Bildet viser en person i marineuniform som står på toppen av et jagerfly, med to andre som flyr gjennom luften. Teksten lyder:

Bilde av Nusha Ashjaee The Balance 2019

Nesten hver uke kommer en ny buss med rekrutter til Rekrutttreningskommandoen – også kjent som Navy Boot Camp. Navy Boot Camp holdes på Recruit Training Command Great Lakes (RTC Great Lakes), nord for Chicago, Illinois. Det er den eneste vervet grunnleggende trening plassering for marinen siden 1999. De første dagene er ikke så utfordrende, da de bruker tiden sin på dagen på å vente i kø for å komme inn i militæret. Dette krever medisinske kontroller, orienteringer og andre administrative hindringer hver rekrutt må utføre.

Sjøforsvarets drillinstruktører - Rekruttere avdelingsbefal

Den virkelige moroa begynner når du blir tildelt en rekruttavdeling, og får møte instruktøren din. I Sjøforsvaret kalles instruktørene RDC (Recruit Division Commanders). Å adressere en RDC som 'Sir' eller 'Ma'am' vil finne rekrutten litt ekstra oppmerksomhet.

RDC-ene er Chief Petty Officers eller Petty Officers og kan adressere som sådan. Det er viktig at du tiltaler en underoffiser som 'underoffiser_______', og en sjef som 'sjef ______.' Sjøforsvarssjefene venter i spenning på at nye rekrutter skal tiltale dem som 'sir' eller 'ma'am'. Dette etterfølges vanligvis av en tyrannisk oppvisning, ment å kaste rekrutter inn i en total forvirring, samtidig som det demonstrerer at det virkelig er Marinesjefer som har ansvaret for Sjøforsvaret (og nye rekrutter).

Boot Camp uke for uke

Behandlingsuke

Boot Camp begynner med P-dager, omtrent fem dager lange. I løpet av P-dagene vil du gjennomgå medisinske, tannlege og administrative screeninger, få vaksiner og få utstedt uniformer. Du vil lære det grunnleggende om klokkestående, kommandokjede og organiseringen av marinelivet. Under behandlingen vil du fullføre papirene for å starte militærlønnen din. På slutten vil du ha en igangsettingsseremoni, og på det tidspunktet starter treningen offisielt.

Uke 1

Etter P. uke begynner den virkelige marinetreningen, og hvis du synes din RDC var tøff i løpet av de første par dagene, vent til den første uken offisielt begynner. De tre første ukene av Navy Boot Camp er klart de tøffeste (fysisk og stressende). Kom deg gjennom de tre første ukene, og du vil nesten garantert oppgradere. Som med grunnopplæring for hæren og luftvåpenet, vil du i løpet av de første par ukene oppdage at ingen ser ut til å gjøre noe riktig.

I løpet av den første uken må du ta initialen svømmekvalifisering s. Før du oppgraderer boot camp, må du bestå kravene for 3. klasses svømmekvalifikasjoner. Også i løpet av denne første uken vil RDC introdusere deg for kompleksiteten til militærøvelse (marsj). Klasseromslæring i løpet av uke én vil handle om anerkjennelse av rang/rate, bevissthet om voldtekt, like muligheter, seksuell trakassering og forbrødring, og kjerneverdier. Den første uken er også den mest intensive uken med fysisk kondisjon.

Uke 2

I løpet av den andre uken vil du motta kjoleuniformene dine (Flere klær til sjablong.). Du får imidlertid ikke beholde kjoleuniformene dine. Akkurat så fort du stensilerer dem, tar du dem med til skredderen for å monteres riktig. Klassearbeidet ditt vil bestå av et kurs om profesjonalitet, testing, marinens kommandokjede, vaktstilling og skikker og høflighet. Du vil også ta din første skriftlige prøve, som dekker alle fagene du har lært så langt. Selvfølgelig vil fysisk trening, øvelser og generell kjefting fortsette gjennom denne uken.

Uke 2 av Navy Boot Camp avsluttes med ditt første besøk på selvtillitskurset. Hvis du er i noen form i det hele tatt, vil du like denne delen av kurset. Navy Boot Camp Confidence Course er designet for å simulere hindringer man kan måtte møte under en nødsituasjon ombord.

Rekrutter donerer OBA-er (Oxygen Breathing Apparatus, standardutstyr for brannslukking om bord) bærer sandsekker, kaster livringer og klatrer gjennom en skutt (en liten sirkulær dør) med fulle sjøsekker. Konfidenskurset er ikke et 'individuelt' arrangement. Det er en laginnsats. Rekrutter gjennomfører kurset i grupper på fire. Målet er å krysse målstreken som et lag, ikke som enkeltpersoner.

