Juridiske Karrierer

Alternativer for juridiske jobber på inngangsnivå

Få foten innenfor døren

En nybegynnerjobb er en utmerket måte å få foten innenfor døra i ethvert yrke. Hvis du vurderer en karriere innen juss, lengter etter et karriereskifte eller du er en student på utkikk etter juridisk erfaring, kan en nybegynnerstilling i et advokatfirma eller hos domstolen fortelle deg om dette er det rette feltet for deg eller om du vil gå videre. Mange nybegynnerjobber er deltid, så du kan fortsatt forfølge jusgraden din, advokatstudier eller til og med holde nede en annen jobb mens du får eksponering for mange forskjellige aspekter av advokatpraksis

Her er flere vanlige entry-level jobber i advokatbransjen. De fleste krever ikke mer enn et videregående vitnemål og en interesse for det juridiske feltet, og mange arbeidsgivere gir opplæring på jobben.

Rettsbud

Rettsbud

Getty bilder

Rettsbudskap er integrert i den jevne driften av et advokatfirma. De må være fysisk spreke og raske på beina – jobben vil få dem til å gå opp trapper i et forrykende tempo for å overholde en rettsfrist når heisen er full, og til og med unngå trafikk over en travel interaksjon for å få disse papirene til en annen advokat i tide. .

Messengers arkiverer dokumenter til retten, leverer tidssensitive filer til motstridende advokater, retten eller andre parter, og kjører diverse ærend for advokatfirmaers partnere og rettssaksteam. Dette kan til og med bety å hente lunsj mens personalet forbereder seg på prøve.

Arkivfunksjonær

Filer

Getty bilder

Advokatfirmaer både store og små har utpekte skap, skuffer, rom og/eller varehus i hvilke saker lagres filer og bevis. Teknologi er flott, men papirfiler er obligatoriske når teknologien svikter i et kritisk øyeblikk, og få domstoler godtar elektronisk dokumentinnlevering til å begynne med. Filfunksjonærer er ansvarlige for å vedlikeholde disse områdene og for å opprette, behandle og vedlikeholde filposter som kan telle i tusenvis.

Postkontorist

Strekkoder

Getty bilder

Postromsfunksjonærer behandler, sorterer og distribuerer post og administrerer postromaktiviteter og ansatte. Nesten alle ansatte i et advokatfirma mottar post, fra sekretærer til administrerende partner, så å jobbe i postrommet er en fin måte å bli kjent med enkeltpersoner på alle nivåer i organisasjonen, og det kan føre til stillinger med større ansvar.

Dokumentkoder

Arbeid i et juridisk bibliotek

Getty bilder

Dokumentkodere spiller en verdifull rolle i storskala rettssaker og høyvolumsdokumentproduksjoner. Dokumentkoding er en form for dataregistrering som involverer gjennomgang og identifikasjon av dokumenter for å fange opp spesifikke forhåndsdefinerte data, slik at disse dokumentene – som kan telle i millioner – enkelt kan sorteres og hentes frem i løpet av en rettssak. Å jobbe som dokumentkoder er en fin måte å bryte seg inn i det raskt voksende rettstviststøtteindustrien .

Juridisk resepsjonist

Juridisk resepsjonist

Getty bilder

Juridiske resepsjonister hilser på besøkende, svarer på innkommende anrop, planlegger konferanserom og tar seg av en myriade av andre detaljer for å holde advokatfirmaet i gang – ja, de er til og med ansvarlige for å sørge for at kaffen brygger når dørene åpnes om morgenen . Som firmaets portvakt har den juridiske resepsjonisten kontakt med besøkende, klienter og alle nivåer i advokatfirmaets personell. Å jobbe som juridisk resepsjonist er også en fin måte å bli kjent med alle i firmaet og det kan fungere som et springbrett til andre stillinger, som f.eks. Juridisk sekretær eller advokatfullmektig .

Copy Center Professional

Kvinne som bruker kopimaskin, nærbilde

Tetra bilder

Advokatfirmaets produksjons-/kopisenter er navet i forretningsdriften. Profesjonelle kopisenter administrerer, koordinerer og setter sammen høyvolumsutskriftsjobber og driver og vedlikeholder flere høyhastighets produksjonskopimaskiner samt relatert utstyr og programvareapplikasjoner.

Begynn å banke på den døren

Dette er bare noen få startnivåstillinger tilgjengelig hos de fleste advokatfirmaer. Noen firmaer kan ha unike behov. Du får ikke vite det med mindre du spør.