Jobbsøking

Ikke-sykepleierjobber for sykepleiere

Karrieremuligheter for sykepleiere som trenger en endring

Registrert sykepleier som jobber eksternt

•••

FatCamera / Getty ImagesSykepleie er en raskt voksende, potensielt godt betalt karriere som gir en unik sjanse til å utføre arbeid som betyr noe i et miljø i stadig endring. Imidlertid kan selve faktorene som gjør sykepleie til et levende yrkesvalg også gjøre det utfordrende.

I en undersøkelse publisert i American Medical Associations JAMA Network, 31,5% av registrerte sykepleiere (RNs) forlot jobbene sine på grunn av utbrenthet.Annen forskning har vist at en tredjedel av RNs forlater sykepleie i løpet av de to første årene av karrieren.Med andre ord, hvis du er en sykepleier som ser etter jobber som ikke er sykepleier, har du nok av selskap.

Å ta sykepleierutdanning , men er ikke billig. Enten du går på skolen for en førsteamanuensis, en bachelorgrad eller en høyere grad, vil du sannsynligvis betale titusenvis av dollar for utdannelsen din.

Hvis du ønsker å bytte jobb, vil du sannsynligvis være sikker på at investeringen din lønner seg.

Den gode nyheten er at du har mange alternativer. Enten du ønsker å jobbe eksternt eller på stedet, er det flere ikke-sykepleierjobber som lar deg bruke ferdighetene og erfaringene dine på nye og spennende måter.

Fjernjobber for sykepleiere

Du må kanskje ikke forlate sykepleien for å gjøre et karriereskifte. Avhengig av dine interesser og faglige mål, kan en overgang til fjernarbeid gi deg den nye retningen du søker.

I følge en fersk rapport fra leverandøren av frilansplattformen Upwork, fortsetter godt over halvparten av amerikanske ansatte å jobbe hjemmefra i det minste noen av tiden.Hvis du for øyeblikket jobber ved sengen, tror du kanskje at karrieren din ville passe tøft for en ekstern arbeidslivsstil. Imidlertid er det eksterne sykepleierjobber der ute, hvis du vet hvor du skal lete. Vurder følgende alternativer:

1. Telehelsesykepleier

Telehelsesykepleiere gi pasientbehandling via telefon og videochat. Disse sykepleierne kan jobbe for legekontorer, helseforsikringsselskaper eller ideelle organisasjoner. Noen telehelsesykepleiere fungerer som en hotline for pasientspørsmål, mens andre gir mer omfattende pasientopplæring og støtte. De fleste stillingsannonser spesifiserer sykepleiere som er RN-er, men noen er åpne for autoriserte praktiske sykepleiere (LPN-er) også.

Lønn : Glassdoor rapporterer at telehelsesykepleiere tjener en gjennomsnittlig årslønn på $65 870.

2. Saksbehandler

Erfarne RN-saksbehandlere kan ofte finne jobbe hjemmefra . Mange saksbehandlerroller er fokusert på å finne kostnadsbesparelser samtidig som de gir utmerket pasientbehandling. Sykepleiere kan jobbe for sykehus, medisinske sentre eller forsikringsselskaper. Avhengig av rollen kan disse jobbene innebære bruksgjennomgang, pasientforsvar og omsorgskoordinering.

Lønn : Ifølge PayScale tjener saksbehandlere for sykepleiere en gjennomsnittlig årslønn på $73 208.

3. Nettbasert sykepleieinstruktør

Nettbaserte sykepleieinstruktører underviser i pasientbehandling og sykepleierpraksis til studenter og fagpersoner. De kan også være ansvarlige for å utvikle og oppdatere sykepleiepensum. Vanligvis må sykepleieinstruktører ha aktive sykepleierlisenser og fullføre en bachelorgrad i sykepleie, selv om noen programmer kanskje foretrekker en mastergrad eller doktorgrad.

Lønn : ZipRecruiter rapporterer at online sykepleieinstruktører tjener en gjennomsnittlig årslønn på $65,353.

4. Primærsykepleier

Sykepleiere utføre mange av de samme funksjonene som leger. De vurderer, diagnostiserer og behandler pasienter, sammen med bestilling av tester og forskrivning av medisiner. Statens lover varierer, men de fleste sykepleiere jobber med leger. Teknologiske fremskritt har gjort det mulig for noen sykepleiere å jobbe eksternt.

Lønn : Ifølge Salary.com tjener sykepleiere en median årslønn på $111 281.

5. Ekstern diabetespedagog

Mens sykepleieinstruktører fokuserer på å lære elevene hvordan de skal være sykepleiere, hjelper fjernlærere pasienter med å håndtere helsen sin. En ekstern diabetespedagog hjelper diabetespasienter med å utvikle sunnere livsstil og administrere medisiner.

