Amerikanske Militære Karrierer

Noen tips og triks for å overleve Coast Guard Boot Camp

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Bilde a viser en stor gruppe kystvaktelever i uniform. Teksten lyder:

Bilde av Marina Li The Balance 2019

Akkurat som Luftstyrke og marinen , den kystvakt har bare ett sted for vervet boot camp: Cape May, New Jersey. Mannlige og kvinnelige rekrutter trener sammen. Coast Guard boot camp drives akkurat som enhver annen militær boot camp. Forvent å tilbringe totalt 53 dager i Cape May.

Før du drar til Coast Guard Boot Camp

En av de første tingene du vil oppleve på Cape May er et fullstendig søk etter dine personlige eiendeler. Alt som ikke er godkjent vil bli konfiskert og lagret til etter endt utdanning.

Sett opp en bankkonto (med et minibankkort) før du drar. All militærlønn vil bli gjort ved direkte innskudd. Ta med $ 50 i kontanter i små sedler for å dekke kjøp under boot camp.

Hvis du er gift, ta med kopi av vigselsattesten. Dette vil være nødvendig for å starte opp bostøtten og for å fullføre papirene for ektefellens militære ID-kort.

Som med de andre tjenestene er det ikke tillatt å røyke under bootcamp.

Hvis du ikke kan svømme, prøv å lære før du drar på boot camp. Rett etter at du ankommer, vil du bli undersøkt for svømmeferdigheter, og de som ikke kan svømme, må gjennomgå spesialinstruksjon.

Huske Kystvakten rangerer før du drar. Dette vil være en av de første tingene du vil bli pålagt å studere. Du vil også vite Kystvaktens kjerneverdier og din grunnleggende opplæringskommandokjede.

Medisinering i Boot Camp

Det er ikke tillatt med reseptfrie medisiner i grunnopplæringen. Tar du med deg noe, blir det tatt med. Alle reseptbelagte medisiner vil bli revurdert av en militærlege ved ankomst.

Hvis legen fastslår at resepten er nødvendig, vil den sivile medisinen bli tatt bort, og rekrutten vil få utstedt medisinen på nytt av militærapoteket. Dette inkluderer p-piller.

Familiekommunikasjon under Coast Guard Boot Camp

Før du drar hjemmefra, fortell familien din at hvis det oppstår en nødssituasjon (en virkelig nødsituasjon, som dødsfall eller alvorlig sykdom i nærmeste familie) bør de kontakte deg gjennom Røde Kors. Innen tre dager etter ankomst vil du sende et forhåndstrykt postkort hjem med firmaadressen din på.

Det er en god idé å ringe familien din fra USO etter at du ankommer. Du har lov til å ta med mobiltelefonen din, men du kan ikke motta eller foreta personlige telefonsamtaler for gitt frihet på søndag av de siste to ukene med trening. Eventuelle fremtidige telefonsamtaler du foretar mens du er i boot camp vil være etter din kompanisjefs skjønn.

Første dag på Coast Guard Boot Camp

Uansett når du ankommer Cape May, vil den første dagen ikke ende før rundt 0030 (12:30). Når du først treffer stativene den første natten, har du ikke mye tid til å sove. En kompanisjef vil skrike og rope på deg klokken 0530 (05:30).

Du vil begynne dine eventyr med kystvakten når du ankommer Philadelphia internasjonale lufthavn. Når du ankommer, må du hente bagasjen, og rapportere umiddelbart til USO.

Når bussen ankommer rekrutteringssenteret på Cape May, vil du bli møtt av din kompanisjef (CC). Det er kanskje ikke den vennligste hilsenen, men du vet at du har kommet.

Deretter starter du oppgavene under behandling. Du vil få utstedt en bok kjent som 'styrmannen', og hver gang du ikke aktivt gjør noe, vil CC-ene forvente at du leser denne boken. Du vil bruke de første timene med bootcamp på å fylle ut skjemaer og gi en urin for å teste for narkotika og alkohol. Kvinner vil også få en graviditetstest.

