Jobbsøking

The Muse CV Review

Utmerket kundeservice, men en middelmådig CV

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Muse-CV

Muse-CV

samlet vurdering 4.1 Registrer deg nå

Vår oppfatning

The Muse er et alt-i-ett karrieresenter der talenter kan utforske interessante bedriftsprofiler, se gjennom stillingsannonser, få karriereråd og til og med ansette en karrierecoach for å hjelpe til med intervjuprosessen.

Lære mer: Les metoden vår for å skrive CV for å se hvordan vi vurderte hvert selskap.

 • Fordeler og ulemper
 • Viktige takeaways
Fordeler og ulemper Fordeler
 • Enkel registreringsprosess

 • Kunne velge vår egen forfatter

 • Attraktive priser

 • Raske behandlingstider

 • Vennlige CV-forfattere

Ulemper
 • Design og format gjorde det vanskelig å lese CV-en

 • Sammendragsavsnittet var for langt

 • CV manglet trøkk i prestasjonene

 • Utdannings- og opplæringsseksjoner manglet viss informasjon

Viktige takeaways
 • Få utført en CV-gjennomgang før du starter jobbsøkingen for å maksimere antallet treff du får når du søker.
 • Velg blant mer enn 40 trenere som er opplært til å hjelpe deg med å tilpasse følgebrev og CV.
 • Svært stilisert CV-formatering vil ikke være nok til å skjule en dårlig CV.
 • Tvilsomme kvalifikasjoner til innleid CV-skribent selv om sluttresultatet var av høy kvalitet.
Muse-CV

Muse-CV

samlet vurdering 4.1 Registrer deg nå innholdsfortegnelseUtvide Topp rangert for

Når du blir konfrontert med oppgaven med å skrive en CV, kan det gjøre deg engstelig eller rett og slett skremme deg. Svært få jobbsøkere vil si at de liker å skrive en CV; de vil helst overlate skrivingen til fagfolkene. Det er mange tjenester for å skrive CV som kan hjelpe deg med denne skremmende oppgaven, og The Muse er en av dem. Vi bestemte oss for å sette dem på prøve med å omskrive en virkelig materialsjefs CV. Av de tre nivåene de tilbyr, valgte vi Mentor. (Mer om dette nedenfor.)

Muse tjener flere formål: Den lar deg utforske selskaper, søke etter jobber, lese karriereråd og ansette en karrierecoach. The Muse sin slagord er, The Muse er reisemålet for neste generasjons arbeidsstyrke for å undersøke selskaper og karrierer. Og selskapets digitale tilstedeværelse har et ungt, levende preg. Vi brukte nettsiden til å ansette en karrierecoach som skriver CV. I denne anmeldelsen vil vi snakke om tilgjengelige planer, kundeservice, kvaliteten på CV-en og andre funksjoner. Totalt sett følte vi at The Muse utmerket seg i priser og kundeservice, men CV-en de produserte var middelmådig. Les videre for å lære mer om vår erfaring med denne tjenesten for CV-skriving.

Hvordan det fungerer

 • Vi valgte en trener og meldte oss på

Muse gir deg muligheten til å velge mellom mer enn 40 trenere som gjør CV og varierer i ekspertise og pris. Med andre tjenester for CV-skriving ble en CV-skriver tildelt oss basert på kandidatens bakgrunn, noe som var en god fordel. Vi valgte en trener som skrev om prøve-CV for $119, men prisene varierer basert på ferdighetsnivå (mentor, coach, master coach) og spesifikk trener. Vi brukte kredittkort og mottok bekreftelse på betaling en dag senere.

 • Det neste trinnet i prosessen var å fullføre en pre-resume-gjennomgang.

CV-skribenten vi valgte sendte en melding som instruerte oss om å fylle ut en kort pre-CV-gjennomgang som ba om veldig grunnleggende informasjon. (Andre CV-tjenester ba oss om å fylle ut mer omfattende spørreskjemaer som var mer tidkrevende.) Noe informasjon samlet i gjennomgangen inkluderer navnet på kandidaten vår, målet vårt for en CV-gjennomgang, hvilke typer jobber kandidaten vår søkte på , noe vi elsker med vår nåværende CV, og noe vi gjerne vil endre med det. Denne vurderingen var en lek.

 • Vi gikk på jobb med de første utkastene.

Vår CV-skribent ba oss om å sende CV-en på e-post i Word- eller Google Doc-format. Vi ble overrasket over å motta den første revisjonen av CVen vår innen to dager. Forfatteren vår stilte spørsmål i kommentarfeltet, som vi mente burde ha gjort en bedre jobb med å trekke frem prestasjoner fra plikterklæringene. Andre CV-forfattere stilte mer underliggende spørsmål som førte til CV-er av høyere kvalitet.

