Dyrekarrierer

Internships for fjærfe – Karriereopplæring

Rader med kyllinger på en fjærfefarm

•••

Sven Hagolani / Getty ImagesKarrierer i fjærkreindustrien (begge i kjøtt og eggproduksjon ) har vokst i popularitet de siste årene, og det er mange praksis muligheter tilgjengelig for de som ønsker å jobbe innen fjørfevitenskap.

Internships i fjærfeindustrien

Butterball (med hovedkontor i North Carolina) tilbyr et internship-program for høyskolestudenter med interesse for fjørfeindustrien. Praksisperioden varer i 8 uker. Studentene må sende inn en CV, fylle ut en søknad og bestå et omfattende intervju. Ytterligere detaljer om spesifikke praksisplasser kan fås ved å sende direkte e-post til Butterball.

Foster Farms muligheter

Fostergårder tilbyr praksismuligheter innen mange områder innen fjørfeproduksjon og bedriftsledelse. Mulighetene er tilgjengelige både om sommeren og i skoleåret. Praksissteder kan omfatte California, Oregon, Washington, Colorado, Arkansas, Alabama og Louisiana. I tillegg til praksisplassene tilbyr Foster Farms et ettårig ledertreningsprogram for nyutdannede og andreårs MBA-studenter. Selskapet deltar på flere store karrieremesser for å rekruttere og intervjue studenter til lederprogrammet.

Midwest Poultry Scholarship Internship

De Midwest Poultry Consortiums Center of Excellence tilbyr et internship-program for stipend i fjørfevitenskap ved University of Wisconsin-Madison. Studenter som fullfører de to seks uker lange sommerøktene kan tjene 18 studiepoeng for sin deltakelse. Programmet består av forelesninger, laboratoriearbeid, bransjeturer og praksisplassering.

Betalt Miller Poultry-stillinger

Miller fjærkre (i Indiana) tilbyr praksisplasser i en rekke områder, inkludert klekkeristyring, flokkstyring, produksjons- og prosessledelse, anleggsledelse og mer. Praksisperioder varer i seks til tolv uker. Praktikanter betales med en sats på $10 per time. Bolig er studentens ansvar, men programmet vil hjelpe med å finne passende alternativer.

10-ukers Sanderson Farms

Sanderson Farms (i Mississippi) tilbyr et 10-ukers internship for fjærfe som varer fra juni til august. Praktikanter kan jobbe i ett av tre områder: levende produksjon, prosessering eller matdivisjonen. Kompensasjon for praktikanter er $12 per time basert på en 40-timers arbeidsuke. Praktikanter har tilgang til profesjonelle mentorer og intensiv opplæring. Etter fullført praksis har studentene mulighet til å gå inn i Beginning Trainee Program. Praksissøknader har innlevering 1. april.

Tyson Foods har 50 åpninger per år

Tyson Foods tilbyr cirka 50 praksisplasser hvert år. Praktikanter har mulighet til å fokusere på ett av mange forskjellige jobbfelt i bedriften. Tyson har mange forskjellige anleggssteder som praksisplassene kan være basert på. Studenter som er i praksis om sommeren jobber en 40-timers uke, mens studenter som er i praksis i løpet av skoleåret jobber en 20-timers uke samtidig som de går i vanlig undervisning.

USDA-program

De USDAs landbruksmarkedsføringstjeneste (AMS) tilbyr AMS Poultry Programs Student Internship Program for studenter. Praktikanter får utbetalt lønn mens de fullfører programmet, men bolig og transport er studentens ansvar. Det er tre alternativer for fjærfeposisjoner for praktikanter: landbruksvaregrader, markedsnyhetsreporter og landbruksmarkedsføringsspesialist. Stedene varierer etter semester og stillingstype.

Wayne Farms

Wayne Farms , en stor fjærfeprodusent, tilbyr praksisplasser til studenter som går på Auburn University, North Carolina State University, Mississippi State University og University of Georgia. De 8 til 12-ukers sommerpraktikkene begynner vanligvis i mai eller juni. Internships kan finne sted i en av de flere forskjellige statene der selskapet har en base for operasjoner. Fokusområder kan omfatte levende produksjon, planteproduksjon, kvalitetssikring, menneskelige ressurser, regnskap og økonomi, eller salg og markedsføring.Søkere må være voksende juniorer ved høgskolen og forplikte seg til å jobbe minst 32 timer per uke i løpet av programmet. Vellykkede praktikanter kan bli tilbudt ansettelse etter at programmet er avsluttet.