Menneskelige Ressurser

Speed ​​Meeting Icebreaker

Møt flere mennesker raskere med en Corporate Speed ​​Dating Icebreaker

Fire personer møter hverandre i et møterom under et isbryterspill.

•••

Corey Jenkins / Image Source / Getty Images

Har du noen gang hørt om speed dating? Det er en mulighet for folk å raskt møte et stort antall mennesker som potensielt kan date. Deltakere er sammenkoblet med hver person som deltar på økten i to minutter. På slutten av de to minuttene flytter personene til sin neste partner. Du kan også bruke dette konseptet som en effektiv isbryter for fartsmøter.

Målet? Deltakere møter et stort antall mennesker i løpet av kort tid. Målet, selvfølgelig, i speed dating, er å finne en eller flere personer som du ønsker å tilbringe mer tid med på en faktisk date. Deltakerne utveksler navn og kontaktinformasjon i løpet av de to minuttene slik at de kan få kontakt med personene som appellerte til dem etter speed dating-økten.

Det er en effektiv måte for folk som er interessert i å finne en spesiell person å møte et stort antall mennesker raskt i trygge omgivelser. Antagelig andre deltakere deler lignende mål og forventninger når de bestemmer seg for å delta i speed dating-aktiviteter.

Speed ​​Meeting Ice Breaker

Denne fartsmøte-isbryteren gir en lignende opplevelse for deltakere på et treningsmøte eller et teambuilding økt . Du vil kanskje til og med tenke på aktiviteten som bedriftsspeed dating, en sjanse for deltakere til å møte hverandre raskt, og kanskje finne potensielle nære kolleger.

Leter du etter en isbryter som raskt lar deltakerne på treningsøkten møte andre deltakere? Trenger du en isbryter som vil varme opp gruppen med action og bevegelse? Du har funnet den rette isbryteren. Denne hastighetsmøte-isbryteren vil oppnå begge disse målene.

I tillegg lar hastighetsmøte-isbryteren deltakerne dine lykkes. Selv din sjenerte eller mest ukomfortable deltaker kan klare å snakke med en annen person i to minutter. Om ikke annet kan de utveksle kontaktinformasjon og fortelle partneren sin hva de driver med og hva de liker.

Isbryteren er heller ikke skremmende fordi deltakerne – og de bekymrer seg for dette og spør om de må ta på en annen deltaker – ikke blir skremt av et raskt håndtrykk når de møter sin neste speeddating-kamerat.

Trinn for å bruke Speed ​​Meeting Icebreaker med fremmede

Når deltakerne ikke kjenner hverandre, be dem om å nummerere én og to; halvparten av deltakerne dine blir enere og den andre halvparten blir toere.

Be alle personene som er de om å presentere seg for personen som sitter rett over bordet som er nummerert en to. De har deretter to minutter på seg til å lære om teambyggingspartneren deres. I et konferanserom på hotell har du kanskje hatt muligheten til å sette opp et par stoler vekk fra treningsbordene. Det gir folk som er i fartsmøte litt privatliv.

Å sitte ved bord over hele rommet (eller bare i to stoler) er å foretrekke, slik at susingen fra samtalene ikke forstyrrer deltakernes evne til å høre. Noen ganger vil imidlertid romoppsettet ditt ikke tillate dette. I så fall ber du deltakere nummer én om å introdusere seg selv for et to-sittende kattehjørne fra dem, og så videre til alle en og to har hatt en sjanse til å møtes.

Hvis du har luksusen med stoler spredt rundt i rommet, bør du be personene som var nummer én om å sitte ved bordet eller i en stol. Nummer to flytter deretter til neste partner hvert annet minutt.

Du vil gjerne bruke en tidtaker og en bjelle, summer eller en slags lyd for å varsle deltakerne når de to minuttene er ute, slik at de ikke trenger å holde på med å delta i introduksjoner.

Deltakerne bør bevege seg fra person til person til de har møtt halvparten av personene i rommet. Hvis du vil at de skal møte alle, bytt plassering av dine enere og toere for neste runde med to-minutters introduksjoner.

Emner for Speed ​​Meeting Icebreakers

Du vil kanskje foreslå emner som passer i de to minuttene de får tilbringe med hver person. Disse temaene fungerer godt for fartsmøter. Deltakerne kan fortelle partneren sin:

  • Navnet deres
  • Kontaktinformasjonen deres
  • Hva de driver med
  • Hvorfor de deltok på treningsøkten

Hold de foreslåtte emnene dine enkle, da to minutter ikke er mye tid for begge å svare. Skriv de foreslåtte emnene på et notatkort eller tavle, eller projiser dem på en vegg. Du vil ikke at deltakerne skal bruke sine to minutter på å prøve å huske det du foreslo de diskuterte eller prøve å se på en bærbar datamaskin eller smarttelefonskjerm for å huske.

Icebreaker-endringer for deltakere som kjenner hverandre

Denne isbryteren for hurtigmøter kan fungere godt for grupper av kolleger, venner eller klubbmedlemmer. Hovedvariasjonen er i innholdet i spørsmålene du foreslår svarer de. For folk som kjenner hverandre fungerer denne typen spørsmål.

  • Del én ting om deg selv som du tror at kollegaen din ikke vet.
  • Fortell partneren din favoritt-TV-serien din og hvorfor.
  • Del dine fem favorittmat. (Dette er baconets æra; ikke be om en forklaring.)
  • Del favorittreisemålet ditt.

Merk at dette er eksempler, og du kan jobbe kreativt for å komme opp med dine egne varianter av disse spørsmålene. Det eneste spørsmålet å unngå å stille er hva de håper å oppnå ved å delta på økten. Når deltakerne kjenner hverandre, blir disse svarene best hørt av alle deltakerne inkludert tilrettelegger .

Speed ​​Meeting icebreaker er en rask og enkel isbryter som ikke krever noen forberedelse fra din side, men som får folk til å engasjere seg i hverandre og bevege seg rundt i rommet. Fartmøte-isbryteren genererer vanligvis mye latter og moro. Det er fysisk i den forstand at folk fortsetter å bevege seg og selve bevegelsen er også en kilde til latter. Hvorfor ikke prøve isbryteren for bedriftshastighetsmøte med en gruppe du tilrettelegger?