Karrierer

Navy Aviation Aerographer Mate – AG

OSS. Marinens aerograf

••• Forsvarsdepartementet / massekommunikasjonsspesialist sjømannslærling Tyler Caswell, U.S. Navy

Aviation Aerographers mates (AG) er marinens meteorologiske og oseanografiske eksperter. Mens de gjør mye av det meteorologen ved din lokale nyhetsstasjon gjør, sjekker værmønstre og temperaturer, går jobbene deres mye dypere enn å forutsi dårlige forhold.

Hvis du verver deg til denne vurderingen - som er hva marinen kaller jobbene sine – du lærer hvordan du kan forutsi vær og oseanografiske forhold.

Plikter til Aerographers Mates

Disse seilerne er trent i meteorologi og oseanografi, og lærer å bruke instrumenter som overvåker lufttrykk, temperaturer, fuktighet, vindhastighet og andre væregenskaper. De gir denne informasjonen og deres analyse av marinens fly, skip og aktiviteter på land.

I tillegg til å registrere og analysere vær og oseanografisk informasjon, utsteder de værmeldinger og advarsler, sørger for at marinens værkart og oseanografiske data er oppdatert, og informerer marinens personell.

De kalibrerer og tester meteorologiske instrumenter som satellittmottakere og ballongbårne instrumenter, og de betjener, programmerer og vedlikeholder datamaskiner og relatert meteorologisk utstyr.

Arbeidsmiljø for flyaerografkompis

Menn og kvinner i AG-rangeringen utfører sine oppgaver i kontorlignende miljøer. Det er ikke mye fysisk arbeid involvert, men disse seilerne jobber tett med andre. Siden de er høyt trent, krever det meste av arbeidet disse seilerne gjør lite tilsyn.

Opplæring for AG

Aerographer's Mates blir tildelt som værobservatører etter fullføring av den første opplæringen. En observatørtur er nødvendig før du deltar på Forecaster 'C - School' (avansert opplæring). Etter fullføring av Forecaster 'C -School' vil oppfølgingsoppdrag som AG være for Forecaster Billets. Sjømenn i AG-samfunnet kan forvente å tjene mer enn halvparten av karrieren sin i operasjonsstøtteturer i land.

Etter boot camp ved Recruit Training Command Great Lakes i Illinois, vil du tilbringe 86 dager ved Keesler Air Force Base i Biloxi, Mississippi.

Kvalifisert for flyaerografkamerat

Hvis du bestemmer deg for å verve deg til denne rangeringen, må du kunne kvalifisere deg for en hemmelig sikkerhetsklarering fra forsvarsdepartementet. Dette innebærer en detaljert bakgrunnssjekk som vil undersøke din økonomi og eventuell kriminell bakgrunn. Narkotika- og alkoholmisbruk kan være diskvalifiserende faktorer.

Du trenger en kombinert poengsum på 162 på verbal uttrykk (VE), matematikkkunnskap (MK) og generell vitenskap (GS)-segmenter av Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB)-testene.

I tillegg trenger du en normal fargeoppfatning og må være amerikansk statsborger for å få denne vurderingen.

Sjø/kystrotasjon for flyaerografkamerat

  • Første sjøtur : 36 måneder
  • First Shore Tour: 60 måneder
  • Second Sea Tour: 36 måneder
  • Second Shore Tour: 60 måneder
  • Tredje sjøtur: 36 måneder
  • Tredje Shore Tour: 60 måneder
  • Fjerde sjøtur: 36 måneder
  • Forth Shore Tour: 60 måneder

Sjøturer og landturer for seilere som har gjennomført fire sjøturer vil være 36 måneder til sjøs etterfulgt av 36 måneder i land frem til pensjonering.

AG er klassifisert som et INUS/OUTUS (i U.S./Outside the U.S.) samfunn, noe som betyr at i stedet for å bli tildelt skip, blir mange av disse soldatenes utenlandsoppdrag klassifisert som sjøturplikt for sjø-/showflytformål.