Amerikanske Militære Karrierer

Grunnopplæring for overlevende flyvåpen

Grunnleggende kadettopplæring

••• Natalie Shellhouse/FlickrLuftforsvaret har endret måten de utvikler unge menn og kvinner til luftforsvarsmedlemmer, og vektlegger krigsbekjempelse og fjerndistribusjonsferdigheter mye mer enn de har gjort tidligere. Standardene for fysisk form er hardere enn tidligere tiår. Større vekt på våpentrening og klasseromstrening er fokusert på kamprelaterte ferdigheter som førstehjelp 'kompis omsorg' og kjemiske/biologiske våpenforsvar. En reell og aktiv trussel under utplasseringer bestemmer endringene fra bare militær overgang til å trene et militær i krig.

Historiske endringer i dagens AFBMT

I november 2008 endret flyvåpenet lengden på AFBMT. Treningen ble utvidet fra 6½ uke til 8½ uke. I 2015 gjorde luftforsvaret igjen endringer i AFBMT-planen. Rekrutter vil marsjere i konfirmasjonsparaden ved 7½ uke - en uke tidligere enn traineer tradisjonelt har gjort. Men i stedet for å gå til teknisk trening etterpå, vil de returnere til AFBMT for sluttsteinsuken (overgangsuken), da de vil dekke i detalj emner som etisk beslutningstaking, vingmanship, motstandskraft, respekt og forebygging og respons på seksuelle overgrep.

Forbereder for AFBMT

Luftforsvaret har bare ett sted for vervet grunnleggende trening: 737th Training Group, ved Lackland Air Force Base, i San Antonio, Texas. Det spiller ingen rolle om du blir med i det aktive luftvåpenet, luftforsvarets reserver eller Air National Guard. Alle nye Air Force-rekrutter går gjennom den samme grunnleggende opplæringen på Lackland. Hvert år går over 35 000 nye rekrutter gjennom AFBMT. Den nye AFBMT er ikke bare designet for å lære det grunnleggende om militærlivet, men legger også stor vekt på Air Force Expeditionary Force (AEF) utplasseringssyklus, som består av faser før utplassering, utplassering og etter utplassering.

Gjør deg klar til å gå

aif force grunnleggende trening infografikk

Balansen

Det er mange ting du kan gjøre for å forberede deg på kommende utfordringer både mentale og fysiske. For eksempel å lære militærtid, kommandokjede og mer avanserte studier. Å trene 5-6 dager i uken med løping, backpacking og trening bør gjøres minst 4-6 måneder før for å være fullt forberedt på de fysiske utfordringene. Å gå på trening i form vil forhindre at du mislykkes i hendelser eller sannsynligvis skade deg selv på grunn av at du ikke er vant til lange dager med arbeid og fysisk anstrengelse. Komme i form er viktig, men også å vite hva du skal Fortell familien din om treningen din og hva du skal Pakke når du reiser til uke null.

Åtte og en halv uke med trening

Uke null – Behandlingsuke – Denne uken handler om det grunnleggende. Du vil få en hårklipp, få utstedt klærne dine og lære hvordan livet ditt vil bli de neste 8 ukene. I utgangspunktet er denne uken en administrativ uke.

Uke én – Du begynner å trene denne uken med tidlig oppvåkning, treningsøkter og lange dager. Du vil fortsette noen av de militære behandlingsspørsmålene og testene (medisinsk/dental). Forvent å være sliten etter lange dager med militær trening.

Uke to – Du vil fortsette vanlige treningsøkter og mange timer med øvelse (marsjering med våpen) ettersom de blir tøffere enn tidligere uker og deltar på et betydelig antall klasser om mange emner. Fra karriererådgivning til våpenhåndtering og vedlikehold til Air Force History, vil du motta en hel dag med trening hver dag.
Uke tre - Du mottar din service kjole uniform komplett med en allværsfrakk, en lett jakke, slips, flyhette, belte og spenne, og lavkvartsko. Vær forberedt på å raskt kle deg inn og ut av alle uniformer.

Uke fire - Taktisk trening fortsetter og utvikles ettersom du vil begynne å lære defensive kampteknikker som dekning og fortielse, samt livreddende ferdigheter (avansert førstehjelp). Å lære å forhindre blødninger og holde luftveiene åpne er et par av ferdighetene du vil lære som kan redde liv.

Uke fem - BEAST Week. Denne uken er en utfordring både mentalt og fysisk å tåle lange timer med fysisk trening, kamphandlinger og taktiske ferdighetsprøver. Noen vil huske dette som den morsomste treningsuken. Å være fysisk forberedt gjør at du kan nyte denne uken med å bruke ferdigheter du har lært den første måneden med trening.

Uke seks - Testing Week: Du vil bli testet ofte under trening, men dette er uken hvor PT-testen, akademiske tester og generell militær peiling kommer på tale og en objektiv karakter vil bli gitt til rekrutter. Denne uken vil bestemme klasserangeringen din og utmerkelser som gis på slutten av treningen.

Uke syv - Avgangsuke. Velkommen til Luftforsvaret.

Uke åtte - Airmen's Week: Dette er det siste trinnet før de nye Airmen går videre til sin tildelte tekniske trening.

Tren 5-6 dager i uken, men jobber også resten av dagen med å gjøre ting. Enten du har en fulltidsjobb eller holder deg i bevegelse hele dagen noen måneder før, vil denne aktiviteten hjelpe deg med å håndtere lange dager med fysisk aktivitet, klasseroms- og arbeidsaktivitet.