Praktisk talt hver oppgave du blir beordret til å gjøre er tidsbestemt; fem sekunder for å skrive et navn på en merkelapp, ti sekunder for å finne papirene, osv. Og en kompanisjef sørger for kadens, som en nedtelling. Hvis du gjør en feil, vil du bli kjeftet på. Så enkelt er det: feil er lik roping. Alt er en del av prosessen for å bygge et disiplinert medlem av kystvakten.

Under behandling på Coast Guard Boot Camp

De neste to dagene går med til å fylle ut skjemaer og klippe militærhår. Du vil gjennomgå medisinske og tannlegeundersøkelser, få en hel haug med skudd og motta din første uniformsutgave. Hver gang du ikke aktivt gjør noe, vil du ha hodet begravet i rormannboken din. Den andre dagen vil du gjennomgå en urinprøve.

Du kan ikke bruke kontaktlinser under grunnleggende trening. Du kan bare bruke de sivile brillene dine til du mottar et par militære briller, som er det du vil bruke for de fleste av boot camp. Når du er ferdig med grunnleggende opplæring, kan du bruke sivile briller igjen, så lenge de er i samsvar med militære kles- og utseendeforskrifter.

På den fjerde dagen vil hele kompaniet ditt bli eskortert for å møte din kompanisjef og hans/hennes assistenter. Denne dagen starter din offisielle boot camp-trening.

Kystvaktens Boot Camp uke 1

Den første uken blir den tøffeste. Akkurat som de andre militære boot campene, vil du sannsynligvis oppdage at ingen gjør noe riktig i løpet av denne første treningsuken. I løpet av denne tiden kommer CC til å evaluere alle for å dele ut tilleggsoppgaver. Hver dag starter klokken 0530 (unntatt søndager når du får sove 15 minutter senere), og lysene slukkes er klokken 2200 (22:00).

I løpet av den første uken vil du bli introdusert for å bore og begynne (nesten) daglige fysiske øvelser. I tillegg vil du gjennomgå en klasse om Uniform Code of Military Justice, hvor du vil lære om straffbare lovbrudd.

I Kystvakten, hvis du faller bak på trening, kan du bli tilbakeført. Dette betyr å sende deg tilbake til et annet selskap flere dager (eller uker) etter din nåværende enhet. Dette er den primære trusselen som CC-er bruker for å holde troppene motiverte. Som de andre tjenestene kan du tjene ulemper når du gjør noe galt (kystvakten kaller dem ytelsesindikatorer eller ytelsesmålere).

Kystvaktens Boot Camp uke to og tre

Det seriøse klasseromsarbeidet starter i løpet av uke to. Du vil motta klasser om militære borgerrettigheter, stressmestring, Coast Guard boot camp kommandokjede, priser og rangeringer, og adressering til militært personell (offiserer kalles 'Sir' eller 'Ma'am', vervet blir adressert av deres rang og etternavn). Du vil også ta en overlevelsesflotttest.

I løpet av den tredje uken vil du få opplæring i Freedom of Information Act, beskyttelsesutstyr for dekk, seksuell trakassering, Montgomery GI Bill, kystvakt historie, kystvaktens oppdrag og tradisjoner, sjømannskap på dekk, fremskritt, linjer, knuter og marlinspike, en introduksjon til 9 mm håndvåpen .

I motsetning til de andre militærtjenestene, får du ikke sparken M-16 rifle i kystvaktens grunnopplæring, men du vil få sjansen til å skyte 9mm i løpet av uke fire av treningen.

Kystvaktens Boot Camp uke fire

I løpet av den fjerde uken vil opplæringskursene inkludere permisjon og frihet, rating- og ikke-ratingplikter, klassifisert materiale, uniformsenheter, fartøy og fly, ytelsesevalueringer og oppdragsprosessen. Du vil også besøke 9 mm håndvåpen og avfyre ​​M-9 håndvåpen.