 • Vi mottok det andre utkastet på syv dager.

Musen tillater bare én runde med redigeringer for Mentor-planen. Men ut fra e-postene til CV-skriveren vår, virket de åpne for å revidere ytterligere endringer vi har gjort. Forfatteren vår var ekstremt punktlig og godtok våre foreslåtte endringer.

CV-kvalitet: Tiltalende format, men middelmådig CV

Når vi vurderte kvaliteten på CV-en Muses forfatter produserte, så vi på design, format og, viktigst av alt, innhold. Mens CVens design og format bør være tiltalende for øyet, det som sies i CVen betyr mest. For innhold kritiserte vi følgende seksjoner:

 • Sammendragserklæring (skal være kort, men vise verdien en kandidat vil tilby en arbeidsgiver)
 • ferdigheter (bør være lett å få øye på og relevant for bransjen)
 • Erfaring (den viktigste delen av CVen; det er her prestasjonene virkelig må skinne)
 • utdanning (bør stå for seg selv som en seksjon, og tradisjonelt format foretrekkes)
 • Opplæring (bør også frittstående og inkludere alle kursene vår kandidat har fullført)

Design og format

Utformingen av CV-en vår inkluderte fargesprut på toppen med en gullbarre og gulllinjer på hver side av overskriftene. Dette var en fin detalj, det samme var avstanden mellom teksten, som gjorde det lettere å fange informasjon. Imidlertid var skriftstørrelsen, Corbel 11pt, litt mindre enn foretrukket. Hvis CV-skriveren vår hadde brukt en større skriftstørrelse og én tommes marger, ville CV-en vår vært halvannen side. Videre, hadde forfatteren vår utdypet noen seksjoner, ville CV-en vår lett vært en side og tre fjerdedeler.

Vi mener en kandidat med 15 års erfaring garanterer en to-siders CV, spesielt med fremragende ansvar.

Sammendrag

Vi var på utkikk etter en kortfattet, men likevel virkningsfull, tre-til-fire-linjers sammendragsseksjon. Dette var ikke tilfellet med sammendraget vår CV-skribent produserte. Hvis de hadde brukt våre foretrukne én-tommers marger og 12 pkt font, ville sammendraget vært fem pluss linjer. Klisjeer som erfarne, analytiske, profesjonelle og dokumenterte resultater er det som fikk sammendraget til å føles unødvendig langt.

Når det er sagt, inkluderte skribenten vår nøkkelord som mest sannsynlig ville få søkeren vår forbi et søkersporingssystem (ATS), inkludert: innkjøp, strategiske forhandlinger, kontraktsstyring, leverandørrelasjoner, strategiske partnerskap og lignende. Mest sannsynlig var skribenten vår i stand til å inkludere søkeord i sammendraget ved å analysere stillingsannonser.

ferdigheter

Ferdighetsseksjonen var sterk sammenlignet med andre seksjoner. Vår CV-forfatter sørget for å inkludere utbredte ferdigheter for en materialsjef. Noen av dem inkluderte: Supply Chain Optimization, Strategic Sourcing/Forhandling, Continuous Improvement, et cetera. Igjen, det er viktig at bransjerelaterte ferdigheter er på CV for å komme forbi ATS. Forfatteren vår fordelte ferdighetene fint med 4pt, enkeltavstanden mellom radene, noe som gjorde denne delen lettere å lese.

Vi var litt skuffet over at denne delen ikke var sentrert og ble skrevet ved hjelp av en tabell. En sentrert ferdighetsseksjon er estetisk mer tiltalende. Og de fleste ATS-er fordøyer ikke tabeller godt; ordene i cellene vil ende opp ulike steder på leserens ende. En løsning på dette er å bruke harde tapper i stedet for et bord.

Erfaring

En sterk erfaringsseksjon leder med et jobbomfang som oppsummerer en kandidats overordnede ansvar for stillingen. Det bør ikke være lengre enn tre eller fire linjer. Vår CV-skribent presenterte oss en jobbsammendrag som var tre og en halv linje lang med 11 pkt skrift og halv tomme marger. Det ville ha overgått plassforventningene hvis de hadde økt størrelsen på skrift og marger. Ikke desto mindre uttrykte jobbsammendraget på en passende måte kandidatens overordnede ansvar.

