Følgebrev

Følgebrev for spesialundervisning: Eksempel og skrivetips

Kvinnelig lærer og ung skolegutt i klasserommet

•••

Jamie Grill/Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Hvis du søker om en spesialpedagogisk jobb , må du mest sannsynlig inkludere et følgebrev i søknaden din.

Ikke se på å skrive dette følgebrevet som et ork. Vurder det i stedet som en mulighet til å argumentere for hvorfor du er en god kandidat for den aktuelle rollen og imponere ansettelsessjefen. Du vil vise din kunnskap og erfaring, samt vise frem dine ferdigheter.

Skriv et tilpasset følgebrev

Nøkkelen til å skrive en flott følgebrev er å tilpasse den. Brevet ditt skal skrives spesifikt til noen, hvis du kan finne en kontaktperson, og skal være en introduksjon av deg selv som spesialpedagog på skolen der du ønsker å jobbe.

Klar til å komme i gang? Se gjennom disse tipsene for hva du skal inkludere, et eksempel på følgebrev for spesialpedagogikk, samt råd om hvordan du skriver et intervjuvinnende følgebrev.

Hva du skal inkludere i følgebrevet ditt

  • Bruk første avsnitt å nevne skolekretsen, den spesifikke stillingen du søker på, og fremheve en eller to grunner til at du ville være den ideelle kandidaten. Det er vanlig i denne delen å nevne hvor du så stillingsannonsen. Hvis noen henviste deg , sørg for å nevne personen ved navn i første ledd.
  • Andre ledd er der du kan nevne hvor du gikk på skolen, din tidligere erfaring og ferdigheter som gjør at du skiller deg ut fra de andre lærerne som søker jobben. Gi eksempler når det er mulig.
  • Innenfor tredje ledd , kan du snakke litt om karakteren din. Gi uttrykk for hva slags teammedlem du vil være med det andre fakultetet, hvordan du jobber med studenter som individer, og hvordan du planlegger å kommunisere med studentens familier. Det kan være lurt å snakke om din tålmodighet med studenter, din profesjonalitet med jevnaldrende og familier og lignende egenskaper i dette avsnittet.
  • Lukk brevet ditt med en positiv, positiv tone . Gi uttrykk for at du er villig til å snakke med dem enten over telefon eller i et ansikt-til-ansikt-intervju. Husk å takke dem for at de tok seg tid til å gjennomgå CV-en din og vurderte deg for stillingen.

Gjennom hele brevet vil du være sikker på at du snakker til den spesifikke rollen, og demonstrerer kunnskapen din om hva rollen krever, samt all innsikt du har i den spesifikke skolen. EN målrettet følgebrev vil alltid overgå en generisk.

Følgebrevet ditt bør ikke duplisere CV-en din. Bruk heller følgebrevet ditt for å fremheve dine viktigste og mest relevante kvalifikasjoner og ferdigheter.

Ikke sikker på hva du skal fremheve? Gå nøye gjennom stillingsbeskrivelsen. På den måten vil du vite nøyaktig hvilke kvaliteter skolen ser etter, og vil kunne fremheve dem i brevet ditt.

Følgebrev for spesialpedagog

Her er et eksempel på et følgebrev for en spesialpedagog. Last ned malen for følgebrev for spesialpedagogikk (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av følgebrev for spesialundervisning

@ Balansen 2020

Last ned Word-malen

Følgebrev for spesialpedagogikk (tekstversjon)

Isabel-søker
Hovedgaten 123
Anytown, CA 12345
555-555-5555
isabel.applicant@email.com

26. oktober 2020

Karen Lee
Direktør, Human Resources
Acme ungdomsskole
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kjære fru Lee,

Jeg vil uttrykke min sterke interesse for jobben din for spesialpedagogikk. Min tidligere kollega og din nåværende mediespesialist, Melissa Jones, varslet meg om åpningen, og trodde at jeg er en ideell kandidat for stillingen. Min omfattende erfaring innen spesialundervisning og læreplanutvikling ville gjort meg til en sterk spesialpedagog på Acme Middle School.

Jeg har jobbet med spesialpedagogikk i over ti år. Jeg har undervist ulike grupper av elever med ADD/ADHD, autisme, Aspergers syndrom, lærevansker, talevansker og ikke-kompatibel atferd. Mine ferdigheter innen differensiert undervisning, hjelpeteknologi og multisensorisk leksjonsplanlegging gjør at jeg kan møte behovene til hver elev.

Mine mange års erfaring har lært meg verdien av tålmodighet og oppmuntring i spesialundervisningsklassen. Jeg jobber tett med hver student, og gir den individuelle støtten og rosen de trenger. Jeg sørger også for å holde kontakten med familiemedlemmer og alle involverte spesialister, for å oppmuntre til suksess for hver elev, både i og utenfor klasserommet. Jeg har virkelig satt pris på og lært av hvert barn og hver familie jeg har jobbet med; Jeg kan ikke tenke meg å ha noen annen jobb.

Jeg ønsker velkommen muligheten til å snakke med deg for å diskutere hvordan min omfattende erfaring og ferdigheter vil bidra til Acme Middle School. Jeg har lagt ved min CV og de forespurte referansene; Jeg ringer deg neste uke for å avtale en tid for å snakke sammen. Takk for din omtanke; Jeg ser frem til å snakke med deg snart.

Vennlig hilsen,

Signatur (papirbrev)

Isabel-søker

Utvide

Hvordan adressere brevet ditt

Trinn én, prøv å finne ut hvem som skal gjennomføre intervjuet eller lede intervjuteamet. Du kan kanskje finne navnet deres i kontaktinformasjonen i stillingsannonsen, eller kanskje du må ringe skolen. Noen ganger vil et besøk på skolens nettside bidra til å avsløre kontaktinformasjonen.

Å adressere en person ved navn i brevets hilsen og ikke bruke et generisk begrep som To Whom It May Concern vil vise at det ble skrevet spesielt for dem.

Hvis du ikke finner en kontaktperson, finnes det andre alternativer for å adressere følgebrevet ditt .

Sende et følgebrev på e-post

Hvis du sender din følgebrev via e-post , skriv navnet ditt og stillingstittelen i emnelinjen i e-postmeldingen:

Emne: Spesialpedagogisk stilling - Ditt navn

Inkluder kontaktinformasjonen din i e-postsignaturen din, og ikke oppgi kontaktinformasjonen til arbeidsgiveren. Start e-postmeldingen med hilsen .