Menneskelige Ressurser

Topp 10 isbrytere

Finn Icebreaker-aktiviteter for møter, trening og teambygging

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse illustrasjon av topp kontor isbrytere

Illustrasjon av Hugo Lin. Balansen, 2018

Er du interessert i å prøve noe av mitt beste isbryter aktiviteter? Disse ti beste isbryteraktivitetene er ikke bare populære i møter, treningstimer og teambyggingsarrangementer , de er de mest populære blant leserne av dette Human Resources-innholdet.

Hvorfor du vil prøve disse isbryterne

Få deltakerne dine godt i gang ved å bruke disse isbryteraktivitetene på din egen arbeidsplass. De vil gjøre deltakerne komfortable med å snakke og trives med de andre deltakerne.

Selv i de faste, ukentlige møtene dine, utgjør en kort isbryter en forskjell i de resulterende medarbeidersamtalene. Bruk disse isbryterne til å bygge sterke, effektive team med ansatte. Instruksjoner og forslag til hvordan du får mest mulig ut av disse isbryteraktivitetene følger med hver isbryter.

Hva har disse isbryteraktivitetene til felles? Til å begynne med er de felttestet, utprøvd og sanne og har vist seg å være vellykkede med å varme opp publikum i årevis.

Finn 10 ting i vanlige Icebreaker

I denne isbryteren finner du ti ting du har til felles med de andre deltakerne i gruppen din. Du starter med å fortelle dem at enkle utfall som kroppsdeler ikke er tillatt. Finn ut hvordan du leder denne morsomme isbryteren.

Meet and Greet Meeting Icebreakers

Leter du etter enkle, morsomme måter å få møtedeltakerne til å bli komfortable med å hilse på hverandre? Her er to å prøve som krever litt forhåndsforberedelse, men de er morsomme – og den avanserte forberedelsen er egentlig ikke så ille – gitt suksessen til resultatene dine.

Den beste isbryteren med ett ord

Dette er i ferd med å bli en ny favorittisbryter for leserne. Etter å ha brukt den i et par år, finner de at den fungerer bra i alle møter, treninger og teambyggingsøkter om ethvert emne. I en teambuilding-sesjon om temaet konfliktløsning, ble deltakerne bedt om å starte økten med å si hva de tenker på når de tenker på konflikt. I et annet eksempel, i en økt om kultur, ble deltakerne bedt om å beskrive sin nåværende kultur med ett ord. Hvorfor ikke prøve det? Det er definitivt gøy for deltakerne.

The 5 of Anything Icebreaker

Du kan bruke et hvilket som helst nummer for denne morsomme isbryteren som raskt lar deltakerne dele interesser. Gjør interessene relevante for økten eller la deltakerne lære mer om hverandre. Denne isbryteren kan enkelt tilpasses etter møtets behov. Deltakerne føler seg trygge på å svare på denne isbryteraktiviteten fordi den ikke er påtrengende.

Morsomme og morsomme isbrytere

Vil du le med deltakerne mens du bryter isen i begynnelsen av en treningstime, teambyggingsøkt eller et møte? Disse isbryterne er morsomme og morsomme, og selv om de kanskje ikke introduserer temaet for møtet, har de sin egen plass i verden for å varme folk opp for å holde diskusjoner på møter.

Speed ​​Meeting Icebreaker

Har du noen gang deltatt på en speed dating-økt? De var ganske rasende en stund. Denne isbryteren ble modellert etter konseptet speed dating. Den lar deg møte et stort antall møtedeltakere på kort tid. Det er morsomt og får deltakerne til å bevege seg fysisk rundt i rommet for en ekstra oppvarmingsfordel. Hvorfor ikke sjekke det ut?

Dine favoritter – en isbryter

Fra kjæledyr til mat til blomster, alle har favoritter. Det er det som gjør denne isbryteren så gøy. Deltakerne kan ikke ta feil. Det gjør ingen flau og deltakerne trenger ikke røpe dype, mørke hemmeligheter. Det er morsomt å høre svarene fra kollegene dine når de lister opp sine favoritter. Nøkkelen er å holde det lett slik at deltakerne er komfortable med å dele. Hold deg unna temaer som religion og politikk for å lykkes hver gang du bruker denne isbryteren. Se hvordan.

Energigivende spørsmål Icebreaker

Trenger du en isbryter som oppmuntrer til refleksjon og deling? Disse gjennomtenkte spørsmålene varmer opp møtet mens de lar deltakerne dele noe som er viktig for dem. Her er mange eksempler på typen spørsmål du kanskje vil bruke. De er enkle å tilpasse for møtene dine. De er enkle å velge mellom avhengig av stemningen du ønsker å fremme i møtet, treningen eller teambuildingøkten.

Three Shining Work Moments Icebreaker

Opprinnelig utviklet for å lede en økt om teambygging med politifolk – tenk på smilløse, uttrykksløse politiansikter – for å forstå viktigheten av denne typen aktivitet som også var planlagt rett før cocktailtimen. Denne isbryteren/teambuildingsaktiviteten fungerte så bra at den har blitt brukt om og om igjen med forskjellige grupper.

Denne isbryteren gjør det mulig for deltakerne å reflektere over årene med arbeid (eller årene på college) og velge tre øyeblikk å dele med sin lille gruppe lagkamerater. Dette er de skinnende øyeblikkene folk husker da stjernene og solen så ut til å passe sammen og de produserte sitt beste arbeid, sine fineste øyeblikk og karrieresuksesser. Du vil ikke høre en nål falle mens deltakerne tenker på de tre øyeblikkene de skal dele. Slik leder du dette møtet.

Ditt personlige beste: En magisk isbryter/aktivitet for teambygging

I denne isbryteren ber du deltakerne om å tenke tilbake på karrieren og identifisere et øyeblikk da alt som er flott med dem selv var på høygir. Be deltakerne om å dele det øyeblikket med en liten gruppe mennesker. Fortell deltakerne at hemmeligheten bak deres suksess med denne isbryteren er at øyeblikket sannsynligvis er den første tanken som kom til dem da de hørte instruksjonene. Du vil aldri finne noen deltaker som ikke har et øyeblikk å dele.Se mer av denne isbryteren som lar folk dele sine personlige beste.