Menneskelige Ressurser

Nye kunngjøringsmeldinger for ansatte

Hvordan kunngjøre at en ny ansatt har sluttet seg til teamet

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Denne illustrasjonen svarer på spørsmålet Hvorfor sende kunngjøringer om nye ansatte? Svarene inkluderer

Chelsea Damraksa Balansen/span>

Trenger du en ny medarbeiderkunngjøring å bruke som veiledning mens du utvikler dine egne kunngjøringer? Disse eksempler på kunngjørings-e-poster introduserer ny ansatt til sine nye medarbeidere. De gir deg en mulighet til å fortelle de nåværende ansatte om den nye medarbeideren og dele deres ferdigheter og erfaringer.

De lar deg også forme dine ansattes forståelse av hva den nye medarbeideren bringer til teamet. Du kan dele den nyansattes bakgrunn, arbeidserfaring, utdanning og ferdigheter. Dette bygger positive forventninger fra de nye medarbeiderne.

Informasjonen gir de nyansatte troverdighet når de går inn døren. Dette er et viktig grunnlag for deg å legge da du ønsker å forme dine ansattes oppfatninger og forventninger om at den nye medarbeideren fortjener deres støtte fra begynnelsen.

Dette er den typen arbeidsplasstradisjon du trenger for å ønske de nye ansatte velkommen på arbeidsplassen din. Det er et av dine første skritt for å sikre at du beholder dine utmerkede ansatte.

Den nye medarbeiderintroduksjonen er velkommen

Til slutt gir den nye medarbeiderintroduksjonen deg muligheten til å forklare den nyansattes jobb, plassering og startdato. Den varsler de ansatte om å se etter en ny medarbeider å hilse og velkommen. Et positivt introduksjonsbrev for nye ansatte deler også flere interessepunkter om den nyansatte. Dette åpner opp for at deres nye medarbeidere kan finne fellestrekk og felles interesser med den nye medarbeideren.

Sende denne typen medarbeiderintroduksjon via e-post til din e-postliste for alle ansatte. Alle vil forvente å ønske den nye medarbeideren velkommen til teamet. Hos TechSmith Corporation har alle disse e-postene en emnelinje, +1. Alle ansatte vet at disse e-postene introduserer en ny ansatt. Det er også en tradisjon verdt å etablere i din organisasjon.

To eksempler på kunngjøringer om nye ansatte

E-posteksempel 1 for introduksjon av ny ansatt (tekstversjon)

Kjære ansatte:

I dag er en stor pluss en nyhetsdag. Marie St. Clair blir med i teamet vårt 1. mai. Marie vil jobbe som en dokumentasjon spesialist i kundeengasjementavdelingen i Bygg 407 i dokumentasjonssenteret. Så hvis du ser et nytt ansikt 1. mai, la Marie få vite at du er spent på at hun skal bli med i teamet vårt.

Til å begynne med er Marie tildelt widget-teamet, så hvis du jobber på eller med widget-teamet, se etter en mulighet til å hilse på Marie. Du kan også bli med oss ​​på lunsj på en av Maries første dager hvis du gir beskjed når du er ledig. En liten gruppe tar henne med ut til lunsj 1. og 2. mai.

Marie har jobbet i to andre teknologiselskaper de siste ti årene, så hun kommer med et vell av kunnskap om produktdokumentasjon. Faktisk, hvis du har brukt programvare fra Adobe, kan du ha lest Maries bøker.

Maries bachelorgrad er fra Michigan State University hvor hun tok hovedfag i pedagogisk teknologi med et bifag i kommunikasjon. Siden flere av hennes nye kolleger deler denne graden, vil dere ha mye til felles.

Marie har en lidenskap for å skrive skjønnlitteratur på fritiden og jobber frivillig i organisasjoner som jobber med utsatte barn. Hun ser frem til å være frivillig i sitt nye fellesskap og vil se etter anbefalinger om alt fra malere til gode spisesteder.

Det er planlagt en mottakelse 1. mai i konferanserommet Bygg 407 for å ønske Marie og to andre nye medarbeidere som starter den uken velkommen. Bli med oss ​​klokken 16.00. for gelato, punch og iste. Svar til Mark Guiliani på ext. 4356.

Jeg setter pris på at du blir med meg og gir en varm velkomst til Marie.

Med spenning,

Navn på avdelingsleder/sjef

Utvide

E-posteksempel 2 for introduksjon av ny ansatt (tekstversjon)

Kunngjøring for alle ansatte:

Jeg er glad for å fortelle deg at Shania Herzog har takket ja jobbtilbudet vårt og vil slutte seg til teamet som kvalitetssikringsveileder 1. november. Vi er overbevist om at hun vil legge enda et lag med suksess til kvalitetsarbeidet vårt.

Shania har jobbet med kvalitetssikring siden hun ble uteksaminert fra college med økende ansvar og autoritet i hver av rollene hennes. Vi er heldige som har bestemt seg for å bli med på laget vårt. Hennes erfaring har vært i to selskaper som betjener en annen bransje enn vi betjener. Men Shania skal ikke ha noen problemer med å gjøre overgangen til en ny bransje, siden hun har gjort det to ganger tidligere.

Shanias grad er i informatikk fra University of Chicago. Hun har erfaring med både Agile og Scrum metodikk. I tillegg er Shania en sertifisert programvaretester (CSTE).

På fritiden er Shania en mor som elsker å lage mat og prøve ut nye oppskrifter. Hun er også en stor fan av å reise verden rundt, både nær og fjern, på jakt etter nye opplevelser.

Shania blir med i teamet på kvalitetssikringskontoret på produksjonsgulvet. De arrangerer åpent hus for å ønske henne velkommen 2. november klokken 15.30. Alle ansatte inviteres til å stikke innom da det vil bli servert forretter, godbiter og øl, vin og iste.

Påmeldingslisten for folk som planlegger å delta er på firmawikien slik at vi vet hvor mye mat vi skal bestille. Her er linken.

Martin Doyle

Direktør for kvalitetssikring

Utvide

Flere eksempler på kunngjøringer av nye ansatte