Karrierer

Fordeler og ulemper med å bli med i marinen

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse En infografikk om tingene du bør vurdere før du verver deg til marinen

Bilde av The Balance 2018

Det er mange ting å vurdere når du blir med marinen . Potensiell sjøplikt er en åpenbar vurdering, men det er også jobbene du er kvalifisert til å gjøre ved innreise i Sjøforsvaret. Sjøforsvaret vil bruke mye tid og penger på å trene og forberede deg på en ny karriere, men å ha en kompetanse som går inn i Sjøforsvaret kan kanskje veilede deg mot dine ideelle jobbmål. For eksempel kan språkkunnskaper, høyskoleutdanning, medisinske ferdigheter og andre ferdigheter oppnåelig i den sivile verden forbedre overgangen til marinen til din fordel.Hva tar du med til bordet?

Komme til marinen

Å komme inn i marinen er ikke en lett oppgave. Bortsett fra medisinske og fysiske standarder, er det høyde- og vektstandarder, kriminelle standarder, så vel som akademiske standarder. Sjøforsvaret krever en minimum ASVAB-poengsum av 35 for å verve seg til den vanlige marinen. Bare en 31 er nødvendig for Naval Reserve, men du trenger en 50 i det minste hvis du bare har et General Education Diploma (GED). Sjansene dine for å bli akseptert er imidlertid mye bedre hvis du scorer høyere. De ASVAB er Armed Services Vocational Aptitude Battery, en serie tester designet for å avgjøre for hvilke Militær yrkesspesialitet (MOS) eller jobb, er en rekrutt best egnet.

Her er noen av høydepunktene du bør vurdere når du tenker på å verve deg til marinen.

Verving insentiver

Hver gren av militæret må sørge for at deres nye rekrutter gir dem nødvendige ferdigheter og at de ikke har for mye av en ferdighet og ikke nok av en annen. Hvis noen av de kritiske ferdighetene blir knappe, tilbyr forsvarsdepartementet et økonomisk insentiv i form av bonuser. Disse bonusene varierer avhengig av bemanningsnivå og eventuelle konflikter USA er involvert i, men marinen tilbyr vervingsbonuser når det er berettiget. Det er best å sjekke med rekrutteringskontoret ditt om de nyeste alternativene for vervingsbonus.I utgangspunktet - hva trenger marinen mest? Hvis du passer formen for den jobben, har du flaks, men vær forsiktig med rekruttereren som veileder deg til jobben du ikke har noen interesse i, da marinen vil jobbe hardt for å fylle de nødvendige billettene selv med folk som søker andre jobber.

Jobbmuligheter

Sjøforsvaret har mer enn 80 vervede jobber, som de kaller ratings. Stillingsklassifiseringer håndteres litt annerledes i Sjøforsvaret enn i den andre grener av det amerikanske militæret , med mange rangeringer delt inn i underspesialiteter, i stedet for å dele dem ut i separate jobber (som er vanlig i hæren). Disse kalles Navy Enlisted Classifications (NECs).

Grunnleggende opplæring fordeler og ulemper

Sjøforsvaret har bare ett sted for vervede grunnleggende trening : Great Lakes Naval Training Center, som ligger på den vestlige bredden av Lake Michigan, halvveis mellom Chicago og Milwaukee. Åpenbart vil en vintertime på Navy boot camp være kald. Somrene vil vanligvis være varme og fuktige. Våren og høsten vil være mild, så vurder avreisedatoen din hvis mulig.

Men selv i vinterkulden og sommerens varme, gjennomføres mye av marinens boot camp innendørs, noe som gir mening når du tenker på at mye av marinens liv og plikt tilbringes inne i et skip eller en ubåt. Rekrutttreningskommandoen behandler rundt 54 000 rekrutter gjennom Navy Boot Camp hvert år.

Kom i form før Boot Camp

Ikke anta at marinen vil få deg i form fra en dekondisjonert stillesittende person. Du må ha evnen til å løpe (minst 1,5 mil uten å stoppe), gjøre push-ups og crunches, og ha evnen til å svømme og tråkke vann. Hvis du mislykkes med noen av de fysiske standardene, vil du få bruke all 'fri' tid på å trene ekstra tidlig eller sent på dagen. Så kom i form!