Erfaringsdelen er der CV-en må gjøre en fantastisk jobb med å selge en kandidat. Dette gjøres gjennom å skrive prestasjonserklæringer som inkluderer handlingserklæringer og kvantifiserte positive resultater. Vår forfatter møtte denne regelen halvveis til tider. For eksempel endres det positive resultatet Økt beholdning fra 12 til 7,5 for å redusere det månedlige gjennomsnittet som kreves for hvordan kandidaten vår var i stand til å oppnå dette. Denne prestasjonen ville vært bedre uttalt, Økt beholdning snur fra 12 til 7,5 ved å implementere en prosess som balanserte lagerpåfylling med salgsinnsats.

Et annet eksempel på når skribenten vår kunne ha gravd litt dypere etter flere beskrivelser var med denne uttalelsen: Implementerte et syklustellingsprogram for å oppnå over 95 % lagernøyaktighet. Hadde forfatteren vår spurt mer om implementering av et program for syklustelling, ville vi ha fortalt dem ved å bruke en programvarepakke. En mer beskrivende uttalelse kunne ha vært: økt lagernøyaktighet med over 95 % ved å implementere et program for syklustelling for å automatisere lagertellingsprosessen. Hovedpoenget: mens forfatteren vår var i stand til å kvantifisere mange av resultatene, ville vi gjerne at de tegnet et bedre bilde av hvordan kandidaten vår var i stand til å oppnå prestasjonene.

Ofte har jobbkandidater en arbeidshistorie som overstiger 10 eller 15 år, slik tilfellet var med vår kandidat. En løsning for å legge vekt på en lang arbeidshistorie er å lage en seksjon for tidligere eller tilleggserfaring. Vi var fornøyd med måten forfatteren vår listet opp den forrige stillingen på. Hun fortettet det og skrev: Ytterligere erfaring som materialsjef med (Bedriftsnavn og plassering). Dette var en måte å legge vekt på tilleggsopplevelsen og spare plass. En fin touch.

utdanning

Det er ingen fast regel for hvordan du formaterer Utdanningsdelen når det gjelder hvor graden og skolen/stedet er plassert. I noen tilfeller er all informasjon skrevet på én linje. For å spare plass og holde CV-en på én side, listet vår CV-skribent opp kandidatens utdanning på én linje.

Bachelor of Arts i antropologi - University of Massachusetts, Amherst, MA

Vår foretrukne måte å skrive utdanningsdelen på er å inkludere hovedfag og universitet/sted på to separate linjer:

Bachelor of Arts i antropologi, bifag i urban romlig utvikling

University of Massachusetts, Amherst, MA

Vi ble ikke altfor skuffet over måten forfatteren vår formaterte Utdanningsseksjonen på; Vi var imidlertid skuffet over å se at skribenten vår unnlot å nevne at kandidaten vår tok minor i Urban Spatial Development, som var på den opprinnelige CV-en. Dette er en prestasjon som ikke burde vært utelatt.

Opplæring

Kandidaten vår deltok i et seks ukers opplæringsprogram bestående av 10 kurs, som ble notert på CV-en vi sendte inn. Opplæring av denne typen er omfattende og forklarer et gap i sysselsettingen. Dette faktum gikk tapt på CV-skribenten vår, som ikke så ut til å ha mye kjennskap til kandidatens bransje. Det første utkastet vi mottok hadde opplæringsdelen plassert nederst uten dato for oppmøte.

Vi ba vår CV-skribent flytte opplæringsdelen nærmere toppen. De etterkom forespørselen vår, men fremhevet den ikke så mye som vi ville ha ønsket; opplæringskursene ble oppført i et avsnitt for å spare plass. Etter en ny gjennomgang av e-poster, listet forfatteren vår opp datoene for opplæringen under avsnittet. Dette var det beste vi kunne håpe på.

CV-skribentsertifiseringer: Vår forfatter hadde ingen

Det er nesten 50 CV-forfattere i The Muses stall. Mange av de ansatte hadde ulike typer sertifiseringer. Noen CV-trenere vi så på Muse hadde til og med MBA. Basert på vår CV-skribents biografi, hadde de ikke en sertifisering for CV-skriving. I stedet står det i biografien at forbrukere bør se på forfatterens bemerkelsesverdige attester. Andre tjenester vi anmeldte skrøt av at forfatterne deres hadde forskjellige sertifiseringer, hvorav den mest populære er Certified Professional Writing Certification (CPRW). En sertifisering gjør ikke nødvendigvis en person til en bedre CV-skribent, men det er betryggende å vite at de gikk gjennom opplæringen og skrev en CV som besto mønstret.

