Teknologi Karrierer

Gjenoppta prøve for en PMP-sertifisert prosjektleder

Forretningsfolk snakker på kontoret

•••

Ariel Skelley / Getty Images

Hvis du ser etter en ny mulighet som prosjektleder, er det på tide å pusse opp CV-en din. Denne prøven er for en PMP-sertifisert kandidat som har hatt flere jobber i feltet.

Legg merke til hvordan denne jobbjegeren kort, men effektivt bryter ned ansvaret og prestasjonene hver jobb innebar. Det er klart med et øyekast hvilket ansvarsnivå han hadde i hver jobb, hvilke oppgaver han utførte, og til og med hvordan arbeidet hans var til nytte for hver bedrifts misjon.

Ha leseren i tankene

Denne CV-en kan leses og forstås av enhver forretningsmann. Enhver person i et svært teknisk felt bør passe seg for å bruke sjargong som bare forstås av andre i feltet. CVen kan leses av en rekrutterer, en personalsjef, en senior visepresident for en divisjon eller en bedrifts øverste IT-person. Hver av dem bør være i stand til å forstå om denne kandidaten kan være riktig for en ledig jobb.

Stress forretningsbehov

Forfatteren fokuserer også på måtene han bidro til hvert selskaps oppdrag og dets strategiske forretningsmål. Hvis du vil ha en jobb som er i hjertet av organisasjonen, sørg for at du demonstrerer kvalifikasjonene dine for det stedet i CV-en din.

Gjenoppta prøve

Dette er et eksempel på en CV for en PMP-sertifisert prosjektleder. Last ned prosjektleder-CV-malen (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av en CV-prøve for en PMP-sertifisert prosjektleder

Balansen 2018

Last ned Word-malen

Eksempel på CV for PMP-sertifisert prosjektleder (tekstversjon)

Joe-søker, PMP
999 Main Street
New York 10003
(123) 555-1234
joe.applicant@email.com

PMP-SERTIFISERT PROSJEKTLEDER

Programleder på ledernivå med 12 års erfaring med informasjonsteknologi (IT) og bedriftsledelse i både offentlig og privat sektor med hovedvekt på infrastrukturstyring, fakturering og telekommunikasjon, leverandøradministrasjon og programledelse.

KJERNEKVALIFIKASJONER

  • God til å koordinere og administrere flere IT-prosjekter samtidig.
  • Sterke teambyggings- og samarbeidstalenter, inkludert å opprettholde kommunikasjon med interessenter på flere nivåer.
  • Kunne definere og initiere prosjekter og tildele prosjektledere å administrere kostnader, planlegge og utføre komponentprosjekter, mens de jobber for å sikre den ultimate suksessen til ulike programmer.
  • Kan spore og korrigere programvaretilpasningsfeil ved bruk av SDLC.

PROFESJONELL ERFARING

XYZ WIDGETS, Stamford, CT
Prosjektledelse profesjonell , mai 2006 – i dag

  • Ansvarlig og ansvarlig for koordinert ledelse av flere relaterte prosjekter rettet mot forretnings- og andre organisatoriske mål.
  • Bygg troverdighet, etablere rapport og opprettholde kommunikasjon med interessenter på flere nivåer, inkludert de utenfor organisasjonen.
  • Opprettholde kontinuerlig justering av programomfang med strategiske mål og gi anbefalinger for å endre programmer for å øke effektiviteten.
  • Trener, veileder og leder personell i et teknisk miljø. § Presenter periodiske Dashboard-rapporter om det nåværende programmet, fremtidige muligheter og klientproblemer til bedriftsledere og prosjektledere.

UTDANNING

Master of Science i offentlig politikk og ledelse (2010); GPA 3.9
Carnegie Mellon University, The Heinz School, Pittsburgh, PA
Dekanens liste; Uteksaminert Summa cum Laude

Sertifikat i IT-prosjektledelse (2006); GPA 4.0
Georgia Institute of Technology, College of Computing, Atlanta, GA

Prosjektledelse profesjonell (PMP) (2005)
Sertifisert gjennom Project Management Institute (PMI), Harrisburg, PA

Utvide