På slutten av den fjerde uken skal du ta midtveiseksamener, som dekker alt du har lært til nå. Hvis du stryker på eksamen, har du lov til en ny test. Hvis du mislykkes i retesten, forvent å bli 'omfaset' for å lære det på nytt.

Også i løpet av den fjerde uken skal du ta PT-testen. Hvis du mislykkes på denne testen, må du stå opp hver dag én time før alle andre og delta på spesialopplæringen. Hvis du ikke kan fullføre kravene innen den syvende treningsuken, vil du bli tilbakeført.

For å oppgradere Coast Guard Boot Camp, må du oppfylle følgende fysiske standarder:

Begivenhet Mann Hunn
Push-ups (60 sek) 29 femten
Sit-ups (60 sek) 38 32
Løp (1,5 miles) 12:51 15:26
Sitt og nå 16.50' 19.29'
Fullfør en svømmetur
Trå vann i 5 minutter

Hopp av en 6 fots plattform og svøm 100 meter

Omtrent halvveis i den fjerde uken vil bedriften din endelig få bedriftsfargene sine. For å feire tar kompanisjefene hele kompaniet ned på stranden for noen timer med incentivtreningsøvelser.

På slutten av den fjerde uken fyller du ut et Assignment Data Card (ADC). Slik forteller du Kystvakten hvilket oppdrag du ønsker. Du ber om oppdraget ditt først etter geografisk plassering, deretter type enhet (f.eks. kutter, småbåtstasjon, patruljebåt, etc.)

Coast Guard Boot Camp uke fem og seks

I den femte uken vil du lære om vedlikehold og maling av dekk, overlevelsesutstyr, båtmannskap og oppdrift, kystvaktens vilkår, etisk oppførsel, personlige flyteutstyr, nødøvelser, nødutstyr, flagg og vimpler, og du vil ta en personlig økonomiklasse.

På slutten av den femte uken vil du finne ut hva din neste tjenestestasjon kommer til å bli.

Uken etter det får du opplæring i brannforebygging, brannslokkingsmetoder, brannslokkingsutstyr, ingeniørfag, vakthold, slangehåndteringsteknikker og karriereveiledning.

Kystvaktens Boot Camp uke syv

I løpet av denne uken vil du få opplæring i slingrende linjer, linjehåndtering og gjennomgå kystvaktens alkohol- og narkotikapolicy.

Den syvende uken er den store. Dette er uken med avsluttende eksamen og avsluttende PT-test for de som er under PT-trening. Du må bestå begge for å fullføre eksamen. Hvis du mislykkes i en av dem, får du en ny test. Hvis du mislykkes i retesten, kan du forvente å bli returnert til et tidligere selskap for å prøve igjen senere.

Hvis du består den avsluttende eksamenen og PT-testen og ikke har oppnådd ytelsesindikatorer, vil du på slutten av uke syv få et åtte timers pass for å gå fra basen.

Uteksaminering fra Coast Guard Boot Camp

Den siste uken er en lek. Du vil motta oppgaven din og gjøre papirarbeidet for å forberede deg til eksamen og avreise. Du vil motta noen klasser om førstehjelp og forberede deg til oppgaven din.

Til slutt, fredag ​​morgen, marsjerer du i konfirmasjonsparaden.

Under konfirmasjonsseremonien vil det deles ut priser. Kystvakten deler ut æresavgangsbåndet til de tre beste prosentene av hver avgangsbedrift. Individuelle priser gis også for de høyeste prestasjoner innen akademisk, sjømannskap, lederskap, håndbok for våpenkunnskap, pistolekspertild, fysisk form og for den beste skipskameraten.

Kystvakten er forskjellig fra de andre militærtjenestene, ved at all utbehandlingen (oppdraget) gjøres før eksamen, så rekrutter står fritt til å forlate Cape May umiddelbart etter konfirmasjonsseremonien.