Følgebrev

Eksempler på Scrum Master-følgebrev og CV

Unge dataprogrammerere diskuterer et teknisk design

••• Eva Katalin Kondoros / E + / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Er du en scrum-mester på utkikk etter et eksempel på en CV og følgebrev? Scrum-mestere må koble høyteknisk opplæring med organisatorisk og kommunikasjons ferdigheter , og du vil at ditt jobbsøkende materiale skal understreke dine spesifikke kvalifikasjoner.

Ta deg tid til matche dine kvalifikasjoner med stillingsbeskrivelsen , bruk deretter følgebrevet ditt for å vise arbeidsgiveren hvorfor du er en sterk kandidat for jobben. Vær spesifikk om hvordan dine kvalifikasjoner kan hjelpe selskapet til å lykkes.

Her er et eksempel på et følgebrev for en Scrum Master-stilling, samt et Scrum Master CV-eksempel lenger ned.

Hva du skal inkludere i et Scrum Master-følgebrev

Følgebrev er viktige deler av de fleste jobbsøknader fordi de skaper et viktig førsteinntrykk. Hvis en ansettelsesleder ikke er imponert over følgebrevet ditt, kan det hende han eller hun ikke gidder å gå gjennom CV-en din. Her er noen tips om hva du bør inkludere i brevet ditt.

Fremhev dine relevante kvalifikasjoner. Følgebrev er ikke biografier; de er markedsføringsdokumenter som bør vise ens ekspertise til arbeidsgiveren. Derfor bør mesteparten av en-sides følgebrevets eiendom være viet til å demonstrere hvordan ferdighetene dine, opplæringen og erfaringen har utstyrt deg med de foretrukne kvalifikasjonene som er oppført på stillingsannonsen.

Gi eksempler. Vurder å inkludere minst én detaljert beskrivelse av et vellykket prosjekt du har administrert, inkludert kvantifiserbar statistikk som budsjetttall, prosjektkostnadsbesparelser eller førstegangssalg etter produktlanseringen.

Inkluder utvalgte søkeord. Mange ansetter selskaper nå brukt sofistikert søkersporingssystemer (ATS) å gi en første gjennomgang av søknadene de mottar. Programmert til å rangere applikasjoner basert på frekvensen de bruker valgte søkeordsetninger , kan disse systemene eliminere søkeordfattige programmer fra vurdering. Bruk stillingsannonsen som guide, velg viktige nøkkelord (som Scrum Master, Agile rammeverk, prosjektledelse eller programvareutvikling) og pepp disse scrummaster-ferdighetene sjenerøst gjennom både følgebrevet og CV-en.

Eksempel på Scrum Master følgebrev

Dette er et eksempel på et følgebrev for en scrum master. Last ned scrum master-følgebrevmalen (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av eksempel på et scrum master følgebrev

Balansen 2018

Last ned Word-malen

Scrum Master følgebrev (tekstversjon)

Joe-søker
999 Main Street
New York, New York 10003
555-555-5555
joe.applicant@email.com

1. september 2018

Cassandra Lee
Direktør, Human Resources
Acme kontorrekvisita
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kjære fru Lee,

Dette brevet er for å uttrykke min interesse for innlegget ditt på Dice.com for en erfaren, resultatorientert, høyt organisert Scrum Master. Med en bachelorgrad i informatikk og flere års erfaring med å lede høyprofilerte programvareutgivelser med høyt trykk, har jeg erfaringen, ferdighetene og den resultatdrevne holdningen til å lykkes i denne rollen i din organisasjon.

I år kjørte jeg en vellykket programvareutgivelse på et begrenset budsjett. Med færre enn seks utviklere var jeg i stand til å levere et polert sluttprodukt i tide og innenfor det forhåndsbestemte budsjettet på $30 000. Gjennom daglige møter, detaljerte prosjekttidslinjer og fjerning av prosjektveisperringer, hjalp jeg til med utgivelsen av et produkt som fikk positive medie- og bransjeanmeldelser.

Gjennom karrieren min har jeg blitt en ekspert på det agile rammeverket for prosjektledelse og Scrum-evangelisten for hvert selskap jeg har jobbet for. Jeg verdsetter rollen min i en organisasjon og ønsker å hjelpe andre som er interessert i å bli Scrum Master. Jeg er aktiv i ulike profesjonelle organisasjoner og ser kontinuerlig etter programvare og metoder for å forbedre Scrum-prosessen.

Jeg har lagt ved en kopi av CV-en min som beskriver min erfaring. Jeg kan nås når som helst via mobiltelefonen min, 555-555-5555, eller via e-post på joe.applicant@email.com. Takk for din tid og omtanke. Jeg ser frem til å snakke med deg om denne jobbmuligheten.

