Amerikanske Militære Karrierer

Militære våpen brukt i grunnleggende kamptrening

Soldater under våpentrening

•••

Timothy Hale/dvidshub.net

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Det ville ikke være militær hvis det ikke innebar avfyring av våpen. Medlemmene vil få sitt første grep om å skyte med faktiske militære våpen i løpet av de siste ukene med grunnleggende kamptrening. Våpentrening er stor forskjellig mellom de ulike grenenes grunnleggende treningsprogrammer. Uten tvil, Marine Corp. rekrutter skyter flest runder under de grunnleggende treningsprogrammene. De blir fulgt av Hæren , den Luftstyrke , den marinen , og til slutt kystvakt . Uavhengig av grenen kan ikke en rekrutt oppgradere fra militær grunnleggende kamptrening/boot camp uten å bevise at de kan håndtere et militært våpen uten å skyte seg selv, klassekameratene eller instruktørene.

Det er mange typer våpen som brukes i USAs militære, men i militær grunnleggende kamptrening kreves det at en rekrutt bare lærer om noen få. Hvis den militære jobben krever at man vet om ekstra våpen, og hvordan man bruker dem, vil det bli gitt mer opplæring i tillegg under militær jobbskole.

M-16A2 angrepsrifle

De M-16A2 rifle er standard militærrifle som brukes til kamp. Den bæres av stort sett alle militærmedlemmer i en kampsone. De fleste kaller det ganske enkelt M-16. M-16 har eksistert i en eller annen form siden Vietnamkrigen (den første versjonen, M16A1, gikk inn i hæren i 1964). Dens levetid skyldes dens nytte som et generelt angrepsvåpen. Den anses av mange for å være en av de fineste militærriflene som noen gang er laget, selv om talsmenn for M-4 Carbine kan argumentere med den vurderingen.Riflen er lett, enkel å betjene og gir mye bly.

M16A2 5,56 mm riflen er et lett, luftkjølt, gassdrevet, magasinmatet, skulder- eller hofteavfyrt våpen designet for enten automatisk ild (3-runders utbrudd) eller halvautomatisk ild (enkeltskudd) ved bruk av en velger spak. Våpenet har et fullt justerbart sikte bak. Bunnen av avtrekkerbeskyttelsen åpnes for å gi tilgang til avtrekkeren mens du bruker vintervotter eller kjemisk verneutstyr. Den øvre mottaker/løpsenheten har et fullt justerbart sikte bak og en kompensator som hjelper til med å holde snuten nede under avfyring.Stålboltgruppen og løpsforlengelsen er designet med låseknaster som låser boltgruppen til løpsforlengelsen, slik at riflen kan ha en lett aluminiumsmottaker.
I grunnleggende kamptrening vil rekrutter fra Hæren, Luftforsvaret og Marine Corp avfyre ​​dette våpenet. I Navy Recruit Training skyter du av en datastyrt simulator av M-16-riflen. Denne simulatoren er nesten som å avfyre ​​den ekte varen (den datastyrte riflen sparker til og med og lager en høy lyd). Kystvakten er den eneste grenen som ikke skyter M-16-riflen under grunnopplæring.Rekrutter som mottar klasseromstrening får imidlertid instruksjoner om hvordan de kan skyte av våpenet, samt praktisk opplæring for demontering, rengjøring og montering. Hvis et medlem av kystvakten får en jobb som krever at han eller hun bærer en M-16, vil det medlemmet gå gjennom tilleggstrening, inkludert faktisk avfyring av våpenet.

M-4 karabin

De M-4 kampgevær gikk først i militærtjeneste i 1997. Riflen er standardvåpenet som brukes av enkelte hæravdelinger som 82nd Airborne Division og spesialoperasjonsenheter, som f.eks. Army Rangers . Med en forkortet løp og sammenleggbart lager, er M-4 ideell for skarpskyting der lett og rask handling er nødvendig. Med en standard 5,56 millimeter runde (det samme som M-16), veier våpenet bare 5,6 lbs. når den er tom. Et revidert sikte bak gir bedre kontroll over våpenet til maksimal rekkevidde for ammunisjonen som brukes.Med PAQ-4 (infrarødt sikte) montert på det fremre skinnesystemet, kan M-4 monteres for økt ildkraft.
M-4 Carbine kan også utstyres med M-203 40 mm granatkaster. M-203 er en lettvekts, kompakt utskytningskaster med enkelt skudd med lasting og pumpe. Utskyteren består av en håndbeskytter og sikteenhet med en justerbar metallisk folding, sikteenhet med kort rekkevidde og en mottakerenhet i aluminium som huser løpslåsen, løpstoppen og avfyringsmekanismen.Bæreraketten er i stand til å skyte en rekke lavhastighets 40 mm ammunisjon. Bæreraketten har også et kvadrantsikte som kan festes til M-4-bærehåndtaket og brukes når det kreves presisjon ut til våpenets maksimale effektive rekkevidde.

Noen hærrekrutter (vanligvis de som er under infanteritrening) vil få en sjanse til å bære og kvalifisere seg med M-4, i stedet for M-16. Mange infanteri marinesoldater vil bli trent på M-4 under Marine Corp infanteri trening, etter grunnleggende opplæring.

M-9 pistol

Visste du at i kamp er det stort sett offiserer som bærer håndvåpen? De fleste vervede gjør det ikke. Viktige unntak er militærpoliti og spesialoperasjonsstyrker. De M-9 pistol er den primære sidearm for alle militære tjenester, bortsett fra Kystvakten. Den kom inn i tjenestene i 1985 (1990 for hæren). Adopsjonen av M-9-pistolen var resultatet av et kongressmandat om å utstyre alle amerikanske tjenester med en standard pistol. M-9 oppfyller de strenge kravene til funksjonell pålitelighet, hastigheten på det første skuddet, hurtigheten av skudd, hastigheten på omlasting, rekkevidde, penetrasjon og nøyaktighet til 50 yards.

Pistolens komponenter er utskiftbare, slik at dette våpenet kan settes sammen fra delene til andre. De som deltar på hærens grunnleggende kamptrening vil avfyre ​​M-9 før eksamen. Luftforsvaret hadde tidligere de fremmøtte avfyrt M-9-pistolen under grunnleggende trening; de har siden fjernet dette kravet, ettersom få medlemmer av luftvåpenet er pålagt å bære en pistol i kamp. De andre grenene avfyrer ikke dette våpenet under første trening.

Sig Sauer P229 DAK Pistol

Mens de andre grenene bruker M-9 som standardpistol, er den kystvakt tilhører Department of Homeland Security, ikke Department of Defense, og bruker derfor standardvåpnene som brukes av Department of Homeland Security. P229 DAK .40 S&W-pistolen er standard sidearm for Department of Homeland Security and Coast Guard og er en kompakt, dobbeltvirkende pistol. Pistolen veier bare 6,5 pund og skyter kun av dobbel handling, noe som betyr at den er et trygt og pålitelig våpen.En nøkkelfunksjon ved denne pistolen er rask og enkel demontering for rengjøring. Alt man trenger å gjøre er å låse sleiden tilbake og fjerne magasinet. DAK-modellen inkluderer også en dobbel slagevne.