Lønn : Per ZipRecruiter tjener eksterne diabetespedagoger en gjennomsnittlig årslønn på $75 832.

Sykepleiere som ikke er ved sengen

Vil du forlate sengen, men bruke ferdighetene og treningene dine på en annen måte? En av disse jobbene kan passe godt for deg. Noen krever tilleggsutdanning eller opplæring, men alle gjør god bruk av arbeidserfaringen din.

1. Sykepleierforsker

Vil du fortsette å gjøre verden til et bedre og sunnere sted? En karriere som sykepleierforsker kan være det du ser etter. Sykepleierforskere er RN-er med avansert praksis, som sykepleiere og anestesileger. De designer og gjennomfører studier, som innebærer å samle inn og analysere data om sykdommer, behandlinger og medisiner.

Lønn : PayScale rapporterer at sykepleierforskere tjener en gjennomsnittlig årslønn på $81 500.

2. Juridisk sykepleierkonsulent

Juridiske sykepleierkonsulenter (LNCs) jobber for advokatfirmaer og forsikringsselskaper, og tilbyr innsikt og analyse av det medisinske aspektet av rettssaker. De kan også opptre som sakkyndige vitner i rettssaker. LNC-er har vanligvis en bachelorgrad i sykepleie og er sertifisert gjennom American Association of Legal Nurse Consultants (AALNC).

Lønn : Ifølge PayScale tjener juridiske sykepleierkonsulenter en gjennomsnittlig timelønn på $49,22.

3. Sykepleieinformatikkanalytiker

De fleste sykehus i USA bruker et elektronisk helsejournalsystem (EPJ). Sykepleieinformatikkanalytikere hjelper til med å analysere og forbedre EPJ-systemer, noe som fører til mer effektiv pasientbehandling og større kostnadseffektivitet. Disse spesialistene er vanligvis RN-er med sertifisering i sykepleieinformatikk. De kan også ha en mastergrad med konsentrasjon innen feltet.

Lønn : ZipRecruiter rapporterer at sykepleieinformatikkanalytikere tjener en gjennomsnittlig årslønn på $83 943.

4. Webutvikler

Føler du et kall til informasjonsteknologi (IT) og ønsker å forlate den medisinske verden helt? Du vil kanskje bytte gir til en ny karriere som en webutvikler . Oppmerksomheten på detaljer og evnen til å multitaske som du finpusset som sykepleier vil tjene deg godt i denne jobben. Det beste av alt er at du kanskje kan gå over til denne karrieren med bare noen få klasser eller et oppstartsprogram for koding.

Lønn : Ifølge Glassdoor tjener nettutviklere en gjennomsnittlig årslønn på $68 524.

5. Helsecoach

Bruk dine pasientutdanningsferdigheter til å jobbe som helsecoach, og hjelpe klienter med å utvikle sunnere vaner ved å gi dem råd om ernæring, trening og stressmestringsteknikker.

Lønn : Per Salary.com tjener helsetrenere en gjennomsnittlig årslønn på $59 714.

Artikkelkilder

 1. Mega K. Shah. Prevalens av og faktorer assosiert med sykepleierutbrenthet i USA JAMA Network Åpne. Åpnet 18. mars 2021.

 2. Robert Wood Johnson Foundation. Nesten én av fem nye sykepleiere forlater første jobb innen et år, ifølge undersøkelsen blant nylig lisensierte sykepleiere . Åpnet 18. mars 2021.

 3. Upwork: ' Economist Report: Future Workforce .' Åpnet 18. mars 2021.

 4. Glassdør. Telehealth RN Lønn . Åpnet 18. mars 2021.

 5. PayScale. Gjennomsnittlig lønn for sykepleiersaksbehandler . 18. mars 2021.

 6. ZipRecruiter. Nettsykepleieinstruktør Lønn . Åpnet 18. mars 2021.

 7. Salary.com. Nurse Practitioner Lønn i USA . Åpnet 18. mars 2021.

 8. ZipRecruiter. Hvor mye betaler fjerndiabetespedagogjobber per måned ? Åpnet 18. mars 2021.

 9. PayScale. Gjennomsnittlig sykepleierlønn . Åpnet 18. mars 2021.

 10. PayScale. Gjennomsnittlig juridisk sykepleierkonsulent Timelønn . Åpnet 18. mars 2021.

 11. ZipRecruiter. Sykepleieinformatikkanalytiker Lønn . Åpnet 18. mars 2021.

 12. Glassdør. Webutvikler lønn . Åpnet 18. mars 2021.

 13. Salary.com. Helse og velvære Coach Lønn i USA . Åpnet 18. mars 2021.