Under Navy Boot Camp vil rekrutter ta sin første svømmetest, lære detaljer om Navy-rangeringen og rangeringer, og gå gjennom intens fysisk konditionering. De vil lære militærøvelser, sikkerhet om bord som brannslukking og motta våpentrening. Det er intenst og utfordrende, og Navy Boot Camp er ikke for alle. Før du kan reise til marinens grunnleggende trening, må du bestå en innledende kondisjonsvurdering de gir deg som rekrutterers kontor. Nok en gang, ikke anta at minimumsstandardene på en kondisjonstest er toppen du bør strebe etter å oppnå.Hvis målet ditt er minimumsstandarden, vil du være på grensen med bestått / ikke bestått og sannsynligvis på en dårlig dag, mislykkes testen når det teller for oppgradering eller avansement.

Oppdragsmuligheter

Sjøforsvaret har rundt 51 hovedbaser i det kontinentale USA (CONUS). De har også baser på Hawaii, Bahrain, Italia, Cuba, Hellas, Guam, Japan, Sør-Korea, Spania og England. Mange marineoppdrag er faktisk ikke til baser, men heller seilere blir tildelt et skip eller ubåt, som anser basen som sin hjemmehavn. Nesten alle marinebaser er lokalisert i strandbyer med tilgang til store vannmasser (hav, bukt, bukt). Hvis du liker strandbyer, vil du like marinen.

Hvor du er stasjonert vil i stor grad avhenge av jobben din, så bli kjent med detaljene for hver vurdering og hvor seilerne trener. For det formål jobber seilere med marinens detaljister, som har ansvaret for alle oppdrag for et bestemt jobbfellesskap og prisområde.

Vanligvis roterer seilere fra en periode med landtjeneste til en periode med sjøtjeneste. Den faktiske lengden på rotasjonene varierer etter jobb, men er vanligvis i gjennomsnitt 36 måneders landtjeneste, etterfulgt av 36 måneders sjøvakt. Flertallet av marinens utplasseringer er til sjøs på marinens skip og ubåter.

Utdanningsmuligheter

Alle som verver seg til aktiv tjeneste i enhver gren av militæret er kvalifisert for G.I. Regning. Sjøforsvaret tilbyr også et høyskolefond for rekrutter som verver seg til jobber som marinen anser som underbemannet, og legger til penger til månedlig G.I. Regning rettigheter. Sjøforsvaret gir også undervisningsassistanse for høyskolekurs tatt av tjeneste.

Kurs som tilbys på basen er av faktiske høyskoler og universiteter og gir generelt kreditt for militær trening, med fleksible retningslinjer for kredittoverføring. Sjøforsvaret tar til og med med sivile høyskoleprofessorer på noen av de større skipene (som hangarskip) for å tilby høyskolekurs mens de er til sjøs.

Andre ting å vurdere - kule jobber!

Sjøforsvarets spesialoperasjoner - Sjøforsvaret har Navy SEALs, eksplosive ammunisjonshåndtering, dykkere og redningssvømmere. Hvis Special Operations interesserer deg, ser de etter folk til å fylle disse jobbene.
Sjøens atomkraft – Sjøforsvaret vil lære deg å være atomingeniør, og kjernefysisk utdannet til å drive kraftverkene som driver fram ubåtene og hangarskipene til flåten. Hvis du er en matte- og naturviterunge, har marinen et hjem for deg.

Naval Air – Det er flest fly i Sjøforsvaret enn Luftforsvaret! Hvis flying av jetfly, propellfly og helikoptre på og av skip er noe som begeistrer deg, er det trening som gjør at du kan få disse ferdighetene.

Det er mange andre jobber som kan vekke interessen din. Fra datamaskin og teknologi, medisinsk, juridisk, til og med virksomhet (forsyning/logistikk), religiøs og rettshåndhevelse, det er noe for enhver interesse i marinen. Sørg for at du gjør research og finn ut alle detaljene om jobbene du er interessert i å påta seg. Det er din karriere og et kall å tjene landet ditt - ikke en sommerleir å gjøre fordi du ikke har andre muligheter.