Menneskelige Ressurser

Topp 10 måter å beholde dine gode ansatte

Bruk disse tipsene for å beholde ansatte for å beholde de beste ansatte

Bilde av Theresa Chiechi The Balance 2019/span>

Å beholde nøkkelmedarbeidere er avgjørende for langsiktig helse og suksess for virksomheten din. Ledere er lett enig i at det å beholde de beste medarbeiderne sikrer kundetilfredshet, økt produktsalg, fornøyde, glade kollegaer , og effektiv etterfølgelsesplanlegging og historisk og institusjonell organisatorisk kunnskap og læring.

Hvorfor ansattbevaring er viktig

Bevaring av ansatte er viktig . Unnlatelse av å beholde en nøkkelmedarbeider er kostbart for bunnlinjen og skaper organisatoriske problemer som usikre kollegaer, overflødige arbeidsoppgaver som kollegaer må absorbere, tid investert i rekruttering, ansettelse og opplæring av en ny medarbeider.

I følge Gallup:

  • «Kostnadene for å erstatte en individuell ansatt kan variere fra en halv til to ganger den ansattes årslønn - og det er et konservativt estimat.
  • 'Så, en organisasjon med 100 personer som gir en gjennomsnittlig lønn på $50 000 kan ha omsetning og erstatningskostnader på omtrent $660 000 til $2,6 millioner per år.'

Dette er ikke bare på grunn av tapte inntekter, men også på grunn av det faktum at ansettelse og opplæring av en erstatter er kostbart for organisasjonen din

For dine mer ledende stillinger kreves ofte tjenester fra en headhunter som kan koste din organisasjon opptil en tredjedel av stillingens årslønn. Når disse stillingene betaler i overkant av $150 000, er dette en enorm kostnad for organisasjonen din å absorbere.

Avslutt intervjuer gi ett svar fordi avgående ansatte kan gi deg verdifull informasjon du kan bruke for å beholde de gjenværende ansatte. Ta hensyn til resultatene deres fordi du aldri vil ha en mer betydelig kilde til data om helse og velvære til organisasjonen din. Glade ansatte ser sjelden etter en ny jobb.

Og enda bedre, utføre oppholdsintervjuer slik at du kan identifisere deg hvorfor folk blir i organisasjonen din . Denne informasjonen vil hjelpe deg med å skape kulturen og arbeidsmiljø viktig hvis du ønsker å beholde dine beste medarbeidere.

10 oppbevaringstips

Dette oppbevaringsrådet vil hjelpe deg å holde dine beste, mest ettertraktede ansatte fra jobbjakt. Hvis disse ti faktorene eksisterer på arbeidsplassen deres, er det mye mindre sannsynlighet for at de vil forlate jobben din.

en . Sørg for at ansatte vet hva du forventer av dem. Ledelsestenkere fra Ferdinand Fournies i 'Hvorfor ansatte ikke gjør det de skal og hva de skal gjøre med det' til Marcus Buckingham og Curt Coffman i 'First Break All the Rules' er enige om at stadig endrede forventninger skaper usunt stress. Gi en spesifikk ramme som folk helt klart vet er forventet .

2. Gi kvalitetsledelse eller tilsyn. Folk forlater bedrifter på grunn av ledere og veiledere oftere enn de forlater på grunn av deres faktiske jobb. Hyppige klager fra ansatte peker på disse områdene:

3. Gi en plattform der ansatte kan si sin mening fritt i organisasjonen. Innhenter organisasjonen din ideer og gir et miljø der folk er komfortable med å gi tilbakemelding? I så fall kan ansatte komme med ideer, gjerne kritisere og forplikte seg til kontinuerlig forbedring – alle faktorer som bidrar til å beholde ansatte.

Fire. La ansatte bruke sine talenter og ferdigheter. En motivert medarbeider ønsker å bidra til arbeidsområder utenfor hans eller hennes spesifikke stillingsbeskrivelse. Begynn med å ta deg tid til å lære dine ansattes ferdigheter, talenter og tidligere og nåværende erfaring. Trykk deretter på den.

5. Gi en oppfatning av rettferdighet og rettferdig behandling. Hvis en ny selger får den mest potensielle suksessen, kommisjon - Ved å produsere kontoer vil andre ansatte uunngåelig føle seg lurt. Hvis en ny ansatt får forfremmelse over hodene på langsiktige, eksisterende ansatte, vil følelser av harm oppstå.

Lønn er selvfølgelig også viktig. Hvis en medarbeider med tre års erfaring får en høyning på 15 000 dollar og flere seniormedarbeidere får bare 10 000 dollar, er det utvilsomt moralen til de forringede ansatte vil bli berørt. Selv om den ansatte fortjener høyningen, erkjenne at disse beslutningene vil ha en negativ innvirkning på andre.

6. Verktøy, tid og trening bør være din beste venn. Når en ansatt svikter på jobb, spør: Hva med arbeidssystemet er årsaken til at personen mislykkes? Ansatte må ha de nødvendige midlene for å gjøre jobben sin godt. Ellers går de videre til en arbeidsgiver som gir dem verktøyene de trenger for å lykkes.

7. Husk at eksemplariske ansatte ønsker å lære og vokse. Med mindre ansatte kan prøve nye muligheter, ta på seg utfordrende oppgaver og delta på seminarer, vil de stagnere. En karriereorientert, verdsatt medarbeider må oppleve vekstmuligheter i din organisasjon for å realisere potensialet deres.

8. Sørg for at toppledelsen vet at en ansatt eksisterer. Dette er en vanlig klage fremsatt under en avslutte intervju . Selv presidenten i et selskap må bruke litt tid på å møte ansatte for å lære om deres talenter, evner og ferdigheter. Å møte hver ansatt med jevne mellomrom er et viktig verktøy for å hjelpe ansatte til å føle seg anerkjent og resulterer i lojale, dedikerte, engasjerte medarbeidere.

9. Uansett omstendigheter, aldri true en ansatts jobb eller inntekt . Selv om du vet at permitteringer nærmer seg , er det en feil å forutse denne informasjonen med ansatte. Det gjør dem nervøse uansett hvordan du formulerer eller forklarer informasjonen, og dine beste medarbeidere vil oppdatere CV-ene sine. Du bør ikke holde solid ytelsesinformasjon unna folk, men tenk før du sier noe som gjør at folk føler at de trenger å søke etter en annen jobb.

10. Få ansatte til å føle seg verdsatt. Ofte takker for godt utført arbeid går langt. Og monetære belønninger, bonuser , og gaver gjør takken enda mer betydningsfull. Høyninger knyttet til prestasjoner og prestasjon vil hjelpe deg å beholde ansatte sannsynligvis mer enn noen annen handling. Provisjoner og bonuser som er enkle å beregne på daglig basis, og lett forståelige, øker motivasjonen og bidrar til å beholde ansatte.

Bunnlinjen

Du kan beholde dine verdsatte ansatte hvis du praktiserer disse ti tipsene på din arbeidsplass. Du vil holde ditt beste.

Artikkelkilder

  1. Gallup. ' Dette løselige problemet koster amerikanske bedrifter 1 billion dollar .' Åpnet 29. mars 2020.