Kriminologi Karrierer

The Straight Scoop på lovhåndhevelseskarrierer

Få fakta om de vanligste misoppfatningene innen rettshåndhevelse

Sett bakfra av politifolk som står i byen

••• Daniel Limpi/EyeEm/Getty ImagesInnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Popkultur, underholdning og nyhetsmedier er fulle av historier og bilder av politifolk på jobb. Hver har sin egen agenda, vinkling og skjevheter når de prøver å vise hvordan jobben til en politimann er. Noen vanlige misforståelser om politiarbeid er langt fra sannheten, men andre er rimelig nærme fakta.

Koblingen mellom rettshåndhevelse og skilsmisse

Det er en utbredt oppfatning at karrierer innen rettshåndhevelse føre til skilsmisse . Faktisk setter rekrutterere og bakgrunnsetterforskere seg til og med ned med ektefellene til potensielle rekrutter for å fortelle dem om den høyere enn gjennomsnittet skilsmisse.

Men dataene slår ikke ut. Forskere i flere studier har funnet ut at ikke bare politikarrierer ikke føre til et høyere potensial for skilsmisse, men at offiserer faktisk har en Nedre enn gjennomsnittet skilsmisserate sammenlignet med andre yrker.

Lovhåndhevelseskarrierer og fare

De U.S. Bureau of Labor Statistics publiserer en liste over de farligste jobbene hvert år, inkludert døds- og skaderater per innbygger. Politikarrierer gjør snittet hvert år, men de finnes oftest i midten eller nederst på listen, ikke på toppen som de farligste.

Uunngåelig vil en eller annen uforferdet journalist ta opp dette og konkludere med at offentlig støtte til politiet er basert på myten om at yrket er farlig . Er dette virkelig en riktig konklusjon? Er politiet verdig den offentlige støtten og sympatien de oppnår nå?

Faktisk ja. Det er ingen krangel med statistikk, men selv om andre jobber kan ha en høyere risiko per innbygger, involverer bare én jobb i USA at andre aktivt prøver å skade eller drepe deg, og det er rettshåndhevelse.

Koblingen mellom politiarbeid og dårlig helse

Det har lenge vært påstått av politiforbund og politifolk at politiarbeid kan være det farlig for helsen din . Det har ikke vært noen harde data om emnet på den ene eller andre måten ... før nå.

Nye studier bekrefter at ja, lovhåndhevelseskarrierer er dårlige for helsen din - det vil selvfølgelig si med mindre du tar skritt for å redusere trusselen.

Politiets stereotyper

Hva er det aller første politiets stereotypi som du tenker på når du hører ordet politimann? Kanskje en smultring? Men er det sant at politiet finner smultringer uimotståelige? Nei. Det de virkelig elsker er kaffe, og begge kan ofte finnes på de samme lett tilgjengelige stedene.

Hvorfor er så mange offiserer avbildet som irske i filmer og på TV? Fordi så mange politifolk var av irsk avstamning da yrket startet på midten av 1800-tallet.

Politiet har heller ikke kvoter - i hvert fall ikke i alle stater. Faktisk er kvoter mot loven i mange stater.

Vet hva du går inn på

En dag i livet til en politimann er tøff og full av utfordringer. Det er ikke en lett jobb, og det er ikke en perfekt jobb. Men for alle de negative stereotypiene, er det mange gode grunner til å bli politibetjent, fra forskjellene du vil gjøre i folks personlige liv til din innvirkning på samfunnet som helhet.

Hvis du er interessert i en karriere innen rettshåndhevelse, sørg for at du ikke faller i fellen med antagelser som er basert på populærkultur og urbane legender. Lær sannheten, ta en informert avgjørelse, og du vil finne den perfekte kriminologikarrieren.