Dyrekarrierer

Pre-veterinær praksisplasser for aspirerende veterinærer

Få praktisk erfaring med et internship hos veterinær

Veterinær pleier hundepasient

•••

Monty Rakusen / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Pre-veterinær praksisplasser er et viktig middel for å få erfaring som vil øke en kandidats sjanse til å bli akseptert på veterinærskolen. Aspirerende veterinærer kan aldri ha for mye erfaring på CV-en når de prøver å bryte seg inn i dette svært konkurransedyktige feltet.

Det er flere gode muligheter tilgjengelig for studenter som forfølger en veterinærkarriere.

FDAs Windows to Regulatory Research Program

U.S. Food and Drug Administration tilbyr praksisplasser ved FDA Center for Veterinary Medicine hver sommer i Maryland.

Muligheter ved CVM er tilgjengelige for studenter, doktorgradsstudenter og profesjonelle studenter i USA som har opprettholdt minst 3,5 GPA og følger et studium i et veterinærrelatert felt. Programmet er på 10 uker og starter i juni.

Kompensasjonen varierer fra $4,812 til $9,996, selv om bolig ikke er gitt.

MSUs Enrichment Summer Program

Michigan State University College of Veterinary Medicine tilbyr sitt Enrichment Summer Program til aspirerende veterinærstudenter.

ESP tilbys pedagogisk, økonomisk eller kulturelt vanskeligstilte studenter med 2,7 GPA eller høyere. Det er tre programnivåer, alt fra studenter som ønsker å utforske en veterinærkarriere til de som allerede har tatt beslutningen om å bli veterinærer og vil søke på et profesjonelt program innen det neste året.

Praktikanter kompenseres med stipend, og tilleggskompensasjon for reisehjelp er mulig. Bolig er tilgjengelig på MSU campus mot en ekstra kostnad.

Purdue's Veterinary Scholars Research Program

Purdue University School of Veterinary Medicine i Indiana tilbyr et Veterinary Scholars sommerforskningsprogram for studenter og hovedfagsstudenter.

Dette programmet er laget for å eksponere fremtidige veterinærer til ikke-praktiserende karrierer som biomedisinsk eller klinisk forskning. I løpet av tiden ved Purdue fullfører studentene sine egne forskningsstudier under ledelse av et Purdue-fakultetsmedlem.

Bachelorstudenter kompenseres med et stipend på $3000 for sommerprogrammet, mens hovedfagsstudenter kompenseres med $5000.

Seneca Park Zoos pre-Vet Internship

Seneca Park Zoo i New York tilbyr sitt Pre-Veterinary Summer Fellowship til studenter som har fullført minst to år med en pre-veterinær grad, oppnådd minst 100 timer praktisk erfaring i en veterinær setting og opprettholdt en 3,0 GPA.

Praktikanter bistår med veterinærbehandlinger, obduksjoner, operasjoner, kliniske runder, atferdsobservasjoner og kjemiske immobiliseringer. Praktikanter fullfører også forskningsprosjekter. Praksisperioden er fem uker lang og er tilgjengelig fra mai til august.

Stipend er fullt finansiert med stipend, men bolig er ikke gitt.

PIADCs forskningsdeltakelsesprogram

Plum Island Animal Disease Center (PIADC) i Orient, New York tilbyr et forskningsdeltakelsesprogram for studenter som studerer veterinærmedisin, patologi eller andre biologiske vitenskaper.

Studentene jobber heltid med forskningsprosjekter knyttet til dyresykdommer. Prosjekter kan omfatte emner innen epidemiologi og vaksineutvikling. Immunrespons og forskningsstillinger varer vanligvis i 12 måneder.

Fordeler kan inkludere et månedlig stipend, delvis medisinsk dekning og noen reiserefusjon.

Staten Island Zoo sitt internship-program

Staten Island Zoo i New York tilbyr en praksis hos veterinærtekniker til gjeldende høyskolestudenter eller nyutdannede med hovedfag i biologi, zoologi eller et nært beslektet felt.

Praktikanter bistår veterinærer og vet techs med husdrift, veterinærbehandling , og laboratoriearbeid i løpet av praksisperioden, som kan vare fra tre måneder til et år. Det er også potensial for uavhengige forskningsprosjekter for høyskolepoeng.

Praktikanter blir bedt om å forplikte seg minst to dager i uken, og dette er et ulønnet praksisopphold.

Velg Sires Veterinarian Internship

Select Sires i Ohio tilbyr en veterinær praksis til grunn- eller hovedfagsstudenter med interesse for matdyrmedisin.

Praktikanter bistår med fysiske undersøkelser, besetningshelseoppgaver, innsamling av blod- eller sædprøver fra okser og implementering av biosikkerhetstiltak. Praksisperioden er minimum fire uker lang og tilbys i vår- og sommerøkter.

Studenter får timelønn i praksisperioden, men det gis ikke bolig.

Flere praksismuligheter

Mange andre praksisplasser er tilgjengelige. Noen konsentrerer seg om bestemte studieområder og kan være av stor verdi hvis du er interessert i å forfølge noen av disse spesialitetene:

Jobber hos en lokal smådyrs veterinærklinikk er en annen fin måte å få foten innenfor døren. De fleste nyansatte ved veterinærklinikker starter med å vaske bur og vaske hunder. Når du først har etablert et rykte for å være en dedikert lagspiller, vil veterinæren vanligvis tilby deg sjansen til å fungere som veterinærassistent under eksamener og prosedyrer.