Amerikanske Militære Karrierer

Militærmedisinske standarder for verving og utnevnelse - overkropp

Ekstremitetsproblemer i overkroppen

Kaukasisk soldat og lege snakker på kontoret

••• Getty Images/Jose Luis Pelaez Inc

Forsvaret krever at søkere skal være et helsebilde ved inntreden i forsvaret. Det første laget med screening kommer på rekrutteringskontoret når rekruttene fyller ut det medisinske opplysningsskjemaet. Her fyller søkerstatene ut Pre-Screen Questionnaire (DoD Medical Forms 2807-1, 2807-2). En gang gjennom det hinderet, vil medisinske offiserer ved Military Entrance Processing Station (MEPS)-klinikken gjennomføre den kliniske evalueringen på DoD-skjemaet 2808.

Overkroppen problemer hindrer aksept i tjenesten

Fra skulder til fingre, hyperfleksible ledd, frosne ledd, manglende fingre, lemmer, enhver lammelse er noen av de vanligste årsakene til at kandidater til militæret blir diskvalifisert ved MEPS eller Department of Defense Medical Examination Review Board (DODMERB) for begge vervet henholdsvis rekrutter og offiserskandidater.

Militæret har strenge standarder for både mentale og fysiske ferdigheter som varierer i spesifikasjoner avhengig av jobben eller den militære yrkesspesialiteten som rekrutter søker etter. Det er noen minimale standarder som må oppfylles, og mange av disse kan ikke fravikes. Noen kan fravikes, men hver fraskrivelse for enhver diskvalifiserende tilstand krever autorisasjon på kommandonivå og avgjøres fra sak til sak.

En rekrutt vil bli avvist for innreise i militæret (offiser eller vervet) med mindre en dispensasjon er godkjent hvis søkeren har en historie med:

Bevegelsesbegrensning (skulder, albue, håndledd)

Skulderledd

Normalt bevegelsesområde for skulderen må kunne heves foran kroppen til 90 grader.

Abduksjonsprosessen hvor armen kan løftes til siden av kroppen til 90 grader er nødvendig.

Albue ledd

Det er nødvendig å bøye albuen ved å bøye bicepsmusklene til et bevegelsesområde på minst 100 grader. (Bøyer armen ved albuen) Forlengelse av albuen ved å bøye tricepsmusklene til et bevegelsesområde på minst 15 grader er nødvendig. (retter ut armen)

Håndledd

Et totalt bevegelsesområde på minst 60 grader (ekstensjon pluss fleksjon) eller radial og ulnar deviasjon kombinert bue 30 grader.

Hånd

Pronasjon til en minimumsstandard på 45 grader betyr å ha et bevegelsesområde som lar deg rotere hånden slik at håndflaten din vender mot bakken når underarmen er parallell med gulvet.

Supinasjon til en minimumsstandard på 45 grader betyr å ha et bevegelsesområde som lar deg rotere hånden slik at håndflaten er vendt mot himmelen når underarmen er parallell med gulvet.

Fingre og tommel

Å ikke kunne knytte neven, plukke på en nål, ta tak i en gjenstand eller berøre fingertuppene med tommelen er diskvalifiserende. Du må være i stand til å berøre tommelen med tre fingre for å være kvalifisert for militærtjeneste.

Hånd og fingre

Fravær av en finger, fingerbit eller tommel er diskvalifiserende uten dispensasjon.

Ethvert fravær av hånden eller noen del av hånden er diskvalifiserende.

Enhver ekstra finger er også diskvalifiserende.

Eventuelle arr eller misdannelser, enten de er medfødte eller ulykker som hindrer formell funksjon av hånden og vil forstyrre militære oppgaver, er diskvalifiserende.

Enhver nerveskade som forårsaker lammelser, svakhet, nummenhet eller hender, fingre og armer er diskvalifiserende. For eksempel er karpaltunnelsyndrom, kubitale syndromer, lesjon av ulnar og radionerver som forårsaker muskelatrofi, svakhet, nummenhet eller lammelse diskvalifiserende.
Enhver sykdom, skade (bein eller bløtvev), eller fødselsdefekt som forårsaker svakhet eller diskvalifiserende symptomer som hindrer evnen til å utføre militærplikt som inkluderer, men ikke begrenset til, kroniske leddsmerter, armer, hånd og fingre.

Se også avsnitt om Diverse tilstander i ekstremitetene .

Avslutningsvis er delen av kroppen fra skulder til fingre svært mobil og gjenstand for intens gransking under behandling til militæret. Muskler, sener, leddbånd, bein og ledd for denne delen av kroppen blir lett skadet og krever ofte kirurgi for å reparere. Hvis den beholdte maskinvaren fra kirurgi svekker noen funksjon, er den diskvalifisert. Men hvis det korrigeres ved hjelp av kirurgiske midler, beholdt maskinvare som plater, pinner, stenger, ledninger eller skruer brukes til å reparere skaden og det er ingen smerte, leddbånd og bein er stabile, og det er ikke utsatt for lett traumer, metallet er tillatt med fraskrivelsesgodkjenning.