Brev Og E-Poster

Takk e-postmelding for et telefonintervju eksempler

Kvinne som bruker laptop på kjøkkenet

•••

andresr / E+ / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Når du har en telefonintervju , planlegger å sende en Takk skal du ha e-postmelding etter samtalen. Ikke bare er dette gode manerer, men det viser også personlig initiativ overfor din potensielle arbeidsgiver.

Det bekrefter også at du fortsatt er veldig interessert i stillingen, og bidrar til å holde navnet ditt øverst i tankene ettersom organisasjonen begrenser sin liste over kandidater til de rekruttererne er interessert i å møte i et ansikt-til-ansikt- eller videointervju.

For noen jobber kan et telefonintervju være det eneste intervjuet du har, så det er viktig å ta deg tid til å følge opp personen som ringte deg.

Samle informasjon under intervjuet

Som forberedelse til skriver denne e-posten , ta notater under telefonintervjuet.

Sørg for at du har skrevet ned navnet på personen som gjennomførte intervjuet (etter å ha spurt om riktig stavemåte hvis du ikke er sikker) og tittelen.

Om nødvendig, bekreft at du har riktig e-postadresse for dem.

Hvorfor sende en takkemelding?

Det er en god idé å notere ned spørsmål som ble stilt under samtalen din, og spesielt notere eventuelle problemer som dukket opp som du føler at du ikke dekket fullt ut.

E-posten din vil være en perfekt mulighet til å nevne alt du skulle ønske du hadde sagt under telefonsamtalen. Takkmeldingen din er også en annen måte å gjenta hvordan du er en sterk kandidat og en god match for jobben .

Hva du skal inkludere i e-postmeldingen din

Det er viktig å holde takkemeldingen kort og fokusert. De fleste skumleser e-post, så du ønsker å være kort og saklig. E-postmeldingen din skal inneholde:

  • Emne (Ditt navn - takk)
  • Hilsen
  • Første ledd (takk for intervjuet)
  • Andre ledd (hva du har å tilby arbeidsgiveren)
  • Tredje ledd (tilby deg å svare på spørsmål)
  • Avsluttende avsnitt (ser fram til å høre fra deg)
  • Signatur (inkluder din bredere kontaktinformasjon (telefon, Skype-ID, LinkedIn URL, etc.), så det er enkelt for dem å svare)

Tips for å skrive en e-post Takk

Som med ethvert takkebrev, gir denne meldingen deg en ekstra mulighet til å dele relevante kvalifikasjoner og erfaring. Dette brevet er også hvor du kan fremheve eventuelle ferdigheter du unnlot å nevne under telefonsamtalen, eller avklare et svar på et spørsmål du ikke svarte så godt på som du kanskje har.

Sørg for å uttrykke i brevet din takknemlighet for intervjuet og for deres vurdering. Og mens du skriver brevet, husk hovedmålet ditt: å gå videre til neste trinn i intervjuprosess . Ta med detaljer som støtter dette målet.

Avslutt med en uttalelse om din fortsatte entusiasme for jobben og ditt håp om at du vil ha mulighet for videre vurdering av stillingen eller et nytt intervju, hvis arbeidsgiver planlegger å fortsette prosessen.

Når du skal sende e-posten

Ideelt sett sender du notatet umiddelbart etter telefonsamtalen. Hvis det ikke er mulig, mål å sende notatet innen 24 timer.

Telefonintervju Takk E-postprøver

Følgende er eksempler på takke-e-postmeldinger som kan sendes etter telefonintervjuet. Bruk disse bokstavene til inspirasjon når du skriver e-posten din.

Eksempel takke-e-postmelding #1

Emnefeltet: Takk - Markedsassistentintervju

Kjære Mr./Ms. Etternavn:

Jeg setter pris på å ha muligheten til å snakke med deg i dag om stillingen som markedsassistent i ABCD-selskapet. Jobben ser ut til å passe perfekt til mine evner og interesser.

I tillegg til min entusiasme, vil jeg tilføre stillingen sterke kommunikasjonsevner, fleksibilitet og evnen til å oppmuntre andre til å samarbeide med avdelingen. Under samtalen vår la jeg merke til at et punkt du understreket var behovet for en markedsassistent som kan jobbe overtid og/eller i helgene under produktutrulling og i høyden av salgssesongen i ferien. Vær oppmerksom på at jeg mer enn gjerne går den ekstra milen og kan sikre at jeg vil være tilgjengelig for å jobbe ekstra timer ettersom dette er berettiget.

Jeg setter pris på tiden du tok til å intervjue meg, og ser frem til å få muligheten til å møte deg personlig.

Igjen, tusen takk for at du tok deg tid og omtanke. Jeg håper å høre fra deg snart.

Med vennlig hilsen,

Fornavn Etternavn
Epostadresse
Telefonnummer

Utvide

Eksempel takke-e-postmelding #2

Emnefeltet: Takk - Martha White Intervju for seniorutvikler

Kjære Mr. Martins,

Tusen takk for at du møtte meg i dag for å diskutere stillingen som seniorutvikler hos Tech Company. Jeg likte virkelig samtalen vår, og jeg tror at bakgrunnen min innen utvikling av apper gjør meg til en sterk match for denne stillingen.

Som jeg nevnte i samtalen vår, har jeg utviklet lignende apper for selskaper X og Z. Jeg er dyktig i flere programmeringsspråk og er komfortabel med å jobbe som en del av et team for å sende produkter i tide og så feilfrie som mulig. Mens jeg var hos Company X, vant en av appene jeg hjalp til med å utvikle en pris. Enda viktigere, appen oppnådde en topp 20-plassering i iTunes Store. Min dokumenterte merittliste med å utvikle vellykkede apper vil være en fordel for Tech Company, og jeg er veldig entusiastisk over denne muligheten.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har flere spørsmål til meg eller hvis jeg kan gi ytterligere informasjon for å hjelpe deg med beslutningsprosessen. Takk igjen for muligheten til å snakke i dag, og jeg håper å høre fra deg snart.

Vennlig hilsen,

Martha White
Epostadresse
Telefonnummer

Utvide

Viktige takeaways

Ta notater under intervjuet: Mens du intervjuer, noter ned alt viktig du vil nevne i takke-e-posten.

Sjekk detaljene: Før du klikker send, kontroller at du har stavet intervjuerens navn riktig og at du ikke har noen skrivefeil.

Ikke vent: Send en takkemelding kort tid etter intervjuet i stedet for å vente på oppfølging.