Militære Grener

Marine Corps historie og tradisjoner

Lær om de berømte sitatene, skikkene og tradisjonene til USMC.

Veterans Day Parade holdt i New York

••• Spencer Platt / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Marine Corps har en rik historie og lang liste over tradisjoner som er viktige for hvert medlem av tjenesten, fortid og nåtid. De har vokst ut av måten fortidens marinesoldater oppførte seg på, så vel som nåværende marinesoldater som hedrer marineheltene fra i går.

De USMC har innlemmet noen av disse tradisjonene i regelverket for å standardisere oppførsel i hele korpset, men mange finnes ikke i skriftlige direktiver. Marinesoldater anser å kjenne til og observere både skrevne og uskrevne skikker som nøkkelen til å hedre korpsets arv og tradisjon.

Må vite termer og uttrykk

Når du tenker marinen , kan du tenke på natten i Tun Tavern i 1775 hvor den første rekrutteringsaksjonen for marinesoldater begynte i Philadelphia før den revolusjonære krigen. Du tenker kanskje på begrepene 'Jarhead', 'Leatherneck' eller 'Devil Dogs', eller kanskje til og med 'The Few, The Proud' fra reklamekampanjene. Men marinesoldatene er mest kjent for sitt motto, 'Semper Fi' (alltid trofast) og å være den 'første til å kjempe' i mer enn 300 strandlandinger gjennom den 250-årige historien. De er også kjent for sitt signaturrop: åh-rah!

Marine Corps bursdag

En av de mest kjente marineskikkene er overholdelse av Marine Corps Birthday. Siden 1921 har fødselsdagen til marinekorpset offisielt blitt feiret hvert år den 10. november, siden det var på denne datoen i 1775 at den kontinentale kongressen vedtok 'At to bataljoner av marinesoldater skal reises.'

Gjennom årene har marinesoldatene feiret bursdagen sin på en rekke måter, avhengig av plasseringen og omstendighetene til Marine enheter . Feiringen innebærer lesing av et utdrag fra Marine Corps Manual og en bursdagsmelding fra kommandanten, skjæring av en bursdagskake av befalet, og presentasjon av det første og andre kakestykket til de eldste og yngste tilstedeværende marinesoldater. .

Hilser

Noen av de viktigste skikkene av alle er militær høflighet, vanligvis i form av hilsener. I Marine Corps er høflighet et uttrykk for respekt for den autoriteten en enkeltperson besitter, samt en demonstrasjon av respekt for korpset som helhet. Gjennom bruken av de forskjellige formene for militær høflighet, sier en marinesoldat: 'Som våpenbrødre og andre marinesoldater, anser jeg dere som verdig min respekt.'

Militær høflighet er et uttrykk for respekten en marinesoldat har for andre marinesoldater og for seg selv. Av alle former for militær høflighet, er ulike salutter er sannsynligvis de viktigste - de er absolutt de mest åpenbare og mest brukte. Å hilse er den tradisjonelle formen for hilsen mellom tjenestemenn og kvinner, og det er en æret tradisjon for militære organisasjoner over hele verden.

Marinesoldater i uniform hilser offiserer, selv om den offiseren er i sivile klær (forutsatt at marinesoldaten anerkjenner individet som en offiser). Motsatt anses det ikke som passende for en marinesoldat sivile klær å sette i gang en honnør til en offiser, selv om den offiseren er i uniform.

Under avspillingen av nasjonalsangen, i morgen- og kveldsfarger og ved begravelser, avdekker marinesoldater som er i sivil drakt og holder hatten over venstre bryst samtidig som de i uniform hilser. Mange står på oppmerksomhet når de er i sivile klær også når de hører nasjonalsangen eller den Marinens salme .

Wetdown USMC

De nedfuktingsseremoni er når en nylig forfremmet offiser inviterer vennene sine – typisk offiserer av samme rang – til en fest på en bar og pub de ofte besøker. Som navnet 'wetdown' tilsier, er det store mengder drikking og minst én seremoniell skål, etterfulgt av taler. Verten for festen betaler alltid regningen. Hvis flere offiserer blir forfremmet samtidig, kan de være vertskap for én wetdown-fest for dem alle.

Diverse USMC-tradisjoner og skikker

Det er mange andre skikker som har betydning i livet til en marinesoldat . Her er noen av de bemerkelsesverdige:

  • Gå ombord i en liten båt eller gå inn i en bil . Når du går ombord i en liten båt eller går inn i en bil, går juniorer først inn og tar opp setene eller plassen som begynner forover, og etterlater det mest ønskelige setet for senioren. Seniorer kommer sist og går først.
  • Serenade på kommandanten . Fra og med siste nyttårsdag i borgerkrigen, serenader Marine Band kommandanten for marinekorpset hver 1. januar i hans kvarter og mottar varm smurt rom og frokost i retur.
  • Ønske fra kommandant . Når sjefen for en marinesoldat sier «jeg ønsker» eller «jeg ønsker», har disse uttrykkene kraften til en direkte ordre og bør handles som om han eller hun hadde gitt en direkte ordre.
  • Se opp for mennene dine . En marineleder sørger for at marinesoldater er komfortabelt kledd, innlosjert og rettferdig behandlet. For eksempel tar en marineoffiser i felten posisjon i messelinjen etter alle de vervede marinesoldatene for å sikre at alle får maten sin. En marineleder lar aldri en såret eller død marinesoldat på slagmarken falle i fiendens hender.
  • Å være marinesoldat. De Den viktigste skikken i Marine Corps er ganske enkelt 'å være marinesoldat' og alt det innebærer. Kall det moral, kall det esprit de corps, kall det hva du vil – det er den stoltheten som skiller en amerikansk marinesoldat fra mennene i andre væpnede tjenester. Det undervises ikke i manualer, men det er den mest elskede leksjonen en rekrutt lærer i boot camp.

Noen klassiske sitater om marinesoldater

OSS. Sen. Paul H. Douglas (1892-1976): «De av oss som har hatt det privilegium å tjene i Marine Corps verdsetter vår erfaring som en av de mest dyrebare i våre liv. Fellesskapet mellom felles vanskeligheter og farer i en verdig sak skaper et nært kameratskap. Det er den grunnleggende årsaken til samholdet til marinesoldater og for stoltheten vi har i vårt korps og vår lojalitet til hverandre.'

Navy SEAL Chris Kyle (1974-2013): «Etter min erfaring er marinesoldater knallharde uansett hva. De vil alle kjempe til døden. Hver og en av dem vil bare ut og drepe. De er slemme, hardt belastende mødre.'

Marinens bakadm. James R. Stark: «Mariner ser jeg på som to raser, Rottweilers eller Dobermans, fordi Marines kommer i to varianter, stor og slem, eller mager og slem. De er aggressive i angrep og seige i forsvar. De har veldig kort hår, og de går alltid etter halsen.

Hærens general William Thornson: «Det er bare to typer mennesker som forstår marinesoldater: marinesoldater og fienden. Alle andre har en annenhånds mening.'

Marine Corps general James F. Amos: 'En gang marinesoldat, alltid marinesoldat.' Tittelen er permanent. Ikke bruk 'tidligere' marinesoldat, da det antyder 'ikke lenger en marinesoldat.' Du er en marinesoldat, bare i en annen uniform og du er i en annen fase av livet ditt. Men du vil alltid være marinesoldat fordi du dro til Parris Island, San Diego eller åsene i Quantico. Det er ikke noe slikt som en tidligere marinesoldat.

Til slutt, når dagen slutter for marinerekrutten som deltar på USMC boot camp, er de siste ordene fra rekruttenes munn: 'God natt Chesty Puller - uansett hvor du er.'