Menneskelige Ressurser

Opplæring og forberedelse til en HR-jobb

Følg denne anbefalte veien til en fremtidig jobb innen HR

Du kan få en jobb i Human Resources med riktig opplæring og forberedelse.

••• laflor / Getty ImagesInnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Er du interessert i å forfølge en jobb innen Human Resources? Med riktig opplæring, planlegging, erfaringer og et nøye jobbsøk, kan du få en Human Resources-jobb. Disse tipsene vil hjelpe deg å lære om bransjen, utvikle ferdighetene dine og søke etter (og til slutt få) en jobb innen HR.

Hvordan få ferdigheter, kunnskap og opplæring for å få en HR-jobb

Visse ferdigheter er avgjørende for en HR-ansatt. Uansett hvilken type HR-stilling du søker, vil du ønsker å finpusse kommunikasjonsferdighetene dine . HR-fagfolk må ha sterk presentasjon, intervju, forhandlinger, formidling, opplæring og kritiske lytteferdigheter . De kan forfølge opplæring i alle disse ferdighetssettene , men potensielle HR-ansatte har generelt talenter som leder dem i retning av dette spesielle ferdighetssettet.

De må ha finesse med mennesker og forholde seg effektivt til et bredt spekter av individer på tvers av organisasjonens lag. HR-ansatte skal kunne formidle vanskelige meldinger til ansatte om permitteringer , fyringer , og degraderinger . De må samhandle rolig med sinte ansatte som kan føle at de har blitt mishandlet av organisasjonen deres.

HR-ansatte trenger også sterke skriveferdigheter for notater, policyhåndbøker , opplæringsmateriell og annen kommunikasjon. HR-fagfolk som spesialiserer seg på fordeler og kompensasjon trenger sterke kvantitative og analytiske ferdigheter for å administrere disse områdene.

Undergraduate- og graduate-programmer som hjelper studentene med å utvikle disse ferdighetene er lokalisert over hele verden og online. De fleste fagfolk innen HR ha minst en bachelorgrad med vanlige hovedfag inkludert menneskelige ressurser, business og psykologi. Du kan sikkert jobbe innen HR uten en grad, men i økende grad har konkurransen din om de tilgjengelige jobbene en grad.

Mange HR-ledere fortsetter med en mastergrad i menneskelige ressurser eller en MBA med en konsentrasjon om menneskelige ressurser når de avanserer karrieren. I økende grad med det økende antallet rettssaker spesielt i USA har mange HR-utøvere nå jusgrader.

Hvordan få erfaring for en karriere innen HR

Hvis du for tiden går på skolen, du kan begynne å bygge nettverk og lære om HR-bransjen. Gjennomfør informative intervjuer med venner, familie, alumni og ansatte fra høgskolen eller universitetet som jobber i HR-avdelingen å lære om feltet og knytte kontakter.

Når du møter en interessant og vennlig person, spør om du kan jobbskygge dem i en skoleferie eller arrangere en praksisplass for å få tilleggsopplæring i HR. Spør HR-avdelingen på skolen din om de ansetter studentarbeidere, eller la studentfrivillige som ønsker å få erfaring.

Ta et HR-kurs på høgskolen din og velg prosjekter for andre kurs som er relatert til HR for å forfølge ytterligere ferdigheter og opplæring. Søk lederstillinger på campus som involverer rekruttering, intervju, opplæring og orientering av andre studenter.

Hvordan finne din første jobb innen menneskelige ressurser

Felles stillinger på inngangsnivå inkludere personalassistent , intervjuer og rekrutterer . Søk på sider som f.eks indeed.com eller simplyhired.com ved hjelp av nøkkelord som HR- eller personalassistent, fordelsassistent, intervjuer, rekrutterer og personalrepresentant for å generere en liste over ledige stillinger og søke på så mange som mulig. Her er jobbsøketips for å hjelpe deg finn en HR-jobb – raskt .

Hvis du har en familie, alumni eller LinkedIn-kontakter ved noen av disse organisasjonene, gi dem beskjed om at du har søkt, og del deretter en kopi av søknadsmaterialet med dem. Kontaktene dine kan være villige til å legge inn et godt ord på dine vegne.

Nettverk for å finne din første HR-jobb

Nettverk er en fin måte å finne potensielle jobbmuligheter på.

  • Nå ut til alle dine familie-, venner, Facebook- og LinkedIn-kontakter og be dem introdusere deg for en HR-ekspert i firmaet deres for en informativ konsultasjon.
  • Ta kontakt med karriere- og/eller alumnikontorene ved høgskolen din og be om en liste over alumner i HR for informative intervjuer. Disse møtene kan føre til jobbintervjuer hvis du gjør et positivt inntrykk.
  • Utvid nettverket ditt ved å bli med i profesjonelle organisasjoner som Society for Human Resource Management (SHRM). Meld deg frivillig for å hjelpe til med å organisere og bemanne møter, workshops og konferanser for ditt lokale SHRM-avdeling og andre relaterte profesjonelle organisasjoner. Trykk på medlemskatalogen for å identifisere flere nettverkskontakter.
  • Bli med på LinkedIn-grupper for din høyskole og HR-profesjonen og delta aktivt i diskusjoner. Ta kontakt med gruppemedlemmer for råd og for å lære om potensielle ledige stillinger.
  • Vurder å søke på jobber som jobber for arbeidsformidlingsbyråer som en måte å få erfaring i rekrutterings-/arbeidsaspektene ved HR.
  • Du kan også bruke vikarbyråer til å lande midlertidige oppdrag innen personal hos klientfirmaer.

Hvis du ikke har noen relatert erfaring og opplever problemer med å få den første jobben, kan det være lurt å fokusere på en etterutdanning for å få foten innenfor døren.

Intervjuer for HR-jobber

Se nøye gjennom CV-en din og vær forberedt på å referere til dine prestasjoner og utfordringene du har møtt i hver rolle. Du vil bli intervjuet av HR-fagfolk som mest sannsynlig vil ansette atferdsintervju teknikker. Du vil bli bedt om å gi eksempler på hvordan du har brukt nøkkelferdigheter og personlige egenskaper til jobb-, co-curricular, frivillige og akademiske roller.

For å svare på disse spørsmålene må du først vurdere ferdighetene som er avgjørende for å utføre jobben du sikter deg mot. Forbered deretter minihistorier som beskriver situasjonene, handlingene som er utført og resultatene som er generert ved å bruke hver av disse ferdighetene.

HR-ansatte vil være spesielt oppmerksomme på hvor godt du følger akseptert intervjuprotokoll, så pass på du har kledd deg riktig . (De reservestilling er forretningsformell med mindre personen som planlegger intervjuet foreslår en anbefalt stil av kjole.) Husk også å sende et effektivt takkebrev etter intervjuet.

HR-ansatte vil være spesielt oppmerksomme på hvor godt du følger akseptert intervjuprotokoll, så pass på du har kledd deg riktig . (De reservestilling er forretningsformell med mindre personen som planlegger intervjuet foreslår en anbefalt stil av kjole.) Husk også å sende en effektiv takkebrev etter intervjuet.

I tillegg til å uttrykke din takknemlighet for muligheten til å møte dem, bør brevet ditt bekrefte din fortsatte eller økte interesse for jobben og kort forklare hvorfor du mener det passer utmerket for deg.

Hvis du virkelig ønsker å gjøre et positivt inntrykk, skriv litt forskjellige brev til hver enkelt intervjuer og legg merke til noe av interesse som de delte med deg eller adresserer en bekymring de kan ha gitt uttrykk for.

Bunnlinjen

Du kan forberede, planlegge, få de riktige opplevelsene, utvikle passende ferdigheter , og invester i riktig opplæring for å få en jobb innen HR. Hvis du håndterer den nødvendige forberedelsen og oppfølgingen med et nøye jobbsøk, kan du få en Human Resources-jobb – og til slutt en HR-karriere.

Mer om HR