Karrierer

Ting du bør vurdere før du blir med i Marine Corps

Marine Corps Forberedelse

Kvinner deltar på Marine Boot Camp på Parris Island, South Carolina

••• Scott Olson / Getty ImagesLivskvaliteten i Marine Corps har fordeler og utfordringer. For det første er det tøft å være marinesoldat, og for juniorvervet kan det være utfordrende å bo på basen de første årene. Men hvis du ser på de fleste marinekorpsbaser rundt om i USA og i utlandet, vil du finne én ting til felles - veldig nær en strandby. Hvis det er noe som gjør det litt morsommere å bo i basekasernen, bør du vurdere det som en fordel. Tross alt kan du være midt i ingensteds som mange av basene i hæren og luftforsvaret.Alle tjenestegrenene har baser i vakre områder og noen i ikke så fine områder. Ofte vil jobben du velger avgjøre hvor du vil trene og bo i en betydelig del av karrieren din, så gjør research hvis du er bekymret for livskvaliteten i og rundt militærbaser.

Livet i brakkene

Mens alle de andre tjenestene jobber med programmer for å gi et privat rom til alle deres juniorvervede medlemmer, ba Marine Corps spesifikt forsvarsministeren om en dispensasjon fra denne politikken. Marine Corps plan krever at to junior marinesoldater (lønnet E-1 til E-3) skal dele rom og bad, for å 'støtte grunnsetningen om teambygging og enhetssammenheng.' E-4 og E-5 skal tildeles private rom. Dette er faktisk ikke så ille. Hvis du var et college-barn i denne alderen, og bodde i en sovesal, ville du sannsynligvis delt et rom som er bare større enn et skap med to romkamerater.

Ettersom marinesoldater avanserer i rangering, får de bedre boligalternativer å velge mellom, hvis de er tilgjengelige. Single Marines kan bo i brakkekomplekser som ligner en moderne høyskole sovesal. Disse rommene består vanligvis av enkeltrom eller delt rom og delt stue. Imidlertid kan eldre marinesoldater og gifte marinesoldater velge mellom en rekke leiligheter og eneboliger eller leve av basen med en bostøtte som betaler husleien eller boliglånet.

Marinebaser kan være som å bo i en liten by, og noen større baser føles som en by. Noen av disse er også på stranden. Alt du trenger er på disse basene, og maten tilberedes for deg i kafeteriaformat. Selv om maten kanskje ikke er mors matlaging, hvis du ikke er en god kokk, er det bedre enn ingenting, og du får nok å spise når det trengs. Det er postkontorer, restauranter, kjøpesentre, medisinske og tannlegeklinikker, kinoer, vannsport (hvis nær stranden) og andre virksomheter.

På de fleste baser kan marinesoldater i rangering av E-6 og over flytte fra basen og motta et pengetilskudd, kalt BAH. Noen tjenester lar E-5-er leve utenfor basen, men det avhenger hovedsakelig av tilgjengeligheten av baseboliger og basen. De fortsetter til og med å motta BAH når de er utplassert (på den måten trenger de ikke å si opp leieavtalene).​ Å gifte seg for å flytte ut av brakkene kan virke som en god idé for en E-2 19-åring, men det er ingen grunn til å gifte seg. Det vil mest sannsynlig ikke ende godt så vær tålmodig.

Som de andre tjenestene, konverterer Marine Corps eksisterende familieboliger på basen til 'militær privatisert bolig.' Under dette konseptet oppfordres sivile selskaper til å bygge, vedlikeholde og administrere boligkomplekser kun for militære på og i nærheten av militærbaser . Marine Corps-programmet drives av marinen og kalles 'Public Private Ventures'. På de fleste baser får gifte marinesoldater valget mellom å bo i familieboliger, eller bo utenfor base på et sted de selv velger, med en månedlig bostøtte.

Marinesoldater som er autorisert til å leve av basen på statens regning, og de som bor i familieboliger , motta en månedlig matgodtgjørelse, kalt BAS. De som bor i brakkene/sovesalene mottar normalt ikke denne godtgjørelsen, men spiser måltidene sine gratis i spisefasilitetene på basen ( chow haller ).

Vil du lese mer om fordeler og ulemper ved å velge marinen ?

Interessert i fordeler og ulemper med de andre militære grenene?