Karrierer

Grunnopplæring for overlevende flyvåpen

Advanced Study - Time Management

AFBMT

•••

.tusenÅ unnlate å forberede seg både fysisk og akademisk på grunnleggende militærtrening er bare uforsiktig og viser en mangel på forståelse for hva du er i ferd med å tåle som en mulig karriere for det som kan bli en betydelig del av livet ditt. Det viser også mangel på initiativ, en egenskap du vil lære du trenger i militæret. Begynn å øve nå. Som det sies, 'Å unnlate å forberede seg er å forberede seg på å mislykkes.'

Du trenger ikke å studere noe på forhånd for å oppgradere fra Air Force Basic Military Training (AFBMT). Luftforsvaret vet allerede at du er i stand til å lære, fordi du i det minste er utdannet videregående, du besto Armed Forces Vocational Aptitude Battery (ASVAB) , og du imponerte rekruttereren din nok til å komme inn i Luftforsvaret.

Du vil imidlertid raskt finne ut under AFBMT at det aldri er nok tid til å få gjort alt du forventes å gjøre. Det er en universell regel for grunnleggende trening. Jo mer du studerer på forhånd, desto mindre tid trenger du å bruke 'i bøkene' på å studere under grunnleggende, og jo mer tid vil du ha til å gjøre de andre 20 dusin tingene som bare ha å bli ferdig, for å unngå at en stor, stygg skummel person gjør resten av dagen sur.

Her er noen ting du kan studere på forhånd for å gjøre livet ditt i AFBMT enklere:

Luftforsvarets rangeringer

Under basic overgår stort sett alle i verden deg. Luftforsvaret har to separate rangstrukturer - vervet og offiserer. Vervede folk har striper (jo flere striper, jo mer rangering), og offiserer har stenger, blader og stjerner. Offiserer overgår alltid vervede folk, uansett hvor mange striper som er på den vervedes skuldre. Før du oppgraderer fra grunnleggende opplæring, må du huske alle luftvåpenets rekker. Så hvorfor ikke kjenne dem før du ankommer? denne artikkelen forklarer luftforsvarets rangordning.Som et minimum bør du huske rangtegnene (striper eller stolper/blader/stjerner), og navnene deres.

Bore

Drill betyr å marsjere, eller noen ganger betyr det bare å stå på plass på en organisert og disiplinert måte. Du gjør det mye av drill i grunnopplæring. De første par ukene vil du bruke en time eller to hver eneste dag på å lære og øve på drill, og stort sett overalt hvor du går i basic, vil flyet ditt (rekruttene du bor med) marsjere til. Livet ditt i basic vil bli enklere hvis du lærer deg noen av grunnleggende bore før du i det hele tatt kommer dit. Som et minimum bør du lære hvordan Helse , og øv deg på å hilse foran et speil, til du har den nede.

Kommandokjeden

Alle militære organisasjoner har en kommandokjede. En kommandokjede er hvem som har ansvaret for hvem. I militæret, hvis du har et problem, bringer du det til det laveste passende nivået i kommandokjeden. Hvis han/hun ikke kan hjelpe, kan du adressere det til neste nivå i kjeden din, og så videre. Du må huske hele AFBMT Kommandokjede innen 8. dag av grunnleggende. Så hvorfor ikke studere det på forhånd?

Rapportering

I AFBMT, når du blir beordret til å snakke med en overordnet, må du først 'rapportere' og bruke 'rapporteringserklæringen.' denne artikkelen vil fortelle deg hva rapportering handler om, og hvordan du kan være en rapporteringsekspert før du i det hele tatt kommer til det grunnleggende.

Luftforsvarets sang

Hver militærgren har en sang som de anser som sin og deres alene, og de er stolte av sangen sin. I AFBMT vil du bli pålagt å synge Air Force Song hver morgen etter Våkn opp (heising av flagget), og stort sett hver gang din TI ønsker å høre deg synge det.

Luftforsvarets kjerneverdier

Alle tjenestene har kjerneverdier - standarder som medlemmene forventes å leve etter. I grunnleggende opplæring vil du bli pålagt å lære utenat Luftforsvarskorpsets verdier , og være pålagt å oppgi disse verdiene, når som helst T.I. beordrer deg til.

Militær tid

Hvis du ikke vet hvordan du forteller tiden på militær måte (dvs. 15:00 = 1500 timer), ville dette være et godt emne å studere på forhånd. denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå hvordan militæret forteller tiden.

Personnummer

Hvis du er som barna mine og ikke kan personnummeret ditt utenat, husk det utenat. Personnummeret ditt blir ditt 'identifikasjonsnummer' og du vil bruke det til nesten alt (personvernloven tillater det).

Vil du vite mer om Air Force Basic Training?