Menneskelige Ressurser

Overgang til en karriere innen HR Management

Forretningsfolk håndhilser ved skrivebordet

•••

Ariel Skelley/Getty ImagesHva har advokater, statsråder og psykologer til felles? Folk i disse yrkene har alle tatt overgangen til Human Resources Management, og feltet er fullt av fagfolk som tok veldig forskjellige veier for å komme dit. Her er noen vanlige måter folk går over til Human Resource Management på. Kanskje en som passer deg?

Sidebevegelser

 • Start i en administrativ rolle i et selskap og ta gradvis på deg mer Human Resource Management-arbeid overtid. Dette er ofte enkelt å gjøre ettersom mange administratorer håndterer arbeidsansvar som lønn, ansattes fordeler og rollen gradvis forvandles til medarbeiderrelasjoner.
 • Bestem deg for å jobbe i Human Resource Management og nettverk med HR-fagfolk i samfunnsorganisasjoner og Society for Human Resource Management til en mulighet dukker opp. Å kjenne HR-fagfolk gir deg et forsprang når en medarbeider søker en ny medarbeider. Du er en kjent mengde, ikke en ukjent applikasjon eller CV.
 • Mens du jobber i en annen rolle i selskapet, uttrykk ønsket om å gå over til Human Resource Management og søk når en åpning blir ledig. Du kan også påta deg komponenter i HR-rollen når de blir tilgjengelige eller de nåværende HR-medarbeiderne er overbelastet.
 • Arbeid i en del av Human Resource Management, som opplæring eller rekruttering
 • Prøv feltet Human Resource Management og ta noen kurs eller tjen en PHR .
 • Hovedfag i sosiologi eller psykologi, da de fleste samfunnsvitenskapelige studier vil hjelpe deg med å gå over til en rolle i HR. Forretninger, regnskap og menneskelige ressurser er alle eksepsjonelle ruter.
 • Turnuskandidat. Du trenger ikke å jobbe med en HR-grad for å kvalifisere deg. Praktikanter er hentet fra mange felt, inkludert ingeniørfag, da HR er et yrke som best læres på jobben.
 • Start i salg. Salgsroller tilsvarer rekruttering; hvis du kan ta telefonen, ringe en potensiell ansatt og lage en effektiv pitch, du kan bli rekrutterer for et HR-team.

Forbedre sjansene dine

 • Gjennomgå tidligere arbeid, utdanning og erfaringer. Skreddersy din CV og følgebrev for å fremheve komponentene som kvalifiserer deg for en karriere innen Human Resource Management. Ikke forvent at din potensielle arbeidsgiver kobler sammen punktene. Tegn koblingene for å få deg et intervju hvor du kan utdype ferdighetene dine og interessene dine ytterligere HR-jobben åpning.
 • Nettverk med personer som legger ut HR-jobber og påvirker beslutninger om hvem som ansettes for en stilling i Human Resource Management. I tillegg til sosiale medier nettverk som LinkedIn og Twitter, og prøv mange menneskelige ressurser fellesskap som finnes på steder som jobbtavler, SHRM, WorldatWork, ERE.net og Arbeidsstyrke magasin.
 • Gjør arbeidsplassen din oppmerksom på at du er interessert i en HR-rolle og spør hvordan du kan forberede deg til å søke om åpning. En god leder kan fortelle deg spesifikt hva du skal gjøre for å bli forberedt på rollen. Han eller hun kan også gradvis overføre deler av HR-arbeidet til deg for å få hjelp. (Kontroller først med lederen din for å forsikre deg om at lederen godtar å hjelpe deg med overgangen.) a
 • Vurder en stilling hos en liten bedrift, da de sannsynligvis vil ansette kandidater som kan ta på seg en rekke jobber. Du kan kanskje selge din erfaring innen IT, regnskap eller bokføring, for eksempel, og påta deg disse oppgavene i tillegg til HR.
 • Ta en oversikt over dine 'myke ferdigheter' som enkelt kan overføres til Human Resource Management, inkludert mellommenneskelige og kommunikasjonsevner, håndtering av konfidensiell informasjon og konfliktløsningsferdigheter. Bygg opp CV-en din for å fremheve disse ferdighetene, slik at du enkelt fremstår som kvalifisert i en 30-sekunders CV-gjennomgang.
 • Jobb med et vikarbyrå for å få litt erfaring innen rekruttering, søk deretter på en HR- eller bedriftsrekruttererjobb som kommer gjennom vikarbyrået.

Overgang til en karriere innen HR-ledelse er lettere å oppnå enn en overgang til et felt som krever seriøs teknisk kompetanse eller ferdigheter. Felt som ingeniørfag, IT, juridiske yrker og helsevesen krever alle spesifikke tekniske ferdigheter som, bortsett fra de mest grunnleggende, begynnende stillingene, ikke lett læres på jobben. Ferdighetene som kreves for en karriere innen HR læres lettere mens du jobber i feltet. Med anstendig veiledning, en sponsor, en mentor eller god coaching kan du gå over til en karriere innen HR.