Amerikanske Militære Karrierer

Oversikt over Navy Seabee-karrierer

Å få erfaring som en Navy Seabee kan være akkurat billetten hvis du har et øye på en karriere innen konstruksjonsfaget - hvis du ikke har noe imot å være klar til å legge fra deg elektroverktøyene og plukke opp en rifle med et øyeblikks varsel.

Naval Construction Battalions (CBs, dermed kilden til 'Seabee') bygger videre marinebaser samt prosjekter for å støtte katastrofe og humanitær nødhjelp. Navy Seabees er født av behovet for raskt å bygge brakker og flyplasser under øyhoppingskampanjene under andre verdenskrig, og er i dag trent i ett av syv konstruksjons- og ingeniørfag, samt grunnleggende infanteriferdigheter.

Krav og sertifiseringer

Nye vervede trenger bare et vitnemål på videregående skole og mottar all sin fagskole i marinen i bytte mot en femårig verving i stedet for de vanlige fire. Etter A-skole, hvor grunnleggende jobbferdigheter blir undervist, gjennomgår nye Seabees kamptrening sammen med andre seilere som banker på bakken i et standardisert ekspedisjonskampkurs.

Alle Seabee-spesialiteter kan være kvalifisert for Navy- eller GI Bill-finansiert opplæring for Homeland Security-sertifiseringer og Certified Construction Manager-legitimasjon som kan fremme marinen og fremtidige sivile karrierer.

Bygger

Bulldoser

GeoStock/Photodisc/Getty Images

Arbeidsoppgavene omfatter snekkerarbeid, murverk, betong og stål til isolasjon, fjellplater, maling og vannkantstrukturer. Topp- rangering byggherrer (E-9, eller sjefssjefer) slår sammen karriereveier med stålarbeidere og tekniske hjelpemidler.

 • Utdanning: 'En skole varer i 10 uker ved Naval Construction Battalion Center (NCBC) Gulfport MS.
 • Finansierte sertifiseringer: Byggeplaneksaminator, kommersiell bygningsinspektør og mer.

Ingeniørhjelp

Bildet er tatt av Mass Comm. Spesialist 1. klasse Ryan Wilber, USN; høflighet av US Navy .

Hjelpemidler håndterer planlegging og kvalitetskontroll på byggeplasser, inkludert undersøkelser, utkast, tidsplaner og estimater av arbeidstimer og byggematerialer. Ved E-9 smelter hjelpemidler sammen med byggherrer og stålarbeidere.

 • Militære krav: Søkere må ha mottatt C eller høyere i trigonometri på videregående skole eller høyskole.
 • Utdanning: En skole varer i 15 uker på Fort Leonard Wood MO.
 • Finansierte sertifiseringer: Byggematerialetesting, motorveibygging, Autodesk AutoCAD-brukersertifisering, fiberoptikkinstallatør og -tekniker, kommersiell bygginspektør og mer.

Stålarbeider

Foto tatt av Staff Sgt Jeremy Crisp, USA; høflighet av ISAF Afghanistan .

Stålarbeidere jobber med alt av metall, inkludert bjelker, stillaser og overbygg. De kontrollerer også utplassering av materialer og utstyr på arbeidsplassen, [og] direkte og koordinere stålkonstruksjon, i henhold til Navy Enlisted Occupational Standards (NEOS) Manual. På E-9 smelter dette feltet sammen med byggherrer og tekniske hjelpemidler.

 • Utdanning: «En skole varer i nesten tre måneder ved NCBC Gulfport MS.

 • Finansierte sertifiseringer: Sertifisert sveiser og sveisinspektør, byggeplankontrollør, næringsbygginspektør og mer.

Byggeelektriker

Foto tatt av Staff Sgt Courtney Richardson, USAF; høflighet av US Navy .

Elektrikere håndterer innendørs og utendørs ledninger, feilsøking av kretser, klatring på stolper, vedlikehold av generatorer og andre konstruksjons- og kampoppgaver. Ved E-9 fusjonerer handelen med utilitiesman.

 • Militære krav: CE-vurderingen krever en samlet poengsum på 200 på delene aritmetisk resonnement, matematikkkunnskap, elektronikkinformasjon og generell vitenskap i Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) . Normalt fargesyn er også nødvendig.
 • Utdanning: En skole varer i omtrent tre måneder ved Sheppard Air Force Base (AFB) TX.
 • Finansierte sertifiseringer: Fiberoptikkinstallatør og -tekniker, sertifisert kommersiell elektrisk inspektør og mer.

Utilitiesman

Bildet er tatt av Mass Comm. Spesialist 1. klasse Jeffery Tilghman Williams, USN; høflighet av US Navy .

Disse sjøbiene jobber med alle nødvendighetene som skiller en shanty fra et landanlegg: rørleggerarbeid, oppvarming, damp, trykkluft, drivstofflagrings- og distribusjonssystemer, vannbehandlings- og distribusjonssystemer, klimaanlegg og kjøleutstyr, [og] septiksystem[ s], i henhold til NEOCS-manualen. E-9 karakterer kombinerer denne jobben med konstruksjonselektriker.

 • Militære krav: Oppnå minst 200 kombinert poengsum i delene aritmetisk resonnement, mekanisk kunnskap, elektronikkinformasjon og generell vitenskap i ASVAB.
 • Utdanning: En skole varer i tre måneder ved Sheppard AFB TX.
 • Finansierte sertifiseringer: Underground Utility Construction, fiberoptikkinstallatør og -tekniker, sertifisert mekanisk planeksaminator og mer.

Byggmekaniker

Bildet er tatt av Mass Comm. Spesialist 1. klasse Russell Stewart, USN; høflighet av US Navy .

I følge NEOCS-manualen jobber bygningsmekanikere med vedlikehold, reparasjon og overhaling av lastebiler, løftere og annet anleggsutstyr på arbeidsplasser, inkludert motorvedlikehold, hydrauliske systemer og chassis. På E-9 kommer de sammen med utstyrsoperatørfeltet.

 • Militære krav: ASVAB-score for aritmetisk resonnement, mekanisk forståelse og bil og butikk må til sammen 158 for å kvalifisere.
 • Utdanning: 'A'-skolen varer i to til tre måneder kl Naval Base Ventura County (NBVC) Port Hueneme CA .
 • Finansierte sertifiseringer: National Institute for Automotive Service Excellence (flere kjøretøytyper), Registered Hazardous Substance Professional, og mer.

Utstyrsoperatør

Foto tatt av seniorflyver Gino Reyes, USAF; høflighet av US Navy .

Når konstruksjonsmekanikken er ferdig med å fikse den, setter operatørene seg bak spakene. Disse sjøbiene flytter bokstavelig talt jorden – og alt annet som må følge med eller komme ut av veien. På E-9 kombineres operatører og mekanikere.

 • Militære krav: Kombinert aritmetisk resonnement, mekanisk forståelse og Auto & Shop-poengsum på ASVAB må være høyere enn 140. Normalt fargesyn er et must. Kandidater må også ha et vanlig førerkort uten historie med beruset kjøring eller store ulykker det siste året før de søker.
 • Utdanning: En skole varer i tre måneder ved Fort Leonard Wood MO.
 • Finansierte sertifiseringer: Mobilkranfører og mer.