ikke en umiddelbar diskvalifisering). Marinesoldater i rangen E-6 og over kan ha opptil fire forsørgere, inkludert ektefeller, og fortsatt kvalifisere for denne jobben.

Hvis de oppfyller alle kriteriene og blir akseptert i programmet, går marinesoldater på sikkerhetsvaktskolen i Quantico, Virginia.

Ved uteksaminering fra MSG-skolen, blir marinesoldater i rangen E-5 eller lavere tildelt som standard sikkerhetsvakter eller ''vaktstandere'. Disse marinesoldatene serverer deretter tre separate årlange turer, hvorav den ene sannsynligvis vil være en vanskelig post i et tredjeverdensland.