Jobbsøking

Topp 10 hjemmearbeidsjobber for lærere

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Arbeid hjemme jobber for lærere

Kelly Miller Balansen/span>

Er du en lærer som tenker på å skifte karriere? Når du står opp på jobb kl. 05.00 etter å ha vært oppe halve natten og gjort klasseromsforberedelser, kan en pivot høres ganske bra ut.

Men hva om du fortsatt elsker å undervise, men ikke elsker lav lønn og tidlig pendling? Det er klart at du ikke kan undervise fra komforten av ditt eget hjem, ikke sant? Du kan bli overrasket. Fjernarbeidsjobber er attraktive for arbeidere i alle slags yrker, men spesielt for lærere blir mulighetene for å bygge karrierer innen digital undervisning sterkere og mer mangfoldige hvert år.

Takket være teknologi er det fullt mulig å kombinere din kjærlighet til utdanning med en heltidsarbeid-hjemme-livsstil eller sidemas .

Dette gjelder spesielt hvis du er villig til å blande roller for å bygge din nye karriere ved for eksempel å blande pedagogisk rådgivning med noe nettbasert undervisning.

Online jobbalternativer for lærere

Hvis du tenker på å gjøre en stor endring - eller du er en tidligere lærer eller pensjonert — En eller flere av disse 10 hjemmejobbene for lærere kan passe regningen.

1. Nettlærer

For lærere som fortsatt elsker jobben, men som ønsker det jobbe hjemme , tilbyr nettbasert undervisning muligheter for alle fokus. Noen virtuelle lærere fokuserer for eksempel på hjemmeskoleelever, mens andre kan fokusere på voksne elever eller bedriftsopplæringsprogrammer.

Lønn: Glassdoor rapporterer at nettlærere tjener en gjennomsnittlig årslønn på $42 579.

2. Nettveileder

Enten din spesialitet er ESL , informatikk eller SAT-forberedelser, nettveiledning kan være en lukrativ måte å tjene til livets opphold hjemmefra, eller fylle lønnen på hverdagsjobben. Teknologier som Skype, Zoom og annen videokonferanseprogramvare har gjort det enklere enn noen gang å replikere en personlig veiledningsøkt og kutte ut pendlingen.

Lønn: I følge PayScale er gjennomsnittsprisen for nettveiledere $19,65 per time.

3. Online adjunkt/instruktør

Faste spillejobber er vanskelig å få tak i i disse dager, men en fordel for videregående lærere er at virtuelle professor-/instruktørjobber sannsynligvis vil fortsette å vokse. Den relativt lave lønnen for adjungerte professorer er mye lettere å tåle når du kan undervise fra komforten av ditt eget hjem.

Lønn: Per Glassdoor er gjennomsnittlig årslønn for nettbaserte adjunkter $20 000.

4. Skrivecoach

I en PayScale-rapport fra 2016 uttalte 44 % av lederne at skriveferdigheter var de vanskelige ferdighetene som manglet mest hos nyutdannede. Du kan hjelpe til med å snu trenden ved å jobbe med studenter og bedriftskunder for å friske opp disse essensielle ferdighetene. I likhet med veiledning, har skrivetrener-jobber dratt nytte av teknologier som videokonferanser, noe som gjør det enklere enn noen gang å kommunisere med studenter eksternt.

Lønn: Glassdoor rapporterer at skrivecoacher tjener en gjennomsnittlig årslønn på $40 089.

5. Læreplanutvikler

Chegg Internships beskriver læreplanutviklere på denne måten: Hvis klasserommet var et teater, ville læreplanutvikleren vært dramatikeren som lager historien og skriver dialogen. Hvis du har brukt mye tid i klasserommet på å lære ditt eget materiale, vet du hva som fungerer og ikke. Bruk den ekspertisen godt, og bygg en ny karriere som pensumutvikler. Major jobbtavler alltid ha oppføringer for læreplanutviklere. Noen liker Faktisk , lar deg filtrere etter hjemmebaserte muligheter.

Lønn: I følge PayScale tjener læreplanutviklere en gjennomsnittlig årslønn på $62.512.

6. Leverandør av læremidler

Hvis du allerede har undervisningsmateriellet ditt, finpusset etter år med prøving og feiling i klasserommet, hvorfor ikke dele den rikdommen av kunnskap og få det harde arbeidet ditt til å lønne seg igjen og igjen, samtidig? Nettsteder som Lærere betaler lærere lar deg dele timeplaner, aktiviteter, klasseromsinnredning og mer – og tjene penger på det.