Uke 3

I løpet av den tredje uken er det mindre klasseromslæring og mer praktisk læring. Klassearbeidet ditt vil bestå av opplæring om sjøhistorie, lover om væpnet konflikt, pengehåndtering, kommunikasjon om bord, marineskip og fly (fast vinge og roterende vinge), og grunnleggende sjømannskap. Du vil oppsummere disse med din andre skriftlige prøve.

Etter det, ta på deg hanskene og støv av knuteteknikkene dine, ettersom du får øve på grunnleggende linjehåndteringsferdigheter (vi kan tross alt ikke ha nye rekrutter som knytter en knute og lar det hangarskipet å drive bort fra kaien. Dette ville opprørt kapteinen og ville utvilsomt irritere sjefen din). Du vil også få direkte erfaring og øvelse i førstehjelpsteknikker. I løpet av uke tre vil selvfølgelig ropingen, øvelsen og fysisk trening fortsette.

Uke 4

I løpet av uke 4 vil du merke at du ikke blir kjeftet på så mye. Det ser ut til at enten RDC-ene slakker på, eller at du og skipskameratene dine begynner å ta deg sammen. Avhengig av hva slags form du var i til å begynne med, kan du også merke at musklene dine ikke gjør like vondt når du våkner hver morgen. Dette er en god ting, siden uke 4 vil være din første fysiske treningstest. Hvis du ikke gjør det bra på denne testen, vil du finne deg selv i kø for litt 'individuell trening', og husk hva jeg sa om at du ikke ville gjøre det.Nei. Ikke noe moro i det hele tatt.

Navy PT-testen består av sit-reach, curl-ups, push-ups og løping/eller svømming. Sjøforsvaret er den eneste militærtjenesten som tester for fleksibilitet. Dette gjør de ved hjelp av en sitreach-test. Testee sitter på bakken med bena strukket ut foran, knærne rette og tærne pekt rett opp. Uten å rykke eller sprette, lener du deg fremover og tar på tærne med fingrene. Du må fortsette å berøre tærne i minst ett sekund. Du får tre forsøk.

Curl-ups er bare sit-ups med bøyde knær og armer i kryss over brystet. Du må score en 'God' eller bedre på hvert område av PT-testen for å oppgradere Navy Boot Camp. (Etter Boot Camp er det bare nødvendig å score en 'tilfredsstillende' eller bedre på PT-testene).

Også i løpet av den fjerde uken henter du kjoleuniformene dine (forhåpentligvis passer de nå!), og får tatt konfirmasjonsbilder (årbok).

Uke 5

Den femte uken legger til følgende oppgaver hovedsakelig i klasserommet, på skytebanen og i datamaskinen / online klasserommet:

  • Øke antall live-skudd avfyrt med M-9, 9 mm pistol fra fem skudd til 40 skudd.
  • Skyter fem skjøre treningsrunder på en Mossberg hagle.
  • Omfattende orienteringer om antiterror/styrkebeskyttelse om trusselforhold, terrorismehistorie og skritt sjømenn kan ta for å presentere mindre av et potensielt mål.
  • Dataklasser og kjennskap til Navy Knowledge Online-nettstedet.
  • Åtte én-timers veiledningsøkter, med RTC-ansatte og en RDC.

Uke 6

Den sjette uken begynner rekruttene å bruke noen av de mange tingene de har lært. Beskyttelse mot kjemiske, biologiske og radiologiske situasjoner samt anti-terrorisme styrkebeskyttelsestrening ved bruk av alt tilgjengelig verneutstyr. Også grunnleggende skadekontroll for nødsituasjoner ombord og trenings- og helsebevissthet oppleves av rekruttene.

Uke 7

Uke 7 er Battle Stations Week! Denne uken er en sluttstein av alle ferdighetene som er lært så langt og brukt i et 12 timers arrangement som er både slitsomt, stressende og spennende teamarbeid. Den levende branntesten på banen, den siste PT-testen og Command Assessment Readiness Test (Battle Stations) gjennomføres denne uken.

Uke 8

Eksamensuke. Rekrutter er offisielt sjømenn og passerer og vurderer ved en konfirmasjonsseremoni. Etterpå sjekker de ut av grunnleggende opplæring og går videre til sine oppfølgende vurderingsskoler hvor de vil lære spesifikke jobbferdigheter som de meldte seg på før Boot Camp.

Få betalt på Boot Camp

Direkte innskudd er obligatorisk for militærlønn. Du bør allerede ha opprettet en bankkonto før du drar på grunnopplæring, og ta med deg kontoinformasjon og minibank/debetkort. Hvis du ikke har en konto satt opp, er en av de første tingene personalet vil gjøre å kreve at du oppretter en konto hos Navy Credit Union eller basebank. Det kan imidlertid ta flere uker før banken kan gi deg et debetkort, noe som vil påvirke muligheten til å få tilgang til betalingen din. Militært personell betales den 1. og 15. i hver måned.Hvis disse dagene faller på en fridag, får du betalt den foregående tjenestedagen. Lønnen din settes direkte inn på bankkontoen din.