Karrierer

Marinejobb: Flyver

For ikke å forveksle med flyvåpenmedlemmer på inngangsnivå

Et jagerfly fra den amerikanske marinen lanseres

••• Stocktrek Images / Getty Images

Dette verveprogrammet gjør det mulig for menn og kvinner å kvalifisere seg til en av flere Navy rangeringer (ferdighetsspesialiteter) gjennom flyverlærlingstrening på jobben. Programmet tilbyr også lærlingopplæring i rangeringer som kanskje ikke er tilgjengelige på tidspunktet for verving.

Etter ferdigstillelse av rekruttere opplæring , verver til Airman Apprenticeship Training-programmet deltar på et tre ukers kurs i grunnleggende teori i grunnleggende luftfartsferdigheter. Etter vellykket gjennomføring av denne opplæringen, blir flyverlærlinger vanligvis tildelt skvadroner eller andre luftfartskommandoer der marinen trenger dem mest.

Sjøforsvarsflyverlærlinger

Flyverlærlinger kan be om og kan få opplæring på jobben i en av flere tilgjengelige rangeringer som er tilgjengelige ved deres første kommando ved å fullføre korrespondansekurs og personlige avansementkrav. De må være kvalifisert for og anbefalt av sin sjef for å motta denne opplæringen.

Flyverlærlinger kan også gå på spesielle marineskoler for å lære om brannslukking, flysystemer, forebyggende vedlikehold av utstyr og bruk av spesialverktøy som brukes i vurderingen de søker.

Flyverlærlinger må kunne komme godt overens med andre, da de er viktige medlemmer av luftfartslaget. Andre egenskaper inkluderer oppfinnsomhet, nysgjerrighet, god hukommelse, fingerferdighet, fysisk styrke og normal fargeoppfatning.

Vervede går inn i marinen som E-1s (Airman Recruit). Avansering til E-2 (Airman Apprentice) kan oppnås etter ni måneder med vellykket marinetjeneste, med avansement til E-3 (Airman) etter ytterligere ni måneder.

Sjøforsvarets plikter

Arbeidsoppgavene utført av flyverlærlinger inkluderer reparasjon, vedlikehold og oppbevaring av fly og tilhørende utstyr som forberedelse til flyoperasjoner, arbeid med kvalifisert personell for å få jobbtrening og erfaring og utføre bakke- og dekksoppgaver involvert i start og landing av fly.

De står også sikkerhetsvakter på flylinjer eller dekk, håndterer den midlertidige tjenesten i 90 til 120 dager med mattjenesteavdelinger og fungerer som medlemmer av krasjmannskaper og sikkerhetsvarslingsteam.

De deltar også i marineseremonier.

Kvalifisert som marineflyver

Du trenger en samlet poengsum på 210 på verbal (VE), aritmetikk (AR), mekanisk kunnskap (MK) og automotive and shop (AS) delene av Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) testene.

Som med de fleste flyvåpenjobber, trenger du normal fargeoppfatning (ingen fargeblindhet). Du må være amerikansk statsborger for denne jobben også.

En hemmelig sikkerhetsklarering fra forsvarsdepartementet kreves for denne jobben. Prosessen innebærer en bakgrunnssjekk av økonomi og karakter, og tidligere narkotikabruk eller alkoholmisbruk kan være diskvalifiserende.

Teknisk opplæring for marineflyvere

Flyverlærlinger læres grunnleggende ferdigheter som trengs i et luftfartsmiljø. Mesteparten av opplæringen finner sted på deres første tjenestested i form av trening på jobb i den rangeringen de 'streiker' for. Ved å 'streike' for en spesifikk marineklassifisering, kan en kvalifisert person bli tildelt en marineklasse 'A' teknisk skole for videre opplæring i den rangeringen.

Navy Ratings i Airman Apprenticeship Training Program

 • Elektronikk
  AT - Tekniker for luftfartselektronikk
  Elektrisk
  AE - Flyelektrikers kompis
  Mekanisk
  AD - Aviation Machinist's Mate
  AME - Aviation Structural Mechanic (sikkerhetsutstyr)*
  AMH - Aviation Structural Mechanic (Hydraulics)
  AMS - Aviation Structural Mechanic (Structures)
  AS - Aviation Support Equipment Technician
  Diverse
  ABE - Aviation Boatswain's Mate (utstyr)
  ABF - Aviation Boatswain's Mate (drivstoff)
  ABH - Aviation Boatswain's Mate (håndtering)
  AC - Air Traffic Controller*
  AG - Aerographer's Matte*
  AK - Aviation Storekeeper
  AO - Aviation Ordnanceman
  AW - Aviation Warfare Systems Operator
  AZ - Aviation Maintenance Administrationman
  PH - Fotografens kompis
  PR - Aircrew Survival Equipmentman*

* Klasse 'A' teknisk skole påkrevd.