Karrierer

Marine Corps rekrutteringsstandarder

U.S. Marines deltar i en seremoni.

•••

Mark Wilson/Getty Images

Rekrutterere for Marine Corps oppfyller vanligvis sin årlige kvote, siden det å fylle behovene til USMC er omtrent dobbelt så enkelt å fylle hærens rekrutteringsbehov. Med unntak av Kystvakten, er Marine Corps den minste militærtjenesten og trenger bare å verve rundt 38 000 nye rekrutter per år, sammenlignet med Hærens gjennomsnittlige 80 000 årlige rekrutteringsmål.

Hvordan rekrutteringsklimaet påvirker Marine Corps selektivitet

Du kan ha en erfaring med en marinesoldat eller en hvilken som helst rekrutterer av militærgren ett år hvor de er svært proaktive og når ut til deg for å se om du er interessert i militærtjeneste. I disse tider trenger militæret vanligvis kropper for å fylle rørledningene for grunnleggende trening og boot camp. Men hvis rekrutteringsprosessen er enkel og militæret oppfyller alle deres behov, kan det å komme inn i militæret vise seg å være mer konkurransedyktig.

I tider med krig kan behovet for større antall rekrutter øke betydelig. Avhengig av krigens økonomi og politiske klima, kan det være svært vanskelig å oppfylle de nødvendige nye kvotene. I løpet av 1960-70-årene var det svært vanskelig å rekruttere unge menn og kvinner til militærtjeneste med Vietnamkrigen som raste og et politisk og sosialt klima som ikke gjorde det til et gunstig valg for mange amerikanere. Så mye at utkastet var nødvendig for å møte de økende behovene til de militære tallene.

Men hvis tidene var lik etter å ha blitt angrepet 7. desember 1941 eller 11. september 2001, vil behovet for flere rekrutter være større, men den enorme responsen fra unge menn og kvinner som søker å tjene vil også øke for å møte de økende behovene av militæret. I disse fasene har militæret en rekke standarder for å opprettholde rekrutter på nybegynnernivå. Disse kan fravikes eller endres avhengig av nødvendig nasjonal rekruttering, så det er tider det er lettere og vanskeligere å bli med i militæret.

Marine Core Rekrutteringsstandarder

Marine Corps kan være selektive med sine rekrutter og krever høyere fysiske standarder, ASVAB-score og medisinske standarder når det er nødvendig. Men i tider med behov og vanskeligheter med å rekruttere, kan signeringsbonuser legges til i tillegg til nye vervingsprogrammer for å hjelpe til med foretrukne jobber (MOS) og utdanning og opplæring en nysignert rekrutt kan motta hvis de kvalifiserer.

Marine Corps krever en minimum ASVAB-poengsum av 32 å verve. I løpet av de siste årene har imidlertid omtrent 70 prosent av alle nye marinerekrutter oppnådd 50 eller høyere.

Korpsets rekrutteringsforskrift tillater bare om lag fem prosent av deres vervede per år å bli med uten videregående vitnemål. I løpet av de siste årene hadde imidlertid 99 prosent av nye marinerekrutter et diplom på videregående skole eller minst 15 studiepoeng. Å selv bli vurdert for en GED-verving , må en søker score minimum 50 på på ASVAB (Sjansene dine er mye bedre hvis du scorer minst 90). Marine Corps er den eneste tjenesten som krever dispensasjon hvis du innrømmer noen historie med marihuanabruk.Men hvis du har brukt potten mindre enn 10 eller så ganger i livet ditt, er det svært sannsynlig at fraskrivelsen vil bli godkjent. Marine Corps godkjenner generelt en høyere rate på fraskrivelser av kriminell historie enn Luftstyrke og kystvakt , men -- fordi det er en så 'fysisk intens tjeneste', godkjenner den generelt færre medisinske dispensasjoner .

Det er imidlertid noen forbrytelser som aldri vil få dispensasjoner. Moralske fraskrivelser for forbrytelser er sjeldne, selv i nødssituasjoner, men skjer fra sak til sak. Nylig kunngjorde Marine Corps at de ikke lenger vil frafalle noen straffbare seksuallovbrudd, uansett omstendigheter.

Mens marinesoldatene vil vurdere kvalifisert tidligere tjenestesøkere , må alle ikke-marine tidligere tjenestevervede delta fullt ut Marine Corps grunnopplæring (Marinesoldatene er den eneste tjenesten med denne policyen).