Karrierer

Grunnopplæring for overlevende flyvåpen

USA, Texas, San Antonio, skilt ved inngangen til flyplassen

••• Paul Franklin / Getty Images

Mer sannsynlig enn ikke, vil du ta deg til Lackland og Air Force Basic Military Training (AFBMT) ved å fly kommersielt til San Antonio. Du kan fly alene, eller du kan være en del av en gruppe som reiser sammen fra din lokale Behandlingsstasjon for militær inngang (MEPS).

Når du ankommer San Antonio flyplass, bør du hente vesken din, og deretter ta deg til 'A'-terminalen og rapportere til Air Force-mottaksstasjonen. For første gang vil du møte noen T.I.er som vil ta en kopi av bestillingene dine og henvise deg til et venteområde. Du vil legge merke til at disse T.I.-ene er ganske hyggelige folk, og du vil tenke for deg selv, 'Wow! Dette er ikke så ille. Bare vent...du er ikke på bussen ennå. Å innføre disiplin er ikke en sak for offentlig visning, så det virkelige showet starter ikke før du er borte fra den offentlige flyplassen.Avhengig av når du ankommer, kan det hende du må vente lenge på at bussen skal gå. Utnytt tiden, og slapp av. Det vil være din siste gode 'avslapningstid' på en stund. Nyt muligheten til å chatte med de andre som venter. Det er en god sjanse for at de som ankommer samtidig vil ende opp med å bli flykameratene dine.

Ganske snart vil T.I.s stille deg opp (dette vil være din første formasjon!) og marsjere deg ut til bussen. Turen til Lackland AFB tar omtrent en time. Du vil fortsatt ha det ganske bra. Hvis det er T.I.er på bussen og de ikke virker fullt så 'snille' som de du møtte på flyplassen, vil det sannsynligvis ikke være noen betydelig roping (ennå).

Bussen vil levere deg direkte til velkomstsenteret, hvor du vil levere inn journalene dine og gjøre en liten foreløpig behandling. Etter det tar bussen deg rett til ' sovesal .' Ikke bekymre deg hvis du ved et uhell glemmer det og kaller det en 'brakke'. Din T.I. vil gjerne minne deg på at Luftforsvaret ikke har noen 'brakker'. Mer enn gjerne minne deg på det, faktisk.