Brev Og E-Poster

Eksempel på takkebrev for teammedlemmer

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Bildet viser et skrivebord med en datamaskin, en notatbok, en kopp med penner, og også en bukett blomster over en lapp som leser

Theresa Chiechi / The Balance

Ser du innsatsen til et team og ønsker å oppmuntre og gratulere medlemmene? Hva er den beste måten å takke teamet ditt for en vel utført jobb? Du kan bruke disse eksempler på takke-e-poster og brev for inspirasjon til hvordan du formelt kan takke et teammedlem skriftlig.

Å sende takkebrev er en effektiv måte å heve teammoralen og oppmuntre til sterkt og konsekvent eierskap til nye og fortsettende prosjekter. Spesielt når bedriften din ikke har ressurser til å gi høyninger eller forfremmelser for utmerket ytelse, kan den formelle utvidelsen av en enkel takkelapp med oppriktig ros og takknemlighet gjøre underverker for å øke et teammedlems selvtillit og arbeidstilfredshet.

Glade medarbeidere som føler seg lagt merke til og verdsatt er produktive medarbeidere, og dette bidrar til et oppegående og positivt bedriftskultur .

Se gjennom eksempler på takke-e-poster og notater til teammedlemmer, tips om hva du kan skrive og den beste måten å sende meldingen på.

Hva du skal inkludere i takkemeldingen

Vær spesifikk om prosjektet, og hver enkelts bidrag. Spesielt hvis de ansatte ikke er direkte rapporterte, nevn hva som gjorde at de skilte seg ut, og pass på å kopiere veilederen deres også.

Gi oppmuntring til fortsatt hardt arbeid, og din tro på deres evne til å fortsette å lykkes i fremtiden. Uttrykk din takknemlighet og tro på deres talenter.

I notatet til veilederen bør du rose ved navn alle personer på prosjektet som virkelig har imponert deg, samt din takknemlighet for hans eller hennes ledelse av det totale teamet.

Tilpass takkelappene dine

Du bør endre disse notatene for å passe til det spesifikke prosjektet, oppgaven og teamsammensetningen. Sørg for å gi beskrivelser av de spesifikke bidragene du er mest imponert over – det gir verdifull tilbakemelding om hans eller hennes arbeidsytelse til en ansatt. Det inspirerer dem også til å eie og være stolte av de spesielle ferdighetene og handlingene som har bidratt til solide prosjektresultater.

Å sende personlige notater til hver enkelt er den ideelle strategien, i tillegg til en generell takkemelding til hele teamet.

Team takkebrev og eksempler på e-post

Bruk følgende takkebrev som utgangspunkt for din egen korrespondanse. Det er eksempler på et teammedlem som jobber hardt, for et teammedlem som gjør en god jobb, og en takk til en teamleder.

Eksempel på takkebrev for teammedlem som jobber hardt

Emne: Takk for ditt harde arbeid

Kjære Malcolm,

Jeg setter stor pris på innsatsen du har lagt ned på teamets nåværende prosjekt. Våre tidsfrister for dette prosjektet har vært utfordrende, men likevel kritiske.

Jeg vet at du har lagt ned mye ekstra tid, utover call of duty, og dette har virkelig bidratt til å sikre at vi oppfyller våre standarder i tide. Jeg er så glad for å se det harde arbeidet ditt som resulterer i en slik suksess!

Du gjør en god jobb med å bidra med dine talenter og ferdigheter til teamet. Jeg gleder meg til å se i hvilken retning du skal ta de kommende prosjektene dine.

Vennlig hilsen,

Gwen

Utvide

Eksempel på takkebrev til teammedlem for en god jobb

Emne: Takk for en flott jobb

Kjære Mackenzie,

Jeg ville sende deg et notat for å uttrykke min personlige takknemlighet for innsatsen og den ekstra tiden du legger ned i [sett inn navn på] oppgaven.

Det var flere punkter der dine utmerkede problemløsningsevner og kreativitet tillot oss raskt å løse problemer som lett kan ha eskalert til veisperringer. Du har gjort et fantastisk arbeid med å bidra med dine talenter og ferdigheter til prosjektet. Jeg gleder meg til å se hva du kan oppnå i fremtiden.

Vennlig hilsen,

Jim

Utvide

Eksempel på takkebrev for en teamleder

Emne: Takk skal du ha

Kjære Malia,

Jeg setter stor pris på innsatsen du har lagt ned for å lede teamets nåværende prosjekt. Jeg vet at du har lagt ned mye ekstra tid, og du er virkelig inspirerende og får mest mulig ut av ferdighetene og talentene til teammedlemmene dine. En rekke av dem har uttrykt overfor meg sin takknemlighet for en-til-en-veiledningen og støtten du har gitt dem, spesielt når tidsfrister nærmer seg.

Jeg har analysert prosjektets benchmarks, og det er tydelig at det flotte arbeidet ditt gir konkrete resultater. Jeg er så glad for å se at ditt lederskap gir slik suksess!

Du har virkelig bevist at du er en svært dyktig teamleder, og jeg ser frem til å se i hvilken retning du kommer til å ta de kommende prosjektene dine.

Vennlig hilsen,

George

Utvide

Hvordan sende notatet eller brevet

Du kan sende notatene via e-post eller som kort eller brev. Hvis personen eller teamet du gratulerer ikke er dine direkte rapporter, sørg for å kopiere teamets eller individets veileder også slik at mottakeren vet at deres gode arbeid blir lagt merke til av ledelsen.