Amerikanske Militære Karrierer

Ting du bør vurdere når du bestemmer deg for å bli med i hæren

Karrierefremgang i US Army Reserve

•••

1stmsc / Flickr

Det er mange ting å vurdere før du møter med en rekrutterer og enda mer når du har det første møtet. Fra bokstavelig talt hundrevis av jobber, steder du kan bo, karriere-/utdanningsmål og opplæring du vil tåle bør være en del av beslutningsprosessen sammenlignet med dine erfaringer, ferdighetsnivåer og interesser og ønsker.

Men først og fremst bør hensynet til å tjene landet ditt være noe du føler et sterkt ønske om å kalle å tjene hvis du vil - sammen med å motta betalt utdanning, erfaring og lederskap/teamarbeidsevner som er svært salgbare i det sivile verden.

Om hæren

Den amerikanske hæren er den viktigste bakkestyrken til USA. Hærens hovedfunksjon er å beskytte og forsvare USA (og dets interesser) ved hjelp av bakketropper, panser (tanks), artilleri, angrepshelikoptre, taktiske atomvåpen osv. Hæren er den eldste amerikanske militærtjenesten, offisielt etablert av den kontinentale kongressen 14. juni 1775.

Tradisjonelt har hæren blitt trent og organisert for å utplassere store, tungt pansrede og utstyrte bakkestridsstyrker, mens marinen ble først og fremst brukt når mindre, lett pansrede bakkestyrker måtte mobiliseres raskt. Disse linjene har imidlertid vært uskarpe siden 9/11.

Før 9/11 var hæren organisert rundt store, for det meste mekaniserte divisjoner på omtrent 15 000 soldater hver. Det tok mye tid og krefter å sette inn så store styrker og utstyret deres, noe som gjorde rask reaksjon nesten umulig. Hæren begynte deretter å omorganisere styrkene sine til raskt deployerbare Brigade Combat Teams (BCT), hver med 3000-4000 soldater, sammen med Brigade Support Battalions (BSB) designet for å gi kampstøtte til disse lagene.

I 2007 hadde hæren omorganisert seg til 42 BCT-er og 75 BSB-er, og innen 2013 planlegger hæren å ha 48 BCT-er og 83 BSB-er. De umiddelbare bekymringene for mindre, kortere væpnede konflikter i overskuelig fremtid bestemmer størrelsen og strukturen til vårt militære. Behovet for større bevegelser i fullskala divisjonsstørrelse har avtatt med dagens mindre og mer mobile trussel.

Fordeler og ulemper med de andre militære grenene

Uavhengig av tjenestegrenen du velger, vær forberedt på å distribuere til fremmede land rundt om i verden. Hvis du liker havet, bør marinen være en vurdering. Hvis du liker både land og sjø, bør du vurdere Marine Corps som et alternativ. Hvis du liker å hoppe ut av fly, har hæren, så vel som alle grener for spesialoperasjoner, medlemmer som hopper i fallskjerm inn i kampsoner.

Hvis du foretrekker landet – alle terreng – og å jobbe med store eller små grupper gjennom komplekse manøvrer og oppdrag, bør du vurdere Hæren. Hvis du ønsker å fly fly eller helikoptre, har alle grener av tjenesten dem - det kommer bare an på hvordan du vil deployere - utenfor et transportskip/angrepsskip eller fra videresending av utplasserte flystriper og baser. Men uansett, takk for at du vurderer å tjene landet vårt. Lykke til med avgjørelsen og din fremtidige karriere.