Menneskelige Ressurser

Nytt introduksjonsbrev for ansatte

Velkommen en ny ansatt med et introduksjonsbrev

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Bilde av Kelly Miller. Balansen 2018/span>

Dette eksempel på introduksjonsbrev for nye ansatte ønsker den nye medarbeideren velkommen og introduserer den nye medarbeideren for sine medarbeidere. En fin detalj for den ansatte er å avtale en uformell tid, med mat og drikke, slik at kollegaer kan hilse på sin nye lagkamerat. Den nye medarbeideren vil føle at teamet har omfavnet deres ankomst.

Dette eksempelet på introduksjonsbrevet for nye ansatte er en del av de generelle handlingene du vil ta for å ønske enhver ny fritatt ansatt velkommen til bedriften din. Du vil bruke et lignende velkomstbrev for en ikke-unntatt ansatt , men det kan være lurt å snakke med arbeidsrettsadvokaten din før du spør om alt dette fra en ikke-unntatt ansatt døgnet rundt. Du vil imidlertid fortsatt ønske å holde kontakten.

Hvordan få en ny ansatt til å føle seg velkommen

I tillegg til velkomstbrevet for nyansatte, kan disse aktivitetene få den nyansatte til å føle seg velkommen.

Hold kontakten

Hold kontakten med den nyansatte mellom den tiden de aksepterer jobbtilbudet ditt og den første dagen de forventes på jobb. Dette befester det faktum at du er glad for å ha medarbeideren ombord, og det fraråder den nye medarbeideren fra å fortsette til jobbsøking – tross alt har den nye medarbeideren mange potensielle kunder der ute fra den siste jobbsøkingen.

Send informasjon i forkant av startdatoen

Send din ansatthåndbok , fordelsinformasjon og innholdet i din nye medarbeiderorientering til den nye ansatte før oppstart. På den måten kan de lese alt på forhånd og konsentrere seg om kjøttet av onboarding-møtene når de har startet. Tiden under onboarding lar den nye medarbeideren stille spørsmål og delta i diskusjonen i stedet for å lese gjennom endeløse dokumenter.

Gi tidlig tilgang til systemer

Vurder å gi den nye ansatte tilgang til ditt ansattes intranett eller wiki, din nettbaserte håndbok og e-post før du starter, slik at de kan forstå bedriften din og kultur raskere. Du kan bruke e-posten til å holde kontakten i ukene før den ansatte starter.

Dette gjør det også mulig for den nye personen å integrere seg raskere i sin nye arbeidsplass, noe som er bra. Du vil at den nye personen umiddelbart skal føles som om de er produktive og bidrar. (Dette er et av de første trinnene i bidra til å beholde den nye medarbeideren .)

Gi tidlig tilgang til produkter

Gi på forhånd tilgang til produktene dine slik at den nye medarbeideren kan bli kjent med arbeidet ditt, men dette er kun nødvendig dersom nettstedet ditt ikke er helt informativt. I tilfelle av stor produksjon, vil du dele nettsteder, bilder og kataloger. Når det gjelder teknologi, vil du gi lenker til hvor den nye medarbeideren din kan laste ned og øve på å bruke produktene dine.

Hvordan sende et introduksjonsbrev for nye ansatte

Send dette innbydende medarbeiderintroduksjonsbrevet på e-post og legg det ut på en avdeling der ansatte ikke har vanlig e-posttilgang. Det kan også være lurt å inkludere et bilde av den nyansatte og et kart med den nyansattes arbeidssted påpekt.

Denne medarbeiderintroduksjonen er en integrert del av velkomstprosessen for nye ansatte.

Eksempel på introduksjonsbrev for ansatte

Dette er et eksempel på et ansattintroduksjonsbrev. Last ned malen for introduksjonsbrev for nye ansatte (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av en mal for brevmal for introduksjon av nye ansatte

Balansen 2018

Last ned Word-malen

Introduksjonsbrev for ansatte

Kjære ansatte:

Jeg vil gjerne introdusere deg for vår nyeste medarbeider. Mike Martin har takket ja til vårt tilbud om ansettelse som markedssjef. Hans første dag er 1. mars. Bli med oss ​​klokken 16.00. i hovedkonferanserommet for forretter og drinker for å møte Mike og ønske ham velkommen til selskapet på hans første dag.

Mike har 15 års erfaring i stadig mer ansvarlige roller innen markedsføring i flere selskaper. I sin siste stilling ledet Mike markedsføring for (selskapsnavn). Erfaringen hans er forbedret av hans bachelorgrad i Business med hovedfag i markedsføring. Han jobber for tiden med sin MBA på fritiden.

Som markedssjef er Mike ansvarlig for den overordnede ledelsen av markedsavdelingen og markedsstaben. Han rapporterer til (navn og tittel på leder). Spesielt vil Mike lede vår innsats på disse områdene:

  • Undersøker og evaluerer nye produktmuligheter, etterspørsel etter potensielle produkter og kundebehov og innsikt.
  • Overordnet markedsstrategi og gjennomføring av planer for de eksisterende produktene.
  • Arbeide med produktutviklingsteam for å administrere utvikling av nye produkter.
  • Administrere lanseringskampanjer for nye produkter.
  • Administrere distribusjonskanaler for produkter.
  • Sikre effektiv merkevarekommunikasjon, inkludert selskapets nettsted, trykt kommunikasjon og reklame.
  • Administrere inkorporeringen av sosiale mediekanaler inkludert Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Snapchat, LinkedIn og Pinterest i vår merkevaremarkedsføring.
  • Administrere og gi ledelse og overordnet strategisk retning for våre medie- og markedsmedarbeidere og eksterne PR-byråer.
  • Måling og analyse av effektiviteten til all markedsføringstiltak.

Mike vil jobbe tett med produktutviklingsteamene. Kontoret hans er (sted).

Takk for at du ble med meg og ønsket Mike velkommen til teamet.

Hilsen

Navn på avdelingsleder/sjef

Utvide

Å ønske en ny medarbeider velkommen er ikke vanskelig. Det tar bare noen få minutter av din tid å synliggjøre den nyansattes erfaring og kompetanse til dine andre ansatte. Legg vekt på at rekrutteringsteamet ditt fant en vinner.

Investeringen i velkomstbrevet vil gi deg stor avkastning i medarbeidertilfredshet og fastholdelse av ansatte.