Karriereveier

Grunner til å bli politimann

Belønningene av en karriere innen rettshåndhevelse

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse grunner til å bli politibetjent infografikk

Balansen, 2018/span>

Hvorfor være politimann? Det er mye snakk om belønningen av politiarbeid, men er karrierer innen rettshåndhevelse virkelig så store?

Det korte svaret er ofte 'Ja!' For alle de iboende farene er det mange fordeler med å bli politimann . Fordeler og lønn pleier å være gode og sikre, og det er mye personlig tilfredsstillelse involvert i jobben også.

1:17

Se nå: 6 fordeler ved å jobbe i rettshåndhevelse

En mulighet til å redde liv hver dag

Du vil ofte finne deg selv i posisjoner der du bokstavelig talt kan redde noens liv. Det kan være en situasjon på liv og død som involverer å trekke et offer ut av en krasjet bil, eller å gi førstehjelp og grunnleggende livsstøtte til et offer som har skutt før ambulansepersonell ankommer. Men bortsett fra disse åpenbare, dramatiske eksemplene, kan bare din tilstedeværelse redde utallige liv som du kanskje aldri vet om på en daglig basis .

Hver fartsbot du skriver, hver kamp du bryter opp, og hver hendelse med vold i hjemmet som du reagerer på, kunne ha utviklet seg til en dødsulykke hvis du ikke hadde grepet inn og forhindret det.

Polititjenestemenn kan hjelpe folk med å ta bedre valg

Politimenn møter ofte mennesker når de er på sitt verste. Rusmisbrukere, gjengmedlemmer, tyver, ektefellemisbrukere og personer som kjører i påvirket tilstand av alkohol eller narkotika er bare noen få eksempler.

En av de mest tilfredsstillende aspektene ved å jobbe som politibetjent er den unike muligheten du har til å vise disse menneskene en bedre måte. De er vanligvis et fanget publikum, og hvis de blir behandlet vennlig og respektfullt, kan de lytte til det du har å si. Hvordan du behandler den laveste kriminelle kan spille en stor rolle for om hun tar bedre livsvalg i fremtiden.

En politibetjents jobb er aldri rutine

Hver dag har potensial til å være helt annerledes enn den før. Det finnes ikke noe bedre miljø enn rettshåndhevelse for de som hater monotoni. Rutine kan endres på en krone.

Ikke bare har hvert skift potensial til å være annerledes enn det forrige, men mulighetene til å diversifisere jobboppgavene dine er vanligvis rikelige. Er du lei av patruljering? Finn ut hva som er involvert i å overføre til undersøkelser . Lei av å undersøke trafikkulykker? Vurder å jobbe mot å bli en K-9 offiser .

Rettshåndhevelse lar motiverte mennesker prøve seg på en rekke unike og interessante ferdigheter og jobber.

Lovhåndhevelsesobligasjonen

Få karrierer tilbyr den typen solidaritet med kolleger og jevnaldrende som finnes i de fleste politiavdelinger. Offiserer beskytter og tjener ikke bare samfunnet. De har hverandres rygg også på en måte som ikke kreves i andre yrker, ofte i liv-eller-død-øyeblikk.

Selv i det nåværende klimaet med anti-politiets følelser som mottar mye presse, nyter politifolk viss offentlig respekt for å sette livet på spill hver dag.

Politifolk er problemløsere

Ja, du vil av og til jage folk, og du kan bli bedt om å overliste skurkene, men til syvende og sist handler politiarbeid om problemløsning.

Offiserer jobber ofte med individer i konflikt for å komme opp med ofte gjensidig akseptable løsninger. Med ankomsten av samfunnsorientert politiarbeid , innebærer mye politiarbeid nå å hjelpe folk med å løse problemer for å holde dem utenfor strafferettssystemet heller enn å legge dem i det.

Politifolk er stolte av å tjene lokalsamfunnene sine

Det kan være utrolig tilfredsstillende å vite at arbeidet ditt tjener et større gode. Politiarbeid byr på mange personlig givende øyeblikk, men kunnskapen om at det du gjør forhåpentligvis vil hjelpe mange mennesker i det lange løp, er kanskje den største immaterielle belønningen.

De fleste er sosiale dyr. Det ligger i vårt DNA å ønske å hjelpe hverandre. Å jobbe som politi oppfyller dette ønsket samtidig som det gir mulighet til å forsørge deg selv og din familie på samme tid.

Kompensasjon og fordeler er gode

Å jobbe som politi kommer med lønns- og fordelspakker som få andre karrierer kan matche. Bureau of Labor Statistics setter medianlønnen for offiserer til $62.960 i 2017, opp fra $61.600 et år tidligere. Halvparten av alle offiserer tjente mer enn dette, og halvparten tjente mindre.

Lønnsøkninger er typiske ettersom offiserer tar flere og flere år i tjeneste. Pensjonsytelser og helsefordeler er overlegne de som tilbys av mange andre yrker.

Og du kan bo og jobbe hvor som helst. Du vil bli hardt presset for å finne en by, by, fylke eller stat som ikke har noen form for rettshåndhevelsespersonell.

Selvfølgelig er dette bare noen få grunner til å vurdere å jobbe i rettshåndhevelse. Hvis du leter etter en solid karrieremulighet med noen betydelige belønninger, kan du gjøre det verre enn dette feltet.