Med vennlig hilsen,

Din signatur (papirbrev)

Joe-søker

Utvide

Sende et følgebrev på e-post

Hvis du sender din følgebrev via e-post , skriv navnet ditt og stillingstittelen i emnelinjen i e-postmeldingen:

Emne: Scrum Master Position - Ditt navn

Inkluder kontaktinformasjonen din i e-postsignaturen din, og ikke oppgi kontaktinformasjonen til arbeidsgiveren. Start din e-postmelding med hilsen.

Tips for å skrive en Scrum Master-CV

Ønsker du å få CV-en din til å skille seg ut fra konkurrentene? Her er noen utprøvde strategier for å få CV-en din til å skinne.

 • Inkluder et CV-sammendrag. Også kalt et kvalifikasjonssammendrag eller en CV oppsummerende uttalelse , er et CV-sammendrag i begynnelsen av CV-en din en effektiv måte å kortfattet presentere de faglige prestasjonene og kvalifikasjonene som gjør deg til en sterk kandidat for jobben.
 • Vis frem nøkkelprosjekter. Å gi eksempler på vellykkede prosjekter du har klart, vil fange ansettelseslederens øye og bidra til å sikre at du får et personlig intervju. Det er to gode måter å gjøre dette på. Du kan enten opprette en dedikert prosjektseksjon, plassere denne umiddelbart etter ditt første CV-sammendrag, eller du kan beskrive nøkkelprosjekter i erfaringsdelen. Hvis du tar det sistnevnte kurset, marker disse prosjektene som punktlister etter hver stillingsbeskrivelse. Inkluder prosjektdatoer/tidsrammer, budsjetter og resultater.
 • Inkluder et teknisk bord. Liste over dine datakunnskaper (programvareutviklingsprogrammer, operativsystemer, smidige verktøy) og sertifiseringer i en teknisk tabell vil hjelpe denne viktige informasjonen til å dukke opp på siden. Dette kan plasseres i eller umiddelbart etter CV-sammendraget eller på slutten av CV-en, etter Utdanningsdelen.

Spør en venn, mentor, kollega eller karriererådgiver for å korrekturlese og redigere CV-en for deg.

Eksempel på Scrum Master CV

Dette er et eksempel på en CV for en scrum master. Last ned CV-malen (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av et eksempel på en Scrum Master CV

Balansen 2018

Last ned Word-malen

Eksempel på Scrum Master CV (tekstversjon)

Joe-søker
999 Main Street
New York 10003
(123) 555-1234
joe.applicant@email.com

KARRIEREMÅL

Erfaren scrum master med en dokumentert merittliste for å levere høykvalitets programvare, i tide og innenfor budsjett søker en stilling hos et topp teknologifirma.

KJERNEKVALIFIKASJONER

 • Sertifisert Scrum Master og Scrum Professional.
 • Evangelist av agile/scrum-prinsipper og metodikk.
 • Dokumentert evne til å arbeide kreativt og analytisk i et problemløsende miljø.
 • Åtte års scrum erfaring.

PROFESJONELL ERFARING

BMI, Chicago, IL
Agile Scrum Master , januar 2016 – i dag

Tilrettelegg for sprintplanlegging, daglige scrums, retrospektiver, interessentmøter og programvaredemonstrasjoner.

 • Beskytt utviklingsteamet mot distraksjoner, hindringer eller teamkonflikter utenfor, og hold fokus på tidslinjen for prosjektetterslep.
 • Arbeid tett med prosjekteier innen backlog-håndtering og kontinuerlig levering av funksjoner.
 • Utdanne og forsterke scrum-metodikk og smidig rammeverk for teammedlemmer og interessenter.
 • Direkte og lede utviklingsteam fra prosjektinitiering til levering av sluttprodukt.

PEEL INC., Chicago, IL
Prosjektleder/Scrum Master , mai 2010–januar 2016

Planla og overvåket prosjektforbruk/budsjettering, og veiledet prosjekter til ferdigstillelse i tide, innenfor omfang og innenfor budsjett.

 • Administrerte prosjektomfang for å sikre at leveransen var i samsvar med omfangsforpliktelsen.
 • Sporet og administrert produktetterslep, nedbrenthetsmålinger, hastighet og oppgavesammenbrudd.
 • Løste problemer gjennom risikostyring og beredskapsplanlegging.

UTDANNING

Bachelor of Science i dataprogrammering (mai 2010); GPA 3.9
Clemson University, Clemson, South Carolina

Dekanens liste; Uteksaminert Summa cum Laude

Sertifiseringer: Sertifisert Scrum Master, Scrum Alliance, august 2012; Sertifisert Scrum Professional, Scrum Alliance, desember 2010.

Utvide