Amerikanske Militære Karrierer

Suksess i Army Basic Combat Training (BCT)

Gjør sivile til soldater

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Teksten lyder:

Bilde av Elise Degarmo The Balance 2019

Army Basic Combat Training (BCT) er grunnleggende trening eller boot camp for sivile som ønsker å bli med i militæret. Army BCT gjør sivile til soldater og lærer dem marsjering, skyting, overlevelsesferdigheter og forbereder dem på livet i hæren.

Hæren har flere treningsbaseplasser inkludert Fort Jackson i Columbia, South Carolina; Fort Knox i Louisville, Kentucky; Fort Leonard Wood i Waynesville, Missouri; og Fort Sill i Lawton, Oklahoma. Hvor du deltar er først og fremst avhengig av plasseringen av din oppfølging, Advanced Individual Training (Jobbtrening). Faktisk, hvis du verver deg til en av de Combat Arms MOS-er , kan du godt få grunnleggende opplæring og avansert individuell trening på ett sted: Fort Benning for infanteri; Fort Knox for rustning; Fort Leonard Wood for Kampingeniører , Militærpoliti og Kjemisk.

Ting du kan gjøre før BCT

2:02

Se nå: 7 tips for å overleve militær oppstartsleir

En betydelig del av dine ni uker på Army BCT vil bli tatt opp med marsjering, øvelser, seremonier og å stå i formasjon. Armene dine vil takke deg hvis du tar deg tid før du ankommer boot camp for å studere og øve på det grunnleggende om drillen. Det er også en god idé å starte i forkant av spillet ved å huske hæroffiser og vervet rekker . Du vil også lære hærens generalordre utenat.

Det er syv Army Core Values ​​som kontinuerlig vil bli hamret inn i deg under din ni ukers trening. Du vil leve, spise og sove om hærens kjerneverdier til du tror de er en del av grunnloven. Å huske disse syv kjerneverdiene på forhånd kan gi deg litt ekstra pustetid mens andre prøver å forplikte dem til minnet.

Hver nyrekrutt får utstedt en kopi av TRADOC Pamphlet 600-4. Du kan gi deg selv et forsprang med å lære noen av tingene du trenger å vite for å oppgradere boot camp ved å studere denne brosjyren på forhånd.

Fysisk forberedelse

Ikke glem å trene og forberede deg fysisk på påkjenningene med løping, pushups, bærende øvelser og rucking med 40-50 lbs i en ryggsekk i mange mil. Du må bestå en grunnleggende kondisjonstest av pushups, situps og et løp på 2 mil samt en mer avansert Hærens kampberedskapstest som involverer noen nye øvelser som markløft, et 250m (drag, carry, sprint) skyttelløp, hengende kne-ups, et kraftkast med medisinball over hodet, T-pushups og ytterligere 2 mils løp.

Mottaksbataljon

Den gode nyheten er at under behandlingen vil ikke drillsersjantene kjefte på deg (så mye) bortsett fra de som er tildelt tester deg med Innledende PT-test. Vurder i motivasjon. Hvis du stryker på denne testen, vil du få bruke litt tid på avhjelpende trening der splitter nye drillinstruktører får øve på deg en stund.

Mens du er i mottaksbataljonen, vil du få skuddene dine, behandle papirene dine, få utstedt uniformene dine og den aller favoritten – hårklippet. Mellom gangene vil du gå til chow (tre ganger per dag), og du vil vente. Du vil vite at gruppen din nærmer seg å komme seg ut av skjærsilden når drillsersjantene begynner å legge merke til deg.

De første ukene etter mottak

Fra uke én til uke tre. Det første du vil legge merke til med den nye drillsersjanten din er at han eller hun ser ut til å være en annen art enn de som henger rundt mottaksbataljonen. Han/hun vil se ut til å være mye større, mye slemmere og veldig mye høyere. Army Drill Sergeants elsker push-ups. 'Drop and Give me Twenty' er en favorittfrase (ropt, selvfølgelig). På denne første dagen vil stort sett alle bli «droppet». Du vil bli droppet individuelt, i par og som en hel tropp.Vurder det på tide å trene og lindre litt stress.

Uke én er best preget av et begrep kjent som FULLSTENDIG KONTROLL . Total kontroll er der soldatene bare gjør det de blir bedt om å gjøre av drillsersjantene deres. De første ukene med Grunnopplæring er definitivt IKKE tiden for å finne en bedre måte å gjøre ting på. Soldater ankommer den grunnleggende treningsenheten fra mottaksbataljonen og blir umiddelbart nedsenket i et miljø der hver bevegelse de gjør blir gransket av drillsersjanten.

I løpet av den første uken starter du fysisk trening og vanligvis det første om morgenen. Den typiske dagen gjennom Grunnopplæringen går fra kl. 0430 (du må stå opp veldig tidlig for å kunne 'gjøre mer før kl. 9 enn de fleste gjør hele dagen'), med lysene slukket kl. 21.00 (21:00).