Garantier: Ingen etter endelig levering

The Muse garanterer ikke eksplisitt at forbrukerne vil lande intervjuer basert på CV-ene de skriver. Vi tror uansett ikke slike garantier er verdt mye, ettersom det går mye mer med å levere en CV som vil lande et intervju. CV-tjenesten tilbyr garantier for tilfredshet for coaching-økter så vel som utkastene – 80 % refusjon hvis en forbruker ikke er fornøyd med den første samtalen og 50 % hvis de ikke er fornøyd med utkastene. Men når det endelige produktet er levert, vil forbrukerne ikke motta noen form for refusjon.

Bare det å ha en flott CV er ikke nok til å få mange jobbintervjuer. Ta deg tid til å lage autentiske og unike følgebrev som viser at du er en profesjonell.

Prøver og attester: Det er vanskelig å finne prøver

Muse viser ikke prøver av trenerens CV på nettsiden sin, i motsetning til en av CV-skrivingstjenestene som deler prøver fra 25 forskjellige bransjer. Imidlertid gir The Muse en kort biografi om forfatteren vår med deres grad av ferdigheter—$ av $$$—sammen med attester fra fornøyde forbrukere. Forfatteren vår hadde fem av fem stjerner fra hver forbruker sammen med fantastiske attester. Vi ville ha følt oss bedre om åpenheten til CV-skrivingstjenesten hvis det var noe negativ presse.

Tilgjengelige planer og priser: Noen av de laveste prisene som er tilgjengelige

Muse tilbyr tre planer avhengig av ens jobbsøkende nivå og behov. Planene samsvarer også med ferdighetsnivået til forfatteren/coachen. Deres CV-forfattere må tjene titlene sine. Forfatteren vår var en mentor, og dermed den billigste. Hver plan inkluderer en oppdatert CV fra en trener.

Mentor: $119

 • En 30-minutters chat over Skype eller telefon
 • En oppdatert CV fra treneren din
 • En runde med redigeringer

Trener: $225

 • En 45-minutters chat over Skype eller telefon
 • En oppdatert CV fra treneren din
 • To runder med redigeringer

Master Coach: $479

 • En 60-minutters chat over Skype eller telefon
 • En oppdatert CV fra treneren din
 • Ubegrensede redigeringer i 2 uker etter mottak av første utkast

Konkurransen: Musen vs. Let's Eat, bestemor

Vi var oppriktig fornøyd med profesjonell CV begge skrivetjenester opprettet. Våre CV-forfattere var personable og så ut til å bry seg om prosessen. Det var hyggelig å få muligheten til å ha en innledende samtale med begge forfatterne samt pålitelig kommunikasjon via e-post.

The Muse kom ut på topp med priser på $119; men som det sies, du får det du betaler for. Let's Eat, Grandma (LEG) var dyrere, til $399, men kvaliteten på skrivingen var bedre og et følgebrev ble sendt inn. Du bestemmer selv om den ekstra kostnaden er verdt det for din situasjon.

Begge tjenestene gjorde en dårlig jobb med å formatere CV-en vår. LEG brukte Calibri 11pt og The Muse brukte en mer fasjonable Corbel 11pt. En font på 12 pkt ville ha gjort CV-ene lettere å lese. Begge tjenestene brukte også halvtommers marger for sidene og toppen og bunnen av siden. Alt dette ble gjort for å presse så mye innhold på én side som mulig; vi følte at årelang erfaring til kandidaten vår ville vært bedre som to-personsøker. Legg merke til, ved å leke med begge CVene, var vi i stand til å produsere en respektabel to-siders CV.

For oss var innholdet. Musen og LEG skrev en sammendragsdel som var for lang og inneholdt flere klisjeer. Men LEG kom gjennom med den bedre ferdighetsdelen. Og mens begge forfatterne stilte spørsmål som forbedret kandidatens plikter og prestasjoner, følte vi at LEGs forfatter hadde et bedre grep om kandidatens yrke og stilte mer opplysende spørsmål. LEGs innhold var ikke bare bedre enn Musens; det var den beste av alle CVene vi har vurdert.

endelig dom

God kundeservice og pris, middelmådig CV

Muse tilbød den laveste kostnaden og noen av den beste kundeservicen for CV-skrivingstjenestene vi vurderte. Forfatteren vår var omgjengelig og oppmerksom på våre behov. De var villige til å gå utover The Muses policy om én runde med redigeringer. Men CV-kvaliteten var ikke opp til snusen. Sammendraget var for langt, Erfaringsdelen svak, og Utdannings- og opplæringsdelene mangler informasjon. Alt som er sagt, The Muse var fortsatt i stand til å gi oss en profesjonelt formatert CV til en uslåelig pris. Så hvis du leter etter noen som kan hjelpe deg med å utarbeide en CV for jobbsøknader på startnivå, kan det være verdt å vurdere.

Registrer deg nå