Menneskelige Ressurser

Eksempel på retningslinjer og prosedyrer for menneskelige ressurser

Bruk disse eksempler på HR-retningslinjer og prosedyrer for ansattes ledelse

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Eksempel på retningslinjer og prosedyrer for menneskelige ressurser

Theresa Chiechi Balansen

Ser du etter eksempler på personalpolitikk? Trenger du eksempler på sjekklister, prosedyrer, skjemaer og eksempler på Menneskelige ressurser og forretningsverktøy for å administrere arbeidsplassen din for å skape vellykkede ansatte? Disse prøvene er gitt for personlig bruk på arbeidsplassen din, ikke for profesjonelle publikasjoner.

Trenger du en HR-ordliste? Se HR-ordlisten. Begrepene gir en grunnleggende definisjon og mye mer om hvordan du kan implementere det definerte konseptet i din egen organisasjon. Vurder å ta en titt på ordlisten for å hjelpe deg med å definere konsepter for din egen organisasjon.

Du kan tilpasse disse prøvene til organisasjonens behov.

Disse eksempler på HR-policyer gir en veiledning

Mens hver organisasjon har forskjellige behov, forskjellige prioriteringer og forskjellige retningslinjer de trenger for å veilede ansattes atferd, gir disse prøvene deg en base som du kan bygge retningslinjene for organisasjonen din på.

Ta en titt for å se de anbefalte prøveretningslinjene som ikke svekker ansattes humør og stjeler deres liv og privattid. Disse retningslinjene, prosedyrene og sjekklistene anerkjenner med hell grensene for å gi ansatte riktig veiledning for hensiktsmessig atferd på jobben og trekker en grense mellom dette og ansattes liv utenfor arbeidsplassen.

Eksempel på personalpolitikk, sjekklister, skjemaer og prosedyrer

Retningslinjer: A

Retningslinjer: B

Retningslinjer: C

Retningslinjer: D

Retningslinjer: E

Retningslinjer: F

Retningslinjer: G

Retningslinjer: H

Retningslinjer: I

Retningslinjer: J - K

Retningslinjer: L - M

Retningslinjer: N

Retningslinjer: ELLER

Retningslinjer: P - Q

Retningslinjer: R

Retningslinjer: S

Retningslinjer: T

Retningslinjer: U - V

Retningslinjer: W - Z

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt, selv om den er autoritativ, ikke er garantert for nøyaktighet og lovlighet. Nettstedet leses av et verdensomspennende publikum og arbeidslover og forskrifter varierer fra stat til stat og land til land. Vær så snill søke juridisk bistand , eller bistand fra statlige, føderale eller internasjonale myndighetsressurser, for å sikre at din juridiske tolkning og avgjørelser er korrekte for din plassering. Denne informasjonen er for veiledning, ideer og assistanse.