Menneskelige Ressurser

Eksempel på uformelle anerkjennelsesbrev for ansatte

Takkebrev taler sterkt og styrker ansatte

Takk skal du ha

••• DNY59 / Getty ImagesHer er noen eksempler på takkebrev som en arbeidsgiver kan skrive til en ansatt for å anerkjenne den ansattes gode arbeid. Dette er eksempler på uformelle brevprøver for ansattes anerkjennelse. Det uformelle anerkjennelsesbrevet for ansatte kan skrives i referat.

Husk at en ansatt anerkjennelse brev er også passende fra kolleger, ansatte i forskjellige avdelinger, ledere, veiledere og ledere, så vel som fra den ansattes sjef. Det er mer sannsynlig at kollegaer bruker semi-formelt eller den uformelle stilen av ansatt anerkjennelse brev, i motsetning til en mer formelt brev fra en sjef eller veileder.

Ikke nøl med å takke og anerkjenne dine medarbeidere for deres innsats. Akkurat som en leder kan øke moralen ved å rose deres ansattes suksesser, individuelle bidragsytere kan øke moralen ved å være snille mot sine medarbeidere og rose deres suksesser også. Du trenger hjelp til å få jobben din gjort riktig, og hvis kollegene dine vet hvor mye du setter pris på dem, vil de sannsynligvis hjelpe deg i fremtiden.

Bør du kopiere kollegaens sjef på disse uformelle notatene som er skrevet til en kollega? Noen ganger, men kanskje ikke for en takk for hjelpen i dag. I de følgende eksemplene som nevner spesifikke prestasjoner og oppgaver, kan det å fortelle kollegaens sjef virkelig gjøre dagen til kollegaen din.

Eksempel på anerkjennelsesbrev

Merke,

Jeg vil at du skal vite hvor mye vi setter pris på den ekstra tiden du bruker denne uken for å få de nye produktbestillingene sendt. Kundene ble godt tjent med din ekstra innsats og selskapet fremstår som kundeorientert fordi vi leverte på vår lovede tidslinje.

Takk så mye igjen.

Cathy

Eksempel på gjenkjennelsesbrev #2

Jaysheeri,

Det var en stor overraskelse i dag da jeg kom inn og fant ut at du hadde sørget for å kjøre månedsavslutningsrapportene mens jeg var ute syk i går. Jeg ble stresset, tenkte på hvordan jeg muligens skulle få disse gjort i dag, og ble lettet over å se at du gjorde dem. Snakk om et stort løft for dagen min!

Takk igjen. Det er flott å vite at du har ryggen min når jeg er syk. Hvis jeg noen gang kan gjøre noe for å hjelpe deg, vennligst gi meg beskjed.

Takk,

Holly

Eksempel på anerkjennelsesbrev #3

Brian,

Presentasjonen din i dag var fantastisk . Jeg tror du klarte det, og selv om kundene var ganske stille, kunne jeg se på ansiktsuttrykket at de var imponert. Jeg er ganske sikker på at vi avslutter denne avtalen på grunn av ditt harde arbeid i dag.

Jeg er superspent.

Takk,

Rachel

Eksempel på gjenkjennelsesbrev #4

Maria,

Jeg ville takke for treningsøkten forrige uke. Jeg gruet meg til å gå gjennom opplæring for det nye HR-systemet. Tidligere har all teknisk trening vært så tørr og kjedelig at jeg knapt klarte å holde øynene åpne. Til min overraskelse var klassen din ikke bare informativ, men også fascinerende. Jeg føler at jeg virkelig har fått den informasjonen jeg trenger for å kunne utføre jobben min.

Nå som jeg har brukt det nye systemet i en uke, ler jeg av hvorfor jeg var det skremt over endringen . Klassen din gjorde virkelig overgangen smidig.

Takk,

Nicholas

Konklusjoner

Som du kan se, trenger det ikke være et langt brev eller fylt med faguttrykk. Bare spør deg selv, vil jeg motta et takkebrev hvis jeg hadde gjort det? Hvis svaret er ja, fortsett og bruk et par minutter til å skrive en e-post. Dine medarbeidere vil sette pris på din omtenksomhet. Hvis du begynner å gjøre dette, kan du finne deg selv å motta denne typen notater også.

Hvis du har en spesielt ubehagelig eller irriterende kollega , å rose dem når de gjør noe bra kan begynne å trene dem til å fokusere mer på de positive tingene og mindre på de negative tingene. Du kan påvirke endring på denne måten.

Hvis du mottar et notat som dette, sørg for at du lagrer det. Når du skrive din egenevaluering hvert år kan du referere til disse notatene og sørge for at sjefen din vet om innvirkningen du har hatt på organisasjonen din.