I løpet av den første uken eller så, ingen vil kunne gjøre hva som helst Ikke sant. Men ved slutten av den første uken vil du være i stand til å gjøre det du får beskjed om, når du får beskjed og nøyaktig hvordan du får beskjed om å gjøre det. Ordet 'hvorfor?' vil bli fjernet kirurgisk fra vokabularet ditt før den første uken er over.

Stående vakttjeneste

Hæren bruker 'brannvakter'. Det utgjør det samme: to timers skift med å gå rundt i brakkene, holde vakt i tilfelle noen prøver å stjele den, eller enda verre, sette den i brann.

Total kontroll fortsetter den andre uken, sammen med kurs om hærens kjerneverdier (inkludert klasser om seksuell trakassering og raseforhold), og andre militærrelaterte emner (som det grunnleggende om bajonettkamp og førstehjelpstrening). I løpet av den andre uken kan du også øve på hacking, hosting og gråt i 'Gasskammeret'. Dette skjer vanligvis på ettermiddagen, kort tid etter lunsj. Uansett hvor sulten du er den dagen, spis en veldig lett lunsj. Mens du er i kammeret, tar du av deg masken to ganger (en gang løfter du bare masken for å oppgi navn, rangering og personnummer).Hvis du kan slippe unna med å holde øynene lukket og ikke puste denne ekle tingen, gå for det. Det er imidlertid langt mer sannsynlig at drillsersjanten sørger for at du åpner øynene og trekker minst en liten pust før du slippes ut av kammeret.

Også i løpet av den andre uken vil du bli introdusert for riflen din. Det er en rifle. Mer spesifikt er det en 'M4 Rifle.' Du får ikke skyte den i løpet av den andre uken. Akkurat nå får du lære å holde den, peke den, ta den fra hverandre, rengjøre den og gjentatte ganger sette den sammen igjen, ta den fra hverandre igjen.

I løpet av den siste uken av fase I vil drillsersjantene (veldig sakte) begynne å flytte vekten av trening bort fra individet til 'team'. Du vil bli tildelt en 'Battle Buddy'. Battle Buddy er som din siamesiske tvilling. Dere vil gå overalt og gjøre alt sammen. Selvfølgelig, som med alle uker, fysisk trening og bore fortsette i løpet av uke tre, samt mer trening/øving på å ta rifla fra hverandre, og sette den sammen.

Våpen og kamptreningstid

I løpet av ukene 4-6 vil du bruke mesteparten av tiden din på ulike baner. Du vil starte med grunnleggende M4-skyting (bare prøv å treffe målene), og gå videre til lengre mål, popup-mål, granater, granatkastere og mer. Du vil bli overrasket over hvor mange forskjellige rekkevidder en hærpost har.

I løpet av 5. uke vil du få øvelse i å bruke bajonetter og en innføring i panservåpen og andre tunge våpen. Du vil også få øvelse i å forhandle hinderløypa. Du vil også få løpe hinderløypa med din nye venn (The M4 Rifle). Du og din Battle Buddy forventes også å jobbe som et 'team'.

En gang i løpet av den 6. uken vil du legge merke til at drillsersjantene ikke roper så mye som de pleide. Faktisk virker de til tider nesten menneskelige. Du vil fortsette daglig PT, samt trene på grunnleggende drill og seremonier. Nå skal du være i stand til å skyte rett og navigere i grunnleggende kamphindringer.

Går inn i feltet

Uke 7-9, mens det er utfordrende, er dette det morsomste du vil ha under Army Basic Combat Training. I løpet av den første uken av fase III vil du ta den siste PT-testen. Den endelige PT-testen består av Standard Army årlige PT-eksamen . Du må score minst 150 poeng for å bestå grunnleggende opplæring.

Du vil lære hvordan du setter opp telt, går på nattpatruljer og utfører nattoperasjoner. Du vil også lære å sette pris på Army Chow Halls, siden alle måltidene dine i felten vil bestå av MRE-er.

Uke 8 av Basic vil kulminere med felttreningsøvelsen (FTX) med en spesiell taktisk feltøvelse. Rekrutter går så gjennom Victory Forge , en siste tre-dagers feltreise før eksamen. Denne øvelsen binder alt du har lært i basic sammen. Drillsersjantene vil gi råd (og holde deg fra å bli skadet), men taktiske avgjørelser vil bli tatt av troppslederne og troppslederne. Selv om de er forskjellige i scenarier, inkluderer alle Army Basic Combat Training-programmer denne siste begivenheten.På slutten av feltbegivenheten vil du gå tilbake til en kort, uformell seremoni som markerer overgangen din fra sivil til soldat.

Finaleuken brukes til å forberede konfirmasjonsseremonien. Grunnopplæring i Hæren er laget for å legge et grunnlag for disiplin og grunnleggende kamp. Din virkelige trening vil imidlertid begynne etter grunnleggende når du går over til Advanced Individual Training (AIT).