Du vil sannsynligvis ikke tjene en formue på denne måten, men noen selgere ser ut til å gjøre det ganske bra. Julie Bochese, en tidligere barneskolelærer, sier til USA Today at hun tjener fire ganger så mye penger på å selge timeplaner som hun gjorde som lærer i andre klasse.

Lønn: Varierer.

7. Pedagogisk forfatter

Pedagogisk publisering passer naturlig for lærere som forlater klasserommet. Frilansskribenter beordrer generelt timelønn på $12-$64, ifølge PayScale, avhengig av intensiteten på fokuset, dybden på forskningen som kreves, og nivået på skrivingen/rapporteringen som skal gjøres.

Hvis frilanslivet ikke appellerer, ikke regn med muligheten for å jobbe for et selskap.

Økende antall arbeidsgivere i alle bransjer omfavner fleksible tidsplaner, inkludert fulltids telependling roller og kontraktsoppdrag. Hvis du er villig til å søke nøye etter jobb, kan du finne den perfekte pedagogiske forfatterjobben som lar deg jobbe hjemmefra.

Lønn: I følge PayScale tjener frilansskribenter en gjennomsnittlig årslønn på $39.555.

8. Testscorer

Noen pedagogiske testfirmaer tilbyr arbeid hjemme-jobber som scorer og evaluerer tester . Vanligvis krever disse jobbene en bachelorgrad og undervisningserfaring. Et slikt selskap er Pedagogisk testtjeneste (ETS), som alltid leter etter testscorere på nett og på stedet for TOEFL, GRE og andre tester. Dette er typisk en deltidsjobb og syklisk, da behovet varierer i løpet av året.

Lønn: Ifølge Glassdoor , tjener testscorere en gjennomsnittlig årslønn på $55 030.

9. Blogger

Som nevnt tidligere verdsettes solide skriveferdigheter. Hvis du er klar for noe helt nytt, kan du bruke evnene dine som blogger med fokus på pedagogiske emner – eller et hvilket som helst emne nært og nært ditt hjerte som du har mye kunnskap om.

For å komme i gang med dette feltet, forbered deg på å begynne å pitche før du snur bryteren og forlater klasserommet for alltid.

Skrivekarrierer på heltid er bygget på forbindelser , og du må bygge opp nettverket ditt før du forplikter deg.

Lønn: PayScale rapporterer at bloggere tjener en gjennomsnittlig årslønn på $39 344.

10. Pedagogisk konsulent

Det er en skitten liten hemmelighet i yrkeslivet det konsulenter tjener ofte mer enn ansatte for å tilby tilsvarende kompetanse. Hvis du har en entreprenørånd, kan du bygge en bedrift som coacher lærere og administratorer. Vær oppmerksom på at denne jobben ikke er helt hjemmebasert, siden du sannsynligvis må konsultere kunder direkte. Men å være din egen sjef kommer med en stor grad av fleksibilitet (samt ansvar).

Lønn: Ifølge Glassdoor tjener pedagogiske konsulenter en gjennomsnittlig årslønn på $61 592.

Artikkelkilder

 1. Glassdør. Online lærerlønninger . Åpnet 23. juli 2020.

 2. PayScale. Gjennomsnittlig timelønn for lærere på nett . Åpnet 23. juli 2020.

 3. Glassdør. Lønn for tilleggslærer på nett . Åpnet 23. juli 2020.

 4. PayScale. Leveling Up: Hvordan vinne i ferdighetsøkonomien . Åpnet 23. juli 2020.

 5. Glassdør. Skrive trenerlønn . Åpnet 23. juli 2020.

 6. Chegg praksisplasser. Læreplanutvikler . Åpnet 23. juli 2020.

 7. PayScale. Gjennomsnittlig lønn for pensumutvikler . Åpnet 23. juli 2020.

 8. USA i dag. Hvordan tidligere lærere tjener $100 000 eller mer, og du kan også . Åpnet 23. juli 2020.

 9. PayScale. Gjennomsnittlig frilansskribent timelønn . Åpnet 23. juli 2020.

 10. Brookings. Fjernarbeid vil sannsynligvis fortsette lenge etter pandemien . Åpnet 23. juli 2020.

 11. ER DU. Scoring av jobbmuligheter . Åpnet 23. juli 2020.

 12. Glassdør. Lønn for testscorer . Åpnet 23. juli 2020.

 13. PayScale. Gjennomsnittlig timelønn for Blogger . Åpnet 23. juli 2020.

 14. Glassdør. Pedagogisk konsulent Lønn . Åpnet 23. juli 2020.