Jobbe-Hjemme-Karrierer

Medisinske Call Center-jobber du kan gjøre hjemmefra

Sykepleierbaserte jobber utgjør brorparten av eksterne medisinske jobber, men det er noen medisinske callsenter-jobber du kan gjøre hjemmefra som ikke krever en sykepleierutdanning. Disse stillingene—som medisinske kodingsjobber og medisinsk transkripsjon – kan være gode jobber for LPN-er og andre med medisinsk bakgrunn som ønsker å jobbe hjemme. Pasientbehandlingserfaringen (dvs. kundeservice) til en LPN, sammen med den medisinske kunnskapen oppnådd i det yrket, utgjør en stor kompetanse for medisinske telefonsenterjobber.

Nedenfor er oppført selskaper som ansetter medisinske telefonsentre for arbeid hjemme, samt hvilke typer stillinger de tilbyr. Du kan også sjekke ut disse generelle call center-jobber du kan gjøre hjemmefra .

Aetna

Stetoskop på datamaskinens bærbare tastatur

Nora Carol Photography / Getty Images

Aetna tilbyr telefonjobber for sykepleiere, psykisk helsepersonell og kundebehandlere som er potensielle fjernarbeidsstillinger. Med mindre stillingsannonsen spesifikt sier at det vil ansette telependlere, betyr dette sannsynligvis at telependling vil bli vurdert for en ansatt etter en viss tid - kanskje 12 til 18 måneder.

Carenet

Carenet er en Texas-basert firma som gir støtte til forsikringsselskaper og helsevesen over hele landet. Dets hjemmebaserte medisinske kundesenter for registrerte sykepleiere (RN) svarer på spørsmål eller utfører telefon triage .

Centene

Centene tilbyr helseforsikringsplaner og administrerte langsiktige tjenester og støtte med fokus på underforsikrede og uforsikrede individer. Det er den største Medicaid-administrerte omsorgsorganisasjonen i landet. Det tilbyr eksterne stillinger, inkludert kliniske og sykepleiebehandlere, og langtidspleiekoordinatorer. Mens en sykepleierutdanning foretrekkes for stillingen som langsiktig omsorgskoordinator, vil seks pluss års erfaring med omsorgsledelse være tilstrekkelig. Bruk 'remote' som søkeord i bedriftens jobbdatabase.

Citra Health Solutions

Citra Health Solutions er et helsetjeneste- og teknologiselskap. Det ansetter registrerte sykepleiere for hjemmestillinger i Maine, Missouri, Tennessee og Texas. Ansatte må fullføre et tre ukers treningsprogram i South Portland, Maine, før de jobber hjemmefra. Se flere call center-jobber i Maine.

Fonemed Telemedisin

Fonemed Telemedicine ansetter registrerte sykepleiere fra USA og Canada til å jobbe hjemmefra for å gi telefontriage og helseråd til innringere fra hele Nord-Amerika. Selskapet ser etter sykepleiere med tre års nyere klinisk erfaring og tidligere telefontriageerfaring.

menneskelig

De telefoniske sykepleierjobbene i helseforsikringsselskapet Humana går utover det grunnleggende innen medisinske callsentre (som telefontriage) og inn i saksbehandling og kvalitetssikring. Noen av arbeids-at-home-stillingene har geografiske krav. Merk av for Work at Home-boksen for staten din i selskapets jobbdatabase for å begrense søket.

McKesson

McKesson er en stor distributør av farmasøytiske og medisinske forsyninger. Mens det ansetter sykepleiere for eksterne roller som kliniske case-pedagoger, ansetter selskapet også folk for ikke-sykepleie call center salgsjobber og revisjonsstillinger.

PointClickCare

PointClickCare er et kanadisk programvareselskap, med virksomhet i USA, som leverer skybaserte løsninger for eldreomsorgsindustrien. Selskapet ansetter kundestøtte og selgere til å jobbe hjemmefra.

Triage 4 Pediatri

Basert i Texas, ansetter dette selskapet RN-er til å jobbe hjemme i etter-timers telefontriage for pediatri. Kravene inkluderer minst fem års pediatrisk erfaring, lisens i Texas og en medikamenttest. Helger og kvelder er påkrevd, men deltids- og heltidsplaner er tilgjengelige.

UnitedHealth

Dette store helseforsikringsselskapet tilbyr muligheter for fjernarbeid. Mens mange av fjernarbeidssykepleierjobbene er for hjemmesykepleie, er det noen få callsenterjobber for sykepleiere, samt salgsjobber.