Karrierer

Marine Corps jobb som bilmekaniker

Disse marinesoldatene får korpset dit det må

Marine HUMVEE og amfiber faller ned til Somalia

••• Getty bilder

Sørge for at Marinesoldater raskt kan komme dit de skal mens de er i felt er åpenbart høyt prioritert og en viktig jobb. Marine Automotive Organizational Mechanic, som er militær yrkesspesialitet (MOS) 3521, sørger for at alle kjøretøy som brukes i felten er inspisert, vedlikeholdt og i topp stand.

Denne rollen krever at disse marinesoldatene er klare til å reparere kjøretøy under en rekke forhold, inkludert kampsituasjoner. Det er definitivt ikke en grunnleggende grease monkey-jobb, men vil bygge på de mekaniske ferdighetene mange marinesoldater har før de i det hele tatt verver seg.

Dette er bare en av de mange jobbene i Marine Corps Occupational Career Field 35 (Motor Transport). Det regnes som en primær MOS, noe som betyr at den er reservert for Marinesoldater innehar gradene fra menig til sersjant.

Mens mesteparten av tiden din vil gå med til å jobbe med motorer hvis du verver deg til denne jobben, er MOS 3521 også ansvarlig for å utføre konvoioperasjoner, bevegelseskontroll og etablere et taktisk motorbasseng i visse feltsituasjoner. Disse marinesoldatene fører også tilsyn med drivstofffyllingsoperasjoner for motorbassenget.

Plikter

Som tittelen antyder, overvåker marinesoldater i denne jobben reparasjon og vedlikehold av alt korpsets motortransportutstyr. Dette inkluderer alle enheter i Marine Air-Ground Task Force (MAGTF). Disse marinesoldatene betjener drivstoff- og vanntankere, syv-tonns lastebiler og High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (HMMWV) - også kjent som HUMVEE.

Marinemekanikeren er også ansvarlig for sikker drift av mekanikerverkstedet, oppbevaring av verktøy, oppbevaring av farlige materialer (drivstoff, smøremidler, batterier) og feilsøking av kjøretøyfeil. Dette inkluderer alle et kjøretøys systemer, som girkasse, styring, kjøling, bremsing og elektrisk.

Bytte av komplette motorer og girkasser er også en del av jobben.

Mye av det disse marinesoldatene gjør faller inn under kategorien feilsøking, for å sikre at alle kjøretøy tåler straffen de utvilsomt vil få i felten.

Krav

En marinesoldat som søker denne jobben bør ha en dyp interesse for motorer og mekaniske systemer. Selv om det ikke er nødvendig at marinesoldater i denne MOS har erfaring med å jobbe med sivile motorkjøretøyer, er slik erfaring definitivt et pluss.

Du trenger en poengsum på 95 eller høyere på segmentet for mekanisk vedlikehold (MM). Forsvarets yrkeskompetansebatteri (ASVAB) tester og må fullføre Automotive Organizational Maintenance Course. Denne testen er gitt på Camp Lejeune i North Carolina

Lignende sivile yrker

Med opplæring og arbeidserfaring du får i denne jobben, du vil være godt posisjonert for en rekke sivile karrierer. Du kan jobbe som mekaniker i omtrent hvilken som helst bilbutikk eller bilforhandler, og du bør ikke ha noen problemer med å finne jobber hos lastebilselskaper.

Noen marinesoldater kan til og med være kvalifisert til å undervise på handelsskoler når turen deres er avsluttet. Selv om dette vil kreve ytterligere opplæring og lisensiering, gjør disiplinen og fokuset marinesoldater lærer og finpusser mens de er i korpset dem godt egnet til å trene andre.