Menneskelige Ressurser

Nye ansatte Kunngjøringer: Enkelt

Her er eksempler på kunngjøringer som vil ønske en ny ansatt velkommen

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Illustrasjon av dataskjerm

Bailey Mariner Balansen

Du ønsker å ønske din nye medarbeider velkommen

Disse eksempelansattkunngjøringene lar deg å ønske din nye medarbeider velkommen nådig og offentlig. Medarbeiderkunngjøringene forteller kollegaene hva den nye medarbeideren skal gjøre og hans eller hennes stillingstittel. Medarbeiderkunngjøringene informerer andre ansatte om hvem som vil veilede den nyansatte .

Ansattes kunngjøring kan fortelle kollegaer noe om den nye medarbeideren, men det kan være så enkelt som å kunngjøre at den nye medarbeideren begynner og datoen. Du kan også nevne hvor den ansatte skal jobbe og foreslå at kollegaer tar turen innom for å hilse på den nye medarbeideren.

Et par fakta om den nyansatte vil gi ansattes nye medarbeidere åpning og mulighet til å starte samtaler med den nyansatte om felles interesser. Noe så enkelt som å si at den nye medarbeideren elsker sine to Fox Terrier vil gi deres nåværende arbeidere sjansen til å koble seg sammen (hundeeier Terrier elsker, og så videre.) Dette er første skritt i teambygging med ditt nyeste medlem .

De beste kunngjøringene om nye ansatte deler også den ansattes arbeidssted og hvordan andre ansatte kan nå ham eller henne. De aller beste deler et bilde slik at ansatte kan kjenne igjen den nye medarbeideren når de ser ham eller henne.

Be den ansatte dele interessante fakta om livet deres

En positiv måte å introdusere en ny medarbeider på er å dele et avsnitt den nye medarbeideren har skrevet som uttrykker tre-fire interessante ting om den nye medarbeideren som også vil tiltrekke seg kolleger.

Elsker den ansatte katter? Del det. Deltar den ansatte i 10k+ løp? Del det. Er den ansatte frivillig på det lokale matkjøkkenet? Mater den ansatte fugler, samler gamle baseballkort eller pusser opp møbler? Igjen, del denne informasjonen slik at kollegaer kan koble til.

Den nye ansatte vil ikke dele informasjon som de er ukomfortabel med å dele med sine nye medarbeidere. Dette gir dem muligheten til å dele fasetter av livet deres som de er komfortable med å dele. Dette gjør komme mer komfortabelt inn i den nye arbeidsstyrken for dem.

Du tilbyr måter for dine nåværende ansatte å få kontakt med den nye medarbeideren. De er mer sannsynlig å nå ut til en ny medarbeider som de deler interesse med.

Medarbeiderkunngjøringen er også en mulighet for nye medarbeidere til å tenke på hvordan jobbene deres vil samhandle med den nye medarbeideren. Du kan sende disse ansattes kunngjøringer på e-post til alle ansatte. Sørg for at du legger ut medarbeiderkunngjøringen i alle avdelinger der ansatte ikke har tilgang til e-post.

Følgende er et enkelt eksempel på kunngjøring om nye ansatte som sendes på e-post til hele selskapet når den ansatte begynner i sin nye jobb.

1. Enkelt eksempel på ansattkunngjøring

Dette er et eksempel på medarbeiderkunngjøring. Last ned malen for ansattes kunngjøring (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av et eksempel på kunngjøring av nye ansatte

Balansen 2018

Last ned Word-malen

2. Enkelt eksempel på ansattkunngjøring

Enkelt eksempel på ansattkunngjøring (tekstversjon)

Kjære ansatte:

Ann Thompson slutter seg til Mediquick Products for å fylle vår åpne stilling innen kundeservice. Hennes første dag er tirsdag 8. april.

Ann har jobbet i en årrekke med kundeservice og vi er glade for å ønske henne velkommen til Mediquick-teamet. Hvis du ser Ann rundt bygningen, sørg for at du ønsker henne velkommen til selskapet. Hun vil delta i ansattes onboarding-aktiviteter de første par ukene i jobben.

Anns ny ansatt mentor er Mark Veja, så hvis du har spørsmål eller trenger å møte Ann, kan du snakke med Mark før hun begynner.

Ann vil jobbe tett med andre kundeservicespesialister. Hun skal jobbe i kundeserviceavdelingen. Ta deg tid til å komme innom og ønske Ann velkommen til selskapet.

Hun har mye å dele med de nye kollegene sine, siden hun elsker katter, squaredanser ukentlig og jobber frivillig i et lokalt hjemløsehjem. Hun sitter i styret for vårt lokale ressurssenter for kvinner.

Takk for at du ble med meg og ønsket vår nye medarbeider Ann velkommen til teamet.

Hilsen

katherine lee
Avdelingsleder

Utvide

3. Ansattmelding

Her er det andre eksemplet av en enkel kunngjøring om nye ansatte som du vil sende på e-post til alle selskapets ansatte når den ansatte begynner i sin nye jobb.

Eksempel på e-post med kunngjøring for ansatte (tekstversjon)

Til: Alle ansatte

Kjære ansatte:

Jeg vil gjerne presentere James Gonzalez som begynner på Johnson's som produktspesialist 1. mai. John vil jobbe i markedsavdelingen hvor han vil rapportere til Sherri Howell. Hans jobbansvar vil inkludere å koordinere alle markedsføringstjenester for xx-produktet.

Han vil jobbe med produktutviklingsteamet på alle aspekter ved å utvikle produktet gjennom lansering av produktet på de internasjonale markedene.

Vi har ansatt John for å utføre vår nye visjon om hvordan produktutvikling må innebære å lage en business case og markedsføre produktet før vi lager en enkelt widget. Dette gir oss muligheten til å se hva potensielle kunder virkelig ønsker og trenger før vi bygger produkter.

John har jobbet med å bringe produkter til markedet for to forskjellige arbeidsgivere i løpet av sin karriere så langt. Han er entusiastisk og begeistret for vår nye tilnærming som vil involvere ham veldig tidlig i produktutviklingssyklusen, en tilnærming han tror vil revolusjonere salget vårt.

Johns grad er fra LaSalle University hvor han tok hovedfag i markedsføring og underviste i business.

Bli med meg i å ønske John velkommen. Han vil samarbeide med den andre produktspesialisten, Mary Robertson, som vil fungere som hans offisielle mentor. Du finner John på kontoret rett ved siden av Mary's i markedsføringsfløyen. Jeg har lagt ved bildet til John slik at du skal kunne gjenkjenne og hilse på ham.

Du kan nå John på utvidelse 543, og han bruker mye tid i AIM som johngonzalez222. Han er også en entusiastisk spiller innen alle idretter, så la ham vite hvem som trenger et lagmedlem.

Hilsen

Jerry Lee
Avdelingsleder

Utvide

Husk at det å ønske velkommen og annonsere en ny medarbeider før de kommer til dag én av de nye jobbene deres er en varm introduksjon til bedriften og dine ansatte. Den nye medarbeideren vil føle seg spesiell og viktig – akkurat det du vil at den nye medarbeideren skal føle når han eller hun begynner i den nye jobben. ?

Flere eksempler på kunngjøringer